سلام
توی کدوم منطقه هستید ؟ خونه کجاست ؟
سلام
توی کدوم منطقه هستید ؟ خونه کجاست ؟
خانه ما تو مرکز پنجتن هست
فاصله خانه تا مرکز حدودا یک کیلومتر نهایتا 1200 متر هست
حتما حتما از طریق شکایت پیگیر کارتون باشید.
نگذارید حقتون رو بخورند.
سلام.دوستان من از سرویس الانم که طرح خانواده هست 6گیگ ترافیک دارم الان میخوام طرح ویژه ماه رمضان با 10گیگ رو بگیرم خواستم بدونم این ترافیک باقیمونده انتقال پیدا میکنه یا میسوزه؟
البته زنگ زدم پرسیدم گفتن انتقال پیدا میکنه ولی به حرفاشون اعتباری نیست.
سلام
کسی از دوستان تا حالا از این طرح رمضان شبانه انتخابی داشتند سرعت توی شب چند است؟؟
سلام دوستان این یعنی چی من که نفهمیدم
فهمیدید بگویید
قابل توجه پارتنرها و نمايندگان محترم فروش:(بسيار مهم)در زمان تغيير طرح از اينترانت به اينترنت ، حجم هاي اينترنتي مازاد بعد از فعال شدن طرح براي مشترک زده شود در غير اين صورت با فعال شدن طرح حجم اينترنتي مازاد سوخت مي شود.
یعنی حجم های مازدای که خریدیم میسوزه؟
اگه میخوای جواب بگیری زنگ بزن دوباره بیست بیست بگو من میخوام پولمو پس بگیرم طرح سرویسمم برگردونید به همون قبلی چون شما کم فروشی کردید و به اسم سرعت ده مگ مشتری رو وادار به خرید کردید و بعد خرید همچین چیزی رو تایید نمیکنید. لطفا یا طرح منو همون ده مگی که تو سایتهای فروش زدید بزارید یا مبلغ منو پس بدید طرحتونم حذف کنید از سرویسم.اونوقت یا مجبور میشن پولتو پس بدن که خیلی درصدش کمه یا سرعتتو ببندن رو همون ده مگ.اگرم هیچ کدوم از اینا رو انجام ندادن اینبار به تنظیم مقررات شکایت کن با موضوع کم فروشی و گول زدن مشتری و این مطلبو مطرح کن براشون تا حداقل یه کم اذیت بشن فک نکنن ملت لانسبت شما خرن. من سرعتم داغون بود اینقدر شکایت کردم اخرش طرف گفت ما هر کاری کردیم سرعتتون درست نشده تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه سرعتتون رو رو ده مگ ببندیم که بستن ولی فایده ای نداشت ولی تو مودم مشخص بود رو ده مگ هست که بعدا معلوم شد مشکل پهنای باند مرکز مخابراتیه و با افزایش پهنای باند مکششل برطرف شد ولی هنوز سرویسم که عیدانه هست رو ده مگ بسته شده و سرعت هم تا ده مگابیت میره
سلام
من خودم طرح دو ساله (سرویس ویژه2020) دارم که شبانه رایگانش از 4 تا 9 صبحه... سرعتشم 128هست..... اما این طرح رمضان رو برای یکی از دوستام خریدم. اونم سرعت شبانش 128 هست.....
اما با یه ترفند ساده میشه شبها با سرعتی بالاتر از 128 دانلود کرد.... من خودم چند ماهه ازش استفاده میکنم.
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
سلام--طرح ویزه 2020 چی هست ؟؟ پولش چند شد برای دو سال؟؟روزها وشبها سرعتت چند است؟؟
اگر می شود اون روش که گفتی می شود سرعت را زیاد کرد بصورت پیغام خصوصی برایم بفرستید
بعید میدونم. 100% پیشنهاد می کنم حجم باقیمانده را مصرف کنید چون دارید کلا طرح تون رو تعویض می کنید و نه شارژ مجدد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)