ایول
قیمتش چنده ؟
پس با این حساب قیمت elite میاد پایین .
ایول
قیمتش چنده ؟
پس با این حساب قیمت elite میاد پایین .
باتری های من قلمی نیستن ها، از این هاست که شبیه باتری موبایل و دوربین و اینهاست:
=================
نه خوشبختانه همون یه بار بود که اتفاق افتاد
چه طوری cache رو پاک کنم؟
![]()
Last edited by whitewolf; 20-08-2010 at 01:59.
توی ایران نمیدونم ، ولی اینجا با هارد 250 قیمتش 249 یورو هست و باندلش با کینکت 299 یورو .
الیت هم 199 یورو شده البته این دو دسته ها و هارد 250 ، قیمتش 299 یورو هست .
آرکید هم من خودم 111 یورو دیدم . ولی توی حراج - به صورت رسمی 129 تا قیمتشه .
دوستان توروخدا یکی جواب بده...![]()
دی وی دی اگه تو کنسول واسه 1 هفته بمونه ضرر داره؟![]()
اگر کنسول رو جا به جا نکنیدو یا تغییر حالت ندهد ( یعنی اگر عمودی است افقی نشود و برعکس ) مشکلی پیش نمی آید.دی وی دی اگه تو کنسول واسه 1 هفته بمونه ضرر داره؟![]()
![]()
به نظرتون این جور باطری ها خوبن قیمت این ها چنده
آره عزیزم زیاده ولی این حالت استانداردش هست و کاریش هم نمیشه کرد و از همه بدتر این که 99% مردم و فروشنده ها این قضیه رو
نمیدونن.آموزشش رو هم فکر کنم تو 400 صفحه پیش کامل توضیح دادم .
خوده من الان باطری هام Ni-MH با 2700mAh هست که حدودا 17 ساعت وقت میخواد برای شارژ کردنش !! که بعد از این مدت حدود 3
هفته و در حات بسیار شدید 2 هفته راحت روزی 8 ساعت بازی میکنم.
داغ شدن باطری هم طبیعی هست !! بالاخره داره ذخیره سازی انجام میده خب خودش خیلی گرما تولید میکنه !
دوستانی که اینجا منو از قبل میشناسن میدونن من هیچیز رو الکی نمیگم حتی اگه منبعی هم نداشته باشم.
اگه واسه خرید همچین چیزی رو میخواین که اصلا لازم به نگرانی نیست تو همینجا آقا میثم مغازه دار هستن و بهترین فرد برای خرید
انواع کنسول و لوازم جانبی . از هر نظر هم ایشون تائید شده هستن.
امکانش هست که Bios دستگا زمان رو حساب کنه ولی قابل دسترسی نیست.اگه داشبورد کنسول ه ک بشه این امکان وجود داره که با HomeBrew بشه اطلاعات خاصی رو از کنسلو بیرون کشید. حتی میشه جلوی BAN شدن رو گرفت.
بله در مراحل کار هستش و چیزی تا بیرون آمدن iXtreme جدید واسش نمونده.
اااا خب من فکر کردم شما قلمی دارید. خب این باطری ها کلا زود خالی میشن و میزان شارژشون هم همون 1 ساعت و نیم هست.
اگه واقعا باطری شارژی میخواین از موارد زیر یکی رو انتخاب کنید :
البته حتما نباید همین مدل هایی که گذاشتم باشه ولی حتما همین مارک ها باشن مخصوصا Camelion که برای دسته هم چیزه خوبیه.
برای Clean کردن Cache دستگاه باید آدرس زیر رو برید :
System Setting>>>Memory>>>Device Options>>>Clear System Cache
یه قضیه هست به نام دفع خطر احتمالی !! بهتره نباشه.
نه اصلا !! آدم پولش رو بجوه بهتره از اینه که بده یه چیزه آشغال بخره !!
بهترین بازده رو فقط باطری های شارژی قلمی دارن.
Last edited by SamGun; 20-08-2010 at 10:07.
ممنون میشه یه باتری خوب ویه شارزر خوب معرفی کنید و قیمتشون رو بگید میخوام امروز بگیرم
قیمت شارژر حدود 2 -3 هزار تومان است اما امروز جمعه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)