برای من هم همین اتفاقات یک روز در میون میفته.
این تاپیک که از سمت مخابرات یه پاسخگو نداره و گفتن مشکلات هم طبعا فایده ای نداره.
جدیدا هم که باهاشون تماس می گیرم، اکثر مواقع گوشی رو برنمی دارن. خیلی آدمای بی خیالی هستن. تقریبا به این صورت :
برای من هم همین اتفاقات یک روز در میون میفته.
این تاپیک که از سمت مخابرات یه پاسخگو نداره و گفتن مشکلات هم طبعا فایده ای نداره.
جدیدا هم که باهاشون تماس می گیرم، اکثر مواقع گوشی رو برنمی دارن. خیلی آدمای بی خیالی هستن. تقریبا به این صورت :
سلام
شبا کیفیت افتضاحه اصلا بدرد صفحه دیدن هم نمیخوره حیف ماهیی 25 تومن که آدم واسه این اینترنت بده
البته اکثر شرکت های که یکم ارزون ترن مثل های وب یا آسیاتک(که ظاهرا مشکلش شدید تره) زیاد جالب نیستن صبانت رو نمیدونم چطوره
Last edited by mehryar1973; 30-05-2016 at 06:33.
من که دیروز از مخابرات زدم بیرون...خداییش اصلا بدرد نمیخورد
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
من از شاتل گرفتم الان 20 روزی میشه همه چی عالی 20 گیگ 1 ساله گرفتم 40 تومن + 4 تا پک 50 گیگی به قیمت 60 تومن تو جشنواره گرفتم پول 6 ماه نتی رو که به مخابرات دزد بی همه چیز میدادم دادم به شاتل الان بهترین سرعت پینگ پایین دانلود و ... رو دارم + 1 ماه دانلود رایگان از شاتل لند + کلی تخفیف هم که مسلما توراهه ...
پیشنهاد می کنم لحظه ای تو جدا شدن از مخابرات شک نکنید .
سلام
مشکل کاهش شدید سرعت سرور خارجی رو باقی دوستان هم دارند ؟
حدود 3 روز هست - منطقه نبوت - شرق
سلام
بله دوست عزیز. سرعت سایتهای خارجی برای من هم بی نهایت کم هست. اصلا نه میشه وبگردی کرد نه فایلی دانلود کرد.
ip من با 5 شروع میشه. قدیم که ایپی با 2 شروع میشد سرعت به نسبت خوب بود و هر چقدر مودم رو خاموش روشن میکنم ip شماره دو نمیگیره.
الان پنج صبح هست اما سرعت ذره ای بهتر نشده. در تمام ساعات افتضاح اندر افتضاحه.
من از خیلی قدیم یک مگابیت نامحدود دارم. شهر تهران
با speedtest بارها امتحان کردم. نتیجه دانلود که باید 1024 باشه روی سرور داخل حدود 900 کیلوبیت
اما سرعت دانلود روی سرور خارجی (لندن) زیر 200 کیلوبیت (بین 170 تا 185 در نوسان هست) که فاجعه ست
این یعنی تخلف آشکار مخابرات در روز روشن. به بیان حقوق اسلامی این یعنی " غش در معامله ".
دوستانی که نمیدونین " غش در معامله " چی هست در google سرچ کنید.
با اینکه ما چندین برابر قیمت دیگر کشورها، پول زور و تمام و کمال رو داریم میدیم، اما عملا اینترنت خارجی ما رو با این اختلال عمدی در سرعت، مسدود کردند و فقط مثل کره شمالی میشه در سایتهای خبری داخلی گشت و گذار کرد!
این در حالی هست که من در داخل کشور هیچ سایتی رو سر نمیزنم.
تمام کارهای من با سایتهای دانشگاهی خارجی هست برای پروژه ام.
خواهش میکنم دیگر دوستان هم این موارد رو تست کنند.
اول هر نوع قیلطر شکن که دارید رو قطع کنید تا نتایج تست دانلود خالص باشه.
اگر از کامپیوتر استفاده میکنین سایت speedtest دات net رو بزنید و اون چرخ دنده setting/تنظیمات اون بالا رو کلیک کنید تا بتونین در preferred server لندن London Vadafone UK رو انتخاب کنین بعد اون پایین save کنین. سپس در بالا take a test رو بزنین. یک بار در صفحه اصلی با Recommended server یعنی داخل کشور تست کنید و یک بار با Preferred server یعنی سرور خارج کشور (لندن). بعد لینک مخصوص forum رو که در انتها (share this result) بهتون میده رو paste کنین داخل اینجا.
مثل این
تست سرعت اینترنت من در داخل کشور
مخابرات شهر تهران یک مگابیت نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت اینترنت من در خارج (لندن)
مخابرات شهر تهران یک مگابیت نامحدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم از تبلت یا موبایل اندرویدی استفاده میکنین اپلیکیشن Speedtest رو از لینک زیر با حجم 15 مگابایت دانلود و نصب کنید. (در ادرس زیر کاراکتر زیرخط یعنی _ اضافی است.)
_https://apkpure.com/speedtest-net/org.zwanoo.android.speedtest/download?from=details
مخصوصا دوستانی که نامحدود مخابرات رو دارند تست خارج رو در ساعات مختلف حتما انجام بدن لطفا و نتایجش رو بگذارند.
ممنون میشم
برای بنده هم دقیقا اواسط زمان اعلام مشکل از طرف سایر دوستان، مشکل ایجاد میشه !
فکر میکنم از سمت مراکز غرب تهران مشکل شروع میشه و در آخر به شرق تهران منتهی میشه (البته این فقط یه نظر هست)
ضمنا یه سوال از خدمت دوستان داشتم
در صورت تغییر پهنای باند از طریق crmtct.tct.ir چه مدت طول میکشه تا تغییر سرعت ایجاد بشه ؟
دوستان شما مشکل DNS ندارین؟ من باید واسه هر سایتی DNS رو خاموش کنم واسه یکی دیگه روشن.
دوستان کسی DNS خوب به جز گوگل نمیشناسه که جوابگو باشه واسه مخابرات؟
تغییر پهنای باند به تاریخ سرریسید دوره ای ربط داره. باید این رو از مخابرات بپرسید.
هر موقع که درخواست بدید تاریخ سررسید هر ماهتون تغییر تعرفه داده میشه
واسه کسانی که نامحدود دارن میتونن از طریق این پنل به کمپین های یک ساله تغییر تعرفه بدن. الان هم فقط 1024 و 2048 هستش. غیر اون رو فکر کنم باید حضوری درخواست داد.
DNS 3
217.218.146.13
- - - Updated - - -
DNS 3
217.218.146.13
- - - Updated - - -
DNS 3
217.218.146.13
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)