تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1756 از 3195 اولاول ... 756125616561706174617521753175417551756175717581759176017661806185622562756 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,551 به 17,560 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

من برای شما متاسفم من نگفتم با این قیمت وسیله گرفتم گفتم اینه قیمت
    من داشتم از یه کنسول دفاع میکردم که بگم چی بهتره
    ........یعنی چی؟
    این انجمن واقعا کسل کننده شده من شروع کردم یا چند تا آدم که اومدن تو تاپیک ایکس باکس میگن کامپیوتر خوبه اگه میگنps3خوبه نمیمردیم ولیpcواقعا که
    دوست عزیز دفاع باید عادلانه با حفظ احترام باشه . شما و اون دوستمون دیگه کم کم داشتین به همدیگه فحش میدادین؟
    این دفاع هست؟
    دوست عزیزی که می گی بازی انحصاری pc نداره، من میگم داره خیلی هم داره.
    عزیز من که میگی کنسول ها بدرد نمی خورن چون با کامپیوتر میتونی 60 فریم بگیری، مهم اینه که با قیمتی کمتر میشه همون بازی هارو با فریم کمتر در کنسول بازی کرد .در بعضی مواقع هم بازی های کنسول سرتر هستن چون منبع پورت کنسول بوده مثله GTA
    این بحث خیلی تخصصی هست . در یک پست هم نمی گنجه ، این بحث برای گروه هست!!!
    بی زحمت همه پستا این دو صفحه پاک شه تا تاپیک به روال همیشگیش برگرده

گروه consoles VS pc
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by amin 2010; 19-08-2010 at 22:06.

2. 6 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

عوض اینکه حرف های درست مارو پاک کنید برید به اون هایی که تو تاپیک کنسول میگن کامپیوتر خوبه یه چیزی بگید

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------

دوس عزیز دفاع باید عادلانه با حفظ احترام باشه . شما و اون دوستمون دیگه کم کم داشتین به همدیگه فحش میدادین؟
    این دفاع هست؟
    دوست عزیزی که می گی بازی انحصاری pc نداره، من میگم داره خیلی هم داره.
    عزیز من که میگی کنسول ها بدرد نمی خورن چون با کامپیوتر میتونی 60 فریم بگیری، مهم اینه که با قیمتی کمتر میشه همون بازی هارو با فریم کمتر در کنسول بازی کرد .در بعضی مواقع هم بازی های کنسول سرتر هستن چون منبع پورت کنسول بوده مثله GTA
    این بحث خیلی تخصصی هست . در یک پست هم نمی گنجه ، این بحث برای گروه هست!!!
    بی زحمت همه پستا این دو صفحه پاک شه تا تاپیک به روال همیشگیش برگرده

گروه consoles VS pc
    بابا خوشگلم حرف من چیه درست من تند رفتم ولی کار کی بده اونی که دفاع میکنه یا خمله میکنه؟
    میشه 3تا بازی شاخ انحصاریpcبگید

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

بابا خوشگلم حرف من چیه درست من تند رفتم ولی کار کی بده اونی که دفاع میکنه یا خمله میکنه؟
    میشه 3تا بازی شاخ انحصاریpcبگید
    starcraft 1 .total war .arma II .crysis . world of warcraft .starcraft 2 .و...
    بازي هايي مثله مافيا و كرايسيس2 هم هستن كه مولتي ان اما در pc بسيار قويتر اجرا ميشن

5. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

starcraft 1 .total war .arma II .crysis . world of warcraft .starcraft 2 .و...
    بازي هايي مثله مافيا و كرايسيس2 هم هستن كه مولتي ان اما در pc بسيار قويتر اجرا ميشن
    کاملا تعید میشه.......این جزو بهترین ها هستند.....فکر کنم starcraft 2 بهترین بازیه سال بشه

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

یابد بگم دوست من Xbox ار هیچ کوم استفاده نمیکنه و ساختار متفاوتی داره در ضمن با اپدیت نرم افزاری هم پیشرفت نمیکنه

همش در حد حرفه وقتی کنسول روی 30 فریم قفل میشه و با این حال افت داره پس نتیجه میگیرم بازی ها براش سنگین هست
    و قدرت محدودی داره.
    ممکنه اسم رمزشون فرق کنه ولی دقیقا همون کاری رو میکنه که GPU در PC انجام میده !!

اکثر بازی های Xbox 360 که بالغ بر 75% هستن دارای Frame Rate بالای 55 و حداکثر 60 هستن !! شما کجا دید 30 !؟

PS3 هم اوم اوایل به خاطر مشکلات برنامه نویسی که باهاش داشتن اکثر بازی ها افت فریم داشت ولی الان کم داره مشکلاتش حل میشه.

میگم سعید جون قبول داری اگه سونی هم مثل MS یه OS روی PC ها داشت یه چند تا بازی Exclusive خودش رو میزد واسه PC ؟؟؟
    نه !! میدونی چرا !؟ چون Sony روی قضیه ی CopyWrite خیلی حساس هست و پول های کلانی برای این موضوع خرج کرده.

PC یک OpenWorld مطلق هست , هرکاری که به ذهنت برسه میتونی به عمل برسونیش !! اینطوری تمام بازی های Sony به دست
    انتشارات سر کوچه میوفته عزیز دل
    من یه مشکل بزرگ دارم...

من هر 1 روز درمیون باتری دستم تموم میشه بعد میزنم تو شارژ. 1.5 ساعت میزارم شارژ بشه تا دفعه ی بعد...

میخواستم ببینم درست عمل میکنم؟

آقا میثم گفت یه دوستی داشتم 1.5 ساعت میزاشت برای شارژ کافی بود...

آقا سعید هم گفت 15 ساعت که فکر کنم منظورش 1.5 بود...
    عزیز جان بنده برای شما با محاسبات ریاضی گفتم چقدر باید باطریتون رو شارژ کنید !! دقیقا هم یادم هست که گفتم 15 ساعت و 40 دقیقه نه 15 ساعت.
    منم باتری شارژی 4800mAH Ni MH گرفتم، برند هم نداره. همین طوریه . از این چینی هاست. البته هنوز استفاده ازشون نکردم. چون باتری های دوراسل اصل توی جعبه هنوز دارن مثل اسب کار می کنن ولی سوالم اینه که این باتری هایی که گرفتم، چقدر باید بار اول و کلا همیشه شارژ بشه و چقدر دوام داره؟

البته یه چیز مسخرش هم اینه که باتری هارو که خریدم و اوردم خونه دیدم پشت جعبش نوشته :
    Capacity : 2100mA (3600mA)

حالا باتری من در حقیقت کدومه؟ 4800 که روی باتری نوشته یا 2100 که پشت جعبه ست یا 3600 که توی پرانتزه ؟

===============

سوال بعــــــــــــــد:
    دیشب داشتم Red Dead بازی میکردم که 4-3 ساعت از بازی کردنم گذاشته بود، که کم کم حس کردم بازی داره شدیدا افت فریم پیدا می کنه. گفتم خب داغ کرده باز، مشکل تموم نشدنی 360 ها
    خاموشش کردم بعد از یکی دو ساعت دوباره رفتم بازی کنم، ولی بازم افت فریم داشت که یهو اصلا قاطی کرد و شدیدا گیر می کرد. در حد 1 فریم در ثانیه شده بود. اصلا نمیشد حتی جان رو راه برد با نشونه گیری کرد. یه قدم برداشتن یه دقیقه طول می کشید. منم خارج شدم و فوری خاموشش کردم

چی کار کنم؟ طبیعی بود این قضیه؟ برای شما هم اتفاق افتاده؟ اخه این RED DEAD هم بدجوری CPU رو می خوره. حتی روی دورترین قله ها هم میشه کاکتوس و درخت دید
    البته اینم بگم که امروز که دوباره بازی کردم همه چی طبیعی بود. ولی قضیه دیشب ذهنم رو مشغول کرده
    باطری هاتون تقلبی هست و ممکنه به خاطر نداشتن توازن در سطح صفحات باطری میتونه به GamePad و دیگر وسایل صدمه بزنه.

باطری های AA یا همون قلمی حداکثر از 2700mAh بهره میبرند

اگه ادامه پیدا کرد احتمال مشکل داشتن GPU هست.البته نه فقط برای یک بازی.

در ضمن Cache دستگاه رو هم یکبار Clean کنید.
    سلام من میخوام رو دستگام مف بریزم کسی اموزششو برام میزاره؟؟ممنون
    آموزش نمیخواد !! انگشت مبارک رو میزارید روی یک سوراخ بینی سپس با فشار تمام هوای داخل ریه ی خودتون رو از مجاری بینی خارج

میکنید . درضمن حواستون هم باشه که نشونه گیری کنید تا دقیق روی کسنولتون بیوفته وگرنه دیگه خودتون میدونید و مادر گرامی.
    خوبه خودت جواب خودت رو میدی .مشکل از port کردن بازی بود و برای اجرای بازی هیچ مشکلی وجود نداشت در ضمن
    من با پچ 1.6 بدون مشکل با 50 فریم بازی میکنم در ضمن با نهایت گرافک نه مثل کنسول با 30 فریم با افت فریم
    در مورد ساختار چیپ این کنسول هم باید بگم کلا با چیپ گرافک کامپیوتر فرق میکنه.در مورد بازی Red Dead هم بگم از نظر شما شاید خیلی شاخ بیاد اما برای ما چیزی نیست.خودتون خوب میدونیت.
    فکر کنم تو چند پست قبلیم کامل توضیح دادم که داشتن بهترین PC دیگه شوق و ذوقی نداره ( یه زمانی واسه خودش چیزی بود)
    Last edited by SamGun; 19-08-2010 at 23:55.

8. 12 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

آموزش نمیخواد !! انگشت مبارک رو میزارید روی یک سوراخ بینی سپس با فشار تمام هوای داخل ریه ی خودتون رو از مجاری بینی خارج

میکنید . درضمن حواستون هم باشه که نشونه گیری کنید تا دقیق روی کسنولتون بیوفته وگرنه دیگه خودتون میدونید و مادر گرامی.

وااااااااااااای.............مرد از خنده.......خدا بگم چیکارت کنه

10. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به همه

دوستان ایا راهی هست که بشه فهمید xbox چفدر کار کرده ؟ مثلا مثل مانیتورهای ال سی دی که ساعت کارکردشون تو منوی مخفی وجود داره ایا واسه کنسول هم همچین چیزی هستش؟ کلا از کجا میشه فهمید که یه کنسول نو هستش؟ ایا اصلا راهی داره؟ دوستان ازتون خواهش میکنم هرچه زودتر جواب بدین...من هفته ی دیگه دارم میرم واسه خرید...
    Last edited by velvet revoulver; 20-08-2010 at 00:17.

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

عزیز جان بنده برای شما با محاسبات ریاضی گفتم چقدر باید باطریتون رو شارژ کنید !! دقیقا هم یادم هست که گفتم 15 ساعت و 40 دقیقه نه 15 ساعت.

)

15 ساعت ت ت ت ت ت !!؟؟

به نظره جناب یکم زیاد نیست؟!

والا من باره اول که زدم به شارژ گزاشتم حدودا 6 ساعت موند...
    وقتی برداشتمش دیدم داره از شدت گرما ذوب میشه ...

میتونم بدونم شما چطوری محاسبه ریاضی انجام دادید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kamran2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    این xbox 360 جدید ه ک شده یا نه؟ منظورم همون لاغره هست
    Last edited by kamran2000; 20-08-2010 at 01:28.

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام
    این xbox 360 جدید ه ک شده یا نه؟ منظورم همون لاغره هست
    هَک شد تمام شