تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1757 از 1805 اولاول ... 75712571657170717471753175417551756175717581759176017611767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,561 به 17,570 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    توی کدوم منطقه هستید ؟ خونه کجاست ؟
    خانه ما تو مرکز پنجتن هست

فاصله خانه تا مرکز حدودا یک کیلومتر نهایتا 1200 متر هست

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

خانه ما تو مرکز پنجتن هست

فاصله خانه تا مرکز حدودا یک کیلومتر نهایتا 1200 متر هست
    حتما حتما از طریق شکایت پیگیر کارتون باشید.
    نگذارید حقتون رو بخورند.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام.دوستان من از سرویس الانم که طرح خانواده هست 6گیگ ترافیک دارم الان میخوام طرح ویژه ماه رمضان با 10گیگ رو بگیرم خواستم بدونم این ترافیک باقیمونده انتقال پیدا میکنه یا میسوزه؟
    البته زنگ زدم پرسیدم گفتن انتقال پیدا میکنه ولی به حرفاشون اعتباری نیست.

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    کسی از دوستان تا حالا از این طرح رمضان شبانه انتخابی داشتند سرعت توی شب چند است؟؟

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان این یعنی چی من که نفهمیدم

فهمیدید بگویید

قابل توجه پارتنرها و نمايندگان محترم فروش:(بسيار مهم)در زمان تغيير طرح از اينترانت به اينترنت ، حجم هاي اينترنتي مازاد بعد از فعال شدن طرح براي مشترک زده شود در غير اين صورت با فعال شدن طرح حجم اينترنتي مازاد سوخت مي شود.

یعنی حجم های مازدای که خریدیم میسوزه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    خواستم نتیجه شکایتی که به سازمان بازرسی کردم بگم
    این شرح شکایت و جوابی که مخابرات به من دادند
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    بعد امروز از سازمان بازرسی زنگ زد کلی شکایت کردم پیشش بنده خدا گفت واللا از نظر قانونی این ها تخلفی نکردند چون قانون میگه سرعت از 128 تا 10 مگ الانم که من 3 مگ سرعت دارم نمی تونم شکایتی کنم دست ما هم بسته است. خلاصه شکایت ما به جایی نرسید.

پ. ن : حداقل فهمیدم سازمان بازرسی تو کارشون جدی ان
    اگه میخوای جواب بگیری زنگ بزن دوباره بیست بیست بگو من میخوام پولمو پس بگیرم طرح سرویسمم برگردونید به همون قبلی چون شما کم فروشی کردید و به اسم سرعت ده مگ مشتری رو وادار به خرید کردید و بعد خرید همچین چیزی رو تایید نمیکنید. لطفا یا طرح منو همون ده مگی که تو سایتهای فروش زدید بزارید یا مبلغ منو پس بدید طرحتونم حذف کنید از سرویسم.اونوقت یا مجبور میشن پولتو پس بدن که خیلی درصدش کمه یا سرعتتو ببندن رو همون ده مگ.اگرم هیچ کدوم از اینا رو انجام ندادن اینبار به تنظیم مقررات شکایت کن با موضوع کم فروشی و گول زدن مشتری و این مطلبو مطرح کن براشون تا حداقل یه کم اذیت بشن فک نکنن ملت لانسبت شما خرن. من سرعتم داغون بود اینقدر شکایت کردم اخرش طرف گفت ما هر کاری کردیم سرعتتون درست نشده تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه سرعتتون رو رو ده مگ ببندیم که بستن ولی فایده ای نداشت ولی تو مودم مشخص بود رو ده مگ هست که بعدا معلوم شد مشکل پهنای باند مرکز مخابراتیه و با افزایش پهنای باند مکششل برطرف شد ولی هنوز سرویسم که عیدانه هست رو ده مگ بسته شده و سرعت هم تا ده مگابیت میره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

سلام
    کسی از دوستان تا حالا از این طرح رمضان شبانه انتخابی داشتند سرعت توی شب چند است؟؟
    سلام
    من خودم طرح دو ساله (سرویس ویژه2020) دارم که شبانه رایگانش از 4 تا 9 صبحه... سرعتشم 128هست..... اما این طرح رمضان رو برای یکی از دوستام خریدم. اونم سرعت شبانش 128 هست.....

اما با یه ترفند ساده میشه شبها با سرعتی بالاتر از 128 دانلود کرد.... من خودم چند ماهه ازش استفاده می‌کنم.

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk

9. این کاربر از ad0095134 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من خودم طرح دو ساله (سرویس ویژه2020) دارم که شبانه رایگانش از 4 تا 9 صبحه... سرعتشم 128هست..... اما این طرح رمضان رو برای یکی از دوستام خریدم. اونم سرعت شبانش 128 هست.....

اما با یه ترفند ساده میشه شبها با سرعتی بالاتر از 128 دانلود کرد.... من خودم چند ماهه ازش استفاده می‌کنم.

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
    سلام--طرح ویزه 2020 چی هست ؟؟ پولش چند شد برای دو سال؟؟روزها وشبها سرعتت چند است؟؟
    اگر می شود اون روش که گفتی می شود سرعت را زیاد کرد بصورت پیغام خصوصی برایم بفرستید
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.دوستان من از سرویس الانم که طرح خانواده هست 6گیگ ترافیک دارم الان میخوام طرح ویژه ماه رمضان با 10گیگ رو بگیرم خواستم بدونم این ترافیک باقیمونده انتقال پیدا میکنه یا میسوزه؟
    البته زنگ زدم پرسیدم گفتن انتقال پیدا میکنه ولی به حرفاشون اعتباری نیست.
    بعید میدونم. 100% پیشنهاد می کنم حجم باقیمانده را مصرف کنید چون دارید کلا طرح تون رو تعویض می کنید و نه شارژ مجدد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •