سلام ... انگار ی خبری هست بچه ها !
اینجارو ببینین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا یکی دقیق این متنو بخونه و به بقیه اطلاع بده ، ممنون میشم
Baltaza منتظریم![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
سلام ... انگار ی خبری هست بچه ها !
اینجارو ببینین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا یکی دقیق این متنو بخونه و به بقیه اطلاع بده ، ممنون میشم
Baltaza منتظریم![]()
من انگلیسیم افتضاحهلووول بزار باز کنم ببینم چیه !
من که از ظهر تالان نمیتونم وارد اکانتم بشم !
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
هیچی مگین بعضی ورلد ها تعداد اکتیوش کمه هزینه اضاف و اینا داره ما میخوایم ادغام کنیم(نظر مدیران و اینا هست )
بعد میگه موندیم با شهر ها و فورت و رنکیک و اینا چیکار کنیم اگه نظری چیزی دارین بگین![]()
جالبه فکر کنم اینجوری بهتر باشه(ادغام )
این تغیرات انگار میخاد با ورژن ۱.۳۲ بیاد ، همون موقع ورلد ۱۵ هم میاد (World Colorado)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینم باز چه خوابی دیدن![]()
معلوم نیست با اون تغییرات بیاد گویا هنوز سر حل مشکل شهر و فورت اینا مشکل دارناحتمالا با آپدیتی که قالب کلی بازی عوش میشه میاد
ورلد جدید همیشه چیز بیخودی هستفقط پول میخوان بگیرن از ملت
راستی Baltaza کدوم ورلد بازی میکنی ؟ یا کدوم ورلد ها؟ اسم کاراکترت چی هست ؟ جهت آشنایی بیشتر ...
amin_fixfox کجا قایم شدی برادر .. بیا و نظری بده![]()
من یوزر اصلیم الان فقط ورلد 10 هستراستی Baltaza کدوم ورلد بازی میکنی ؟ یا کدوم ورلد ها ؟ اسم کاراکترت چی هست ؟ جهت آشنایی بیشتر ...jojok
اما 9 هم تک و توک میرم ، ولی قدیما یوزر اصلیم 6 هم بود 9 هم 5-4 تا یوزر داشت 1 هم داشتم 2 هم داشتم 4 هم داشتم 10 هم 5-6 داشتم اما دیگه بن کردن نامردا
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
امین بیا صحبت کن بهت اجازه میدمamin_fixfox کجا قایم شدی برادر .. بیا و نظری بده![]()
سلام به همه
کسي توي آريزونا نيست؟
من اونجا يه dueler خفنم
البته با لول 48
آرش بیا کمک کن من الآن چه غلطی بکنم؟ کدوم از این craftها رو انتخاب کنم؟ اصلا چی هستن؟
توی چت روم یکی داشت میگفت دیگه از شغل آیتم نمیگیری و باید با کسی که داره روی اون شغل کار میکنه دوئل کنی تا شاید آیتمش گیرت بیاد. از وسط حرفاش لاگین کردم نفهمیدم ماجرا چیه ولی فکر کنم به یکی از همین craftها ربط داشته باشه.
از اونجایی که وقتی سرور آپدیت شد من نبودم بلد نیستمآرش بیا کمک کن من الآن چه غلطی بکنم؟ کدوم از این craftها رو انتخاب کنم؟ اصلا چی هستن؟
توی چت روم یکی داشت میگفت دیگه از شغل آیتم نمیگیری و باید با کسی که داره روی اون شغل کار میکنه دوئل کنی تا شاید آیتمش گیرت بیاد. از وسط حرفاش لاگین کردم نفهمیدم ماجرا چیه ولی فکر کنم به یکی از همین craftها ربط داشته باشه.و این سعید مثلا رفته سربازی هر روز خونه الان میاد جواب میده
![]()
چه باحال من هم قرار بود برم سربازی ولی معلوم شد مهر میرم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)