تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1757 از 4428 اولاول ... 757125716571707174717531754175517561757175817591760176117671807185722572757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,561 به 17,570 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من یه موردی برام پیش اومده
    دیروز لیتل مور زدم که 5 روز و 2 گیگ اضافه کرد برام
    بعدش 2 گیگ هدیه اعیاد اضافه شده که رفته رو همون تعرفه قبلیم
    الان شده 4 گیگ باقی مونده با 4 روز
    الان رفتم یه 256 3 ماهه تمدید کردم رفته تو رزور قرار گرفته و لیتل مور هم کنسل نشده

این چطوریه حالا 4 روز باید بگذره تا برم رو قرار داد جدید؟ اون 2 گیگ چی منتقل میشه یا نه؟ یعنی اول 2 گیگ هدیه مصرف میشه یا 2 گیگ لیتل مور؟

یکی من رو روشن کنه لطفا.
    داداش اگه منتقل نشد بگو ما مصرف کنیم ، 20 روز از اکانتم مونده و فک کنم 2 گیگ هدیه م بمونه واسه دوره بعد !

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ایا تا حالا شده توی زمانهای خاصی پارس آنلاین برای تمدید هم تخفیفهای ویژه در نظر بگیره

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز،حدست کاملا غلطه
    چون دقیقا از ساعت یک به بعد سرعت پایین میاد و دقیقا از شش به بعد سرعت بالا میره
    من اوایل که سرویس گرفته بودم شبا بالای 3 الی 4 گیگ با سرعت 256 دانلود داشتم(تو همین تایپیک عکسشو گذاشتم) ولی بعد از مدتی سرعت شبانم به کمتر از 20 کیلوبایت رسید یعنی تو فاصله زمانی یک هفته اینقدر دانلود شبانه بچه ها بالا رفته بود؟!من که بعید میدونم
    اینطور که ما فهمیدیم سرعت شبانه رو خودشون محدود میکنن ودر این میان یه عده افرادی هم هستند که محدودیت براشون اعمال نمیشه و این قضیه کاملا شانسیه همونطور که من اوایل شبا با سرعت روزانه دانلود میکردم(خوش به حال اونایی که با سرعت روزانه تو شبا دانلود میکنن)کاملا شانسیه
    بله خودنمایندگی شهر من 4 ماه پیش رک و راست گفت که به علت زیاد شدن کاربر و کمبود پهنای باند سرعت ها رو شبها واقعی کردیم ولی دیروز که تماس گرفتم گفت با مدیریت صحبت کریدم و قول دادن تا 1 ماه مشکل حل بشه و پهنای باند اضافی خریداری شده حالا نمیدونم حل بشه یا نه؟؟؟

داره خودمونی میشه singlestar_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوست عزیز،حدست کاملا غلطه
    چون دقیقا از ساعت یک به بعد سرعت پایین میاد و دقیقا از شش به بعد سرعت بالا میره
    من اوایل که سرویس گرفته بودم شبا بالای 3 الی 4 گیگ با سرعت 256 دانلود داشتم(تو همین تایپیک عکسشو گذاشتم) ولی بعد از مدتی سرعت شبانم به کمتر از 20 کیلوبایت رسید یعنی تو فاصله زمانی یک هفته اینقدر دانلود شبانه بچه ها بالا رفته بود؟!من که بعید میدونم
    اینطور که ما فهمیدیم سرعت شبانه رو خودشون محدود میکنن ودر این میان یه عده افرادی هم هستند که محدودیت براشون اعمال نمیشه و این قضیه کاملا شانسیه همونطور که من اوایل شبا با سرعت روزانه دانلود میکردم(خوش به حال اونایی که با سرعت روزانه تو شبا دانلود میکنن)کاملا شانسیه

منم کاملا موافقم، هفته ی اول که من اشتراک گرفتم، سرعت دانلود شبانم با سرعت 256 خیلی بالا بود، تقریبا بین 195 تا 220، منم که تازه وارد بودم فکر میکردم همیشه همینجوره، با خودم گفتم سرعت 512 یا 1 مگ بگیرم چی میشهههههههههههه!
    ولی یه هفته بعد افتضاح شد، با نمایندگی تماس گرفتم و گفتند ترافیک رایگان شبانه چون هدیه هست، شما حق ندارید شکایت کنید و هر سرعتی هم بگیری فرق نمیکنه.بستگی داره چند نفر دانلود میکنند تو شبا.با این حال چند شب که کاملا قطع شد تو قسمت شکایات نوشتم.پارس آنلاین با من تماس گرفتن و بعد از 2 ساعت تماس تلفنی و یه سری تنظیمات که خودشون انجام دادن، درست شده و الان حداکثر دو گیگ و حداقل 600 مگ دانلود دارم.

