تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1756 از 2199 اولاول ... 7561256165617061746175217531754175517561757175817591760176618061856 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,551 به 17,560 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من که دیگه به این نتیجه رسیدم اینجا هیچ تجربه ای از سرعت بالا رو نگم چون دقیقا همون شب سرعت افت شدید میکنه !!! حالا اینکه دوستان حمله میکنن به یه آیپی خاص یا دوستان مبین نت اینجا رو زیر نظر دارن نمیدونم !!

راستی تابستونم تموم شد تقریبا خبری از طرح تابستونی جدید تو این مبین نت خراب شده نشد ، فقط بلدن قیمت ببرن بالا و یه طرحی یا آفری نمیزنن حداقل یکم انگیزه ایجاد کنن !!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
    تجربه نشون داده مبین نت سالی دوبار طرح میده یکی نوروز یکی هم اواخر شهریور البته همیشه 10- 15 روز دیر طرح هاشون رو اعلام میکنن. پارسال هم تو مهر اعلام کردن

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من که دیگه به این نتیجه رسیدم اینجا هیچ تجربه ای از سرعت بالا رو نگم چون دقیقا همون شب سرعت افت شدید میکنه !!! حالا اینکه دوستان حمله میکنن به یه آیپی خاص یا دوستان مبین نت اینجا رو زیر نظر دارن نمیدونم !!

راستی تابستونم تموم شد تقریبا خبری از طرح تابستونی جدید تو این مبین نت خراب شده نشد ، فقط بلدن قیمت ببرن بالا و یه طرحی یا آفری نمیزنن حداقل یکم انگیزه ایجاد کنن !!

دوست عزیز کل مشترکین این تاپیک در حد و اندازه‌ای نیستن که ده‌برابرشون هم بتونه با هجوم به یک IP خاص باعث افت سرعت بشه. راجع به احتمال دوم هم به نظر من مبین‌نت بی در و پیکر تر ازین حرفهاست که کارمنداش بخوان این تاپیک رو رصد کنن. کارمندن دیگه کارای روتین روزانه‌ی خودشون رو می‌کنن. مدیرای سطح بالا هم مشغول زد و بند و چانه‌زنی هستن و وقت همیچن کارائی رو ندارن...

همونطور که بحث کردیم با دوستان اصولا هیچ IPئی مطلقا خوب نیست. (مثلا الان برای من بدنام‌ترین IP خیلی بهتر از یکی از خوشنام‌ها کار میکنه) ولی همینم موقته. دلیل این امر هم بحث شد به نظر من به بحث IP به عنوان یک مسئله‌ی کوتاه‌مدت نگاه کنید یعنی اگر IP فعلی خوب نیست با Disconnect کردن سعی کنیم یه IP بهتر (بدون پیش‌دواری) پیدا کنیم بعد از یه مدت سراغ IP جدید و ... همین تسلسل ادامه داره.

توجه کنید که روترها خودشون سعی می‌کنن که بار ترافیکی رو پخش کنند به طور خودبخود وقتی ترافیک روی یک نود سنگین هست روترها مسیردهی رو به نود دیگه منتقل می‌کنن بنابراین ما شورشی‌های ۵ درصدی مبین‌نت عملا با این وسواس راجع به IP توشه‌ی قابل توجهی نمی‌تونیم ببندیم فقط می‌تونیم با توجه به این مسئله سعی کنیم روند پهنای باندمون کمی در بلندمدت بهتر از توده‌ی کاربران باشه...

3. 6 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtaba0007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

امشب سرعتم خیلی بد شده
    دکلی که همیشه بهش وصل میشدم رو پیدا نمیکنه به یکی دیگه وصل شده.
    همیشه سرعتم بالای 250 بود الان زیر 40.

این هم از شانس ما !

آپدیت:شد 8 کیلوبایت !

یه سوال: این 3 تا چراغ آنتن که روی مودم هست دقیقاً چی رو نشون میده؟ الان یه چراغ دارم و تو مودم rssi رو -56 که فکر کنم مقدار بالایی هست زده.
    Last edited by mojtaba0007; 30-08-2013 at 01:26.

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فعلا که واسه من قطع شده و کار نمیکنه اصلا !!

واسه شما هم قطعه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اهوازم کلا قطع شده ساعت 3ونیم شب.
    Last edited by tap10; 30-08-2013 at 06:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tap10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اهوازم کلا قطع شده ساعت 3ونیم شب.
    Last edited by tap10; 30-08-2013 at 06:02.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

خوب مثل اینکه وصل شده

ای پی 5:

91

Last edited by arash59b; 30-08-2013 at 05:15.

9. 3 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برای منم همون ساعت ۲:۴۰ دوباره وصل شد با سرعت خیلی عالی

راستی یه نکته دیگه که دیشب کشف کردم لینک های ftp با آیپی 178 تست کردم تک لینک زیر ۲۷۰ سرعت دانلود نمیداد و حداکثر سرعت رو بهم میداد که خیلی عالی بود

11. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه snsd32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مال من ساعت 3:37 وصل شد
    امشب 812 مگ دان کردمم

داره خودمونی میشه Algo.Bits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یکی از دوستان من برای این شرکت کار میکنه و رفتم یک سر اونجا یک مطلبی رو میگم که دقت کنید، اینجور که من از صحبت های دوستم فهمیدم شرکتشون علاوه بر پولی که ثابت بهشون میده، برای تعویض طرح و یکسری کارای جانبی به پشتیبان ها هم مبلغی رو اضافه میده بنابراین این پشتیبانها شاید سعی کنند طرح تون رو عوض کنند، مواظب باشید که معمولا اینکار رو برای اینکه به دستمزدشون اضافه بشه انجام میدن و لزوما نه برای رفاه شما! بنابراین اگر شما رو برای تعویض طرح ترغیب کردن احتیاط کنید.

نکته دیگه اینکه یک رکوردی دارن و باید تعداد تماسشون به یک عددی برسه(فکر کنم 60تا) و هر چقدر از اون بیشتر بشه بازم به حقوقشون اضافه میشه برای همین عده زیادی رو زود الکی قطع میکنند و از سر باز میکنند که تعداد پاسخگویی تماس هاشون زیاد بشه! بنابراین سعی کنید وقتی دارند می پیچونن زود الکی قطع نکنید این شگردشونه، بخصوص مودم های out door که براشون وقت گیره رو زود می پیچونن.

البته قاعدتا دوستان اینجا خودشون واردن و خیلی چیزا رو خودشون میدونن کلا سعی کنید حقتون رو بگیرید.

14. این کاربر از Algo.Bits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •