تازه فکر کنم خودش گل رو ندید چون دقیقه 90 ظاهرا داشت میرفت رختکن!!من تازگي ها داره از اين مايلي كهن خوشم مي ياد كه اينطور حال استقلال ي ها رو گرفت
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
تازه فکر کنم خودش گل رو ندید چون دقیقه 90 ظاهرا داشت میرفت رختکن!!من تازگي ها داره از اين مايلي كهن خوشم مي ياد كه اينطور حال استقلال ي ها رو گرفت
بچه ها 90 همون 2 شنبه پخش ميشه ؟؟؟!!!
كاش امشب ميداد !!!
من که اصلا به خاطر این باخت ناراحت نیستم حتی اگه میبردیم هم خیلی بعید بود که سوم میشدیم با اون برد مس.
فعلا تنها چیزی که مهمه بازی تو اسیاست...
بسیار تو ایران گند زدیم، امسال تو لیگ هیچی نشدیم، خدا کنه تو جام حذفی معجزه ای بشه یه جایی برسیم واسه آسیا سال دیگه، قهرمان شدن تو آسیا خیلی دور از ذهنه
برد در این بازی مهم بود , چون اگر چهارم می شدیم شانس کسب سهمیه ی آسیار رو داشتیم ( در صورت قهرمانی یکی از سه تیم اول لیگ در جام حذفی ) !
خیلی بده تیم دقیقه 92 گل بخوره ته ضد حاله اون از دربی اینم از مایلی
واقعا قلعه نوعی تو این چند هفته نشون داد که مربی بزرگی هستش!!!!!!!!!!
اگه این قضیه تبانی و به گند کشیدن فوتبال مملکت چند هفته زودتر گفته میشد
الان استقلال برای موندن تو لیگ باید میجنگید!!!!!!!!!!
مگه الان گفته شده ؟؟؟ كجا ؟؟؟ با مدرك ؟؟؟
بابا اینا همش بهانست . اینا زورشون همین بود . یعنی آماده ترین و بهترین اس اس با ژنرال بی ستارشون بازم نتونستن چیزی بشن .نه تو ایران نه تو آسیا . الان آویزون تبانی و افت روحی و .... شدن که طرفدارا بهشون گیر ندن . این ترفند همیشه قلعه نوعیه .
بابا خودشون به خودشون ضربه زدن،دیگه از زرینچه و نوازی استقلالی تر هم میشه؟
به قول یکی از دوستان خوب شد 4 هفته زود تر گندش در نیمد واالا داشت با داماش واسه نیفتادن رقابت می کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)