البته نا گفته نماند که اکثر دوستان از جمله من سر ساعت 1 که رایگانه شروع میکنم به دانلود تا سر ساعت 6، پس طبیعی که سرعت از سر شب افت پیدا کنه و دقیقا 6 به بعد بالا بره.

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان من یه موردی برام پیش اومده
    دیروز لیتل مور زدم که 5 روز و 2 گیگ اضافه کرد برام
    بعدش 2 گیگ هدیه اعیاد اضافه شده که رفته رو همون تعرفه قبلیم
    الان شده 4 گیگ باقی مونده با 4 روز
    الان رفتم یه 256 3 ماهه تمدید کردم رفته تو رزور قرار گرفته و لیتل مور هم کنسل نشده

این چطوریه حالا 4 روز باید بگذره تا برم رو قرار داد جدید؟ اون 2 گیگ چی منتقل میشه یا نه؟ یعنی اول 2 گیگ هدیه مصرف میشه یا 2 گیگ لیتل مور؟

یکی من رو روشن کنه لطفا.
    من 30 خرداد حجم سرویسم تموم شد ولی 29 روز از قراردادم باقی مونده بود .little more رو زدم ولی گفت : استفاده از این سرویس در اشتراک شما ممکن نیست (یه همچین چیزی)
    بعد رفتم 1 گیگ حجم خریدم وقتی مودم رو ریست کردم و به قسمت مدیریت سرویس رفتم دیدم که هم Lıttle more رو فعال کرده ( با 800 مگ) و هم خرید 1 گیگ اضافه (که این طبیعیه )
    طبق توضیحی که توی قسمت تمدید اشتراک موقت داده بودن گفته بودن که تا 5 روز باید اشتراکتو تمدید کنی ولی توی قسمت مدیریت سرویس تعداد روزهای باقیمانده همون رو 29 روز بود و به 5 روز کاهش پیدا نکرده بود امروز هم
    قراردادم رو دوباره 3 ماهه تمدید کردم ولی به جای اینکه بعد از 5 روز (طبق گفته خودشون) قرارداد جدیدم فعال بشه باید 27 روز صبر کنم تا اشتراک جدید سه ماهه جایگزین بشه .
    حالا شما قبل از زدن lıttle more روزهای باقیمانده تون چقدره ؟ و الان که اشتراکتون رو تمدید کردین چقدره ؟ به خاطر این پرسیدم که ببینم واسه همه یکسان عمل میشه

داره خودمونی میشه littlebigplanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

این سایت پارس چرا بدون هیلتر شکن باز نمیشه؟
    با هر کدوم از مروگر هام بدون هیلتر شکن میرم مینویسه unable to connet
    خودم پارس آنلاین دارم و adslم رو از خودشه
    سایتایه دیگرو میتونم باز کنم خودش وا نمیشه
    البته با هیلتر شکن باز میشه
    یعنی این سایت فیلتره یا نه؟نمیدونم
    لطفا کمک کنید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نت من از 12 ظهر قطعه الانم كافي نتم.خاك بر سرشون پشتيبانيم جواب نمي ده.واقعا براشون متاسفم

8. این کاربر از shahedi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نه لیتل مور کنسل نشده
    گفتم که چطوری شده این بار عجیب شده کلا
    باید الان لیتل کنسل میشد و تعرفه جدید جاش میومد و 2 گیگ هم منتقل میشده
    حالا معلوم نیست 1 گیگ که واسه سال جدید به همه دادن رو به من ندادن و کامل هم ثابت کردم بهشون که ندادن ولی قبول نکردن
    خوب این 1 گیگ رو به من هم ندادن برا سال جدید رو !

10. این کاربر از tsz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ایا تا حالا شده توی زمانهای خاصی پارس آنلاین برای تمدید هم تخفیفهای ویژه در نظر بگیره
    برا تمدید من تو این 2 سال چیزی ندیم! اگه مشترک جدید باشید طرح میزارن براتون ولی برا قدیمیا هیچی!

12. این کاربر از tsz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا به جای اینکارا برین تو سایتش شکایت کنین آمار شکایات بالا بره شاید یه کاری کردن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •