تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1757 از 2365 اولاول ... 75712571657170717471753175417551756175717581759176017611767180718572257 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,561 به 17,570 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه جی بی ال 1214 گرفتم
    برق امپ این سابو باید از امپلی باندا بگیرم؟
    یعنی دیگه دوباره سیم کشی از باتری نمیخواد؟سیم قرمزرو که از یاتری اومده به امپلی یه سیم دیگه سرش ببندم به این یکی امپ وصل کنم؟اون سیم ابی هم همینطور؟از اون یکی امپ به این یکی وصل کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

از راهنمایی های خوبتون ممنونم فردا میرم که دیگه کارم رو تموم کنم راستی نگفتین باید چطور یابرچه اساسی میدبیس وتویتر بگیرم؟؟؟؟؟؟؟(منظورم تعدادشون و چطور باید تنظیم کنم یابهتر بگم هرجفت میدبیس باچند تویتر باید راش بندازم؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

دوست من کدوم در حجم صدای پایین کیفیت بیشتری دارن؟

به نظر من همون گزینه 3 اگه ساب باکس داشته باشین اگه ندارین میدبیس و تیوتر قشنگ تره حداقل صداتون لخت نیس .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت اقا حمید و دوستان
    نظرتون راجع به صدای پخش 9851 الپاین بدون پرسسور چی هست؟
    قابلیت aux یا اتصال ipod داره؟
    Last edited by amin5030; 16-04-2015 at 10:41.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه جی بی ال 1214 گرفتم
    برق امپ این سابو باید از امپلی باندا بگیرم؟
    یعنی دیگه دوباره سیم کشی از باتری نمیخواد؟سیم قرمزرو که از یاتری اومده به امپلی یه سیم دیگه سرش ببندم به این یکی امپ وصل کنم؟اون سیم ابی هم همینطور؟از اون یکی امپ به این یکی وصل کنم؟
    سلام
    شما یه قسمتی از کابل مثبت که مستقیم از باطری آمده رو لخت کنید و کابل مثبت جدید رو به اون کاملا کلمب کنید.بعد نوار چسب بزنید.
    اما برای منفی بهتره یه کابل جدا به بدنه که رنگش رو بره اید نصب کنید.
    از راهنمایی های خوبتون ممنونم فردا میرم که دیگه کارم رو تموم کنم راستی نگفتین باید چطور یابرچه اساسی میدبیس وتویتر بگیرم؟؟؟؟؟؟؟(منظورم تعدادشون و چطور باید تنظیم کنم یابهتر بگم هرجفت میدبیس باچند تویتر باید راش بندازم؟؟؟
    سلام
    یک جفت مید بیس و یک جفت هم تیوتیر
    تنظیم هم باید کراس اوور داشته باشن اگر نباشه باید از روی آمپ این کار رو انجام بدید.البته آمپلیهای معمولی رنج فرکانس خوبی ندارن.
    برای میدبیس HPF رو بزارید روی 100 و تیوتیر هم روی بالاترین عدد پتانسیومتر HPF
    سلام خدمت اقا حمید و دوستان
    نظرتون راجع به صدای پخش 9851 الپاین بدون پرسسور چی هست؟
    قابلیت aux یا اتصال ipod داره؟
    سلام
    من شخصا کار نکردم و صداش رو نشنیدم.

6. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    شما یه قسمتی از کابل مثبت که مستقیم از باطری آمده رو لخت کنید و کابل مثبت جدید رو به اون کاملا کلمب کنید.بعد نوار چسب بزنید.
    اما برای منفی بهتره یه کابل جدا به بدنه که رنگش رو بره اید نصب کنید.
    داداش من سیم قرمز که از باتری اومده و سیم ابی که از پشت ضبط اومدرو به یه امپی که اول نصب کرده بودم وصل کردم بعد به همون پیچهای امپ دوباره کابل وصل کردم برای این یکی امپلی
    نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟یعنی اون سیمی که از باتری اومدرو به یه کابل دیگه وصل کردم بعد سر دیگشو به اون یکی امپلی وصل کردم
    این اشتباست؟باید حتما از وسط سیم لخت کنم و یه کابل دیگه وصل کنم؟

بعد سیم هایی که میره توی ساب چجوری باید نصب بشه؟روی یه امپ 2کانال 4 تا پیچ برای نصب سیم 2تا باندا هست بعد پشت ساب فقط دو جای فیش هست حالا چجوری باید اینارو به هم وصل کنم؟یعنی فقط از 1 کانال امپ برای ساب استفاده میشه؟

الان این مثلا امپیه که میخوام به ساب وصل کنم از کدوم یک از اینا که مشخص کردم باید استفاده کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سیم از شماره یک بکشم به یه خروجی ساب یه کابل هم از 4 بکشم به خروجی دیگه ساب؟شماره 2 و 3 خالی بمونه؟
    سیم های ابی و قرمزو روی همین پیچ های سمت راست به هم وصل کردم و به امپ ساب بستم...یعنی به قسمت برق امپلی باندها 2 تا سیم وصل کردم

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش من سیم قرمز که از باتری اومده و سیم ابی که از پشت ضبط اومدرو به یه امپی که اول نصب کرده بودم وصل کردم بعد به همون پیچهای امپ دوباره کابل وصل کردم برای این یکی امپلی
    نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟یعنی اون سیمی که از باتری اومدرو به یه کابل دیگه وصل کردم بعد سر دیگشو به اون یکی امپلی وصل کردم
    این اشتباست؟باید حتما از وسط سیم لخت کنم و یه کابل دیگه وصل کنم؟
    بعد سیم هایی که میره توی ساب چجوری باید نصب بشه؟روی یه امپ 2کانال 4 تا پیچ برای نصب سیم 2تا باندا هست بعد پشت ساب فقط دو جای فیش هست حالا چجوری باید اینارو به هم وصل کنم؟یعنی فقط از 1 کانال امپ برای ساب استفاده میشه؟
    الان این مثلا امپیه که میخوام به ساب وصل کنم از کدوم یک از اینا که مشخص کردم باید استفاده کنم؟

یه سیم از شماره یک بکشم به یه خروجی ساب یه کابل هم از 4 بکشم به خروجی دیگه ساب؟شماره 2 و 3 خالی بمونه؟
    سیم های ابی و قرمزو روی همین پیچ های سمت راست به هم وصل کردم و به امپ ساب بستم...یعنی به قسمت برق امپلی باندها 2 تا سیم وصل کردم
    سلام
    در مورد نصب کابل برق اصلی فکر کنم درست متصل کردین.
    در عکس زیر کابل برق ضخیمتر(صفر گیج) مستقیم از باطری آمده بعد از سه نقطه جدا از هم ،سه تا انشعاب کابل گیج 4 گرفته شده و به سه تا آمپلیفایر متصل شده(قطب +)

در مورد این عکس و ساب.شما باید طبق خطی که روی کانالهای 2 و 4 زده انشعاب بریج گرفته و به ساب متصل کنید. یعنی یه مثبت از یه کانال و یه منفی از کانال دیگر. در این حالت توان خروجی تقریبا دو برابر توان یک کانال هست.البته باید به منوال خود آمپ مراجعه کنید که در حالت بریج 4 اهم چه مقدرا خروجی RMS میده.
    باز هم اگر دیدی متوجه نمیشی من شماره بدم خدمتت بیشتر توضیح بدم.

9. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

نمیشه یه کاریش بکنی که ساب نخواد..؟اخه از بیس زیاد خوشم نمیاد...بیشترکیفیت صدا تو ولوم بالا برام مهمه... میخوام فقط تو تاقچه عقب ببندم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام رفتم گشتم میدبیسه گفت280.امپ گفت630.تویتر نداشت گفت اگه بخوای برات سفارش میدم.از نصاب قول گرفتم اخرهفته برم پیشش....

داره خودمونی میشه vestlaif's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

پس مدتا سلام آقا حمید .
    تصمیم گرفتم خورد خورد یه سیستم تمیز جمع کنم . وسایل هایی که الان دارم ایناست :
    amp A/D/S... 1800watt 4channel
    amp tornado 800watt 2channel
    headunit marshal me-202
    sub pioneer 307d2
    دو جفت باند هم دارم قدیمی یکی یه هکتور ماله حدودا سه سال پیش . یه کنوود 8962 ماله شیش ساله پیش دارم .
    پخش رو ک باید عوض کنیم یه چیزی میخوام تا 400 تومن ک عالی باشه تنظیماتش و کیفیتش فلش و aux مهمه برام ترجیحا بلوتوثی باشه .نبودن اشکال نداره .
    باند هم قبلا گفتی co609 بگیر یادمه یه چیز متعادل میخوام توی کیفیت و قدرت چون ساب دارم بیس خوده باند زیاد برام مهم نیست . از این بهتر هم هست ؟ چ قیمتی ؟ نهایت 400 هم برای باند باشه .
    با اون آمپ ای دی اس من جفت کنوود و ساب پایونیر رو راه انداختم صدای تمیز و قابل قبولی داره ولی خب اگه نیاز به تعویضه یه آمپ هم معرفی کنید ممنون
    تورنادو بدرد نمیخوره ؟ تقریبا ماله یکسال پیشه آمپش .

سوال دیگم اینه وقتی صدارو زیاد میکنم باند های جلو نمیکشه و خراب میکنه بیس رو میخوام ببینم چجوری میتونم فرکانس پایین ( بیس ) رو از راه باند های جلو بردار مقاومتی مداری چی باید بزارم سر راهش ؟ کراس اور چون به سه قسمت تقسیم میکنه نمیتونم استفاده کنم چون فرکانس وسط ( مید ) به بالا رو میخوام . اینطوری درکل صدا خراب نمیشه توی اتاق ؟
    ممنونم آقا حمید
    Last edited by vestlaif; 18-04-2015 at 00:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •