حتی با پینگ 300 ؟ مگه جا های دیگه پینگشون بیشتر از اینه ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
حتی با پینگ 300 ؟ مگه جا های دیگه پینگشون بیشتر از اینه ؟
ببینید، آی اس پی های بزرگ و کشوری قانون های عجیب و غریب مصرف منصفانه گذاشتن و فقط می مونه مخابرات و ماکس.
که رفتن از ماکس به مخابرات صلاح نیست و همچنین از مخابرات به ماکس. چرا که پینگاشون تفاوت زیادی با هم نمی کنه و بعضی وقتا یکیش بهتره و بعضی وقتا اون یکی.
بدجوری با این حرفت موافقم![]()
بچه ها اینی که میگین رو 4 مگ بستن یا 8 مگ قضیه اش چیه؟ چجوری بفهمم خط منو رو چند بستند؟
از داخل صفحه status مودمت یه عکس بذاری معلوم میشه
من پست های چند صفح قبل رو که می خوندم از پینگ 180 مخابرات شات گذاشته بودن که نصف پینگ ماکس نته 180 با 300 خیلی تفاوت داره در ضمن من از قضیه مصرف منصفانه مطلع نیستم ممنون میشم اگه یکم توضیح بدین
من همین الان مخابرات هستم و پینگ خارجم زیر 200 و 180 هستش و داخل حدود 35-40
وحید هم که مکس نت داره و پینگش دقیقا با من یکیه !!!
ولی این بین دوستانی هستن که به علت هایی پینگشون زیاده که برای اون ها هم درست میشه یه مدت دیگه
در کل بهتره به فکر عوض کردن ISP نباشی
ببینید، منم ماکسم و پینگ هم تو همون صفحه قبل با 8.8.8.8 فکر کنم 169 ـه یعنی حتی بهتر از 180. یعنی صد در صد نیست که شما اگه برید مخابرات، پینگ بهتری نصیبتون میشه و قطعی نیست.
منظورم اینه که شاید تو یه مرکز الان پینگ ماکس بهتره و تو یه مرکز دیگه مخابرات و همچنین در ساعت های مختلف و روزهای مختلف هم هر احتمالی هست.
شما آی پی های مختلف رو تست کنید ببینید با همشون پینگتون به این صورته؟
البته اگه پینگ زیاد براتون مهمه، صبا و بعدش پارس گزینه های خوبی هستن البته باید قوانینشون رو هم بپذیرید که نامحدود رو به صورت محدود ارائه میدن.
مصرف منصفانه هم به این صورته که تا یه حجم مشخص وبگردیتون با سرعت فوله و بعد اون لیمیت میشه سرعتتون.
Last edited by vahidcorleone; 11-02-2014 at 22:10.
لیمیت نمیشه تیلیت میشه![]()
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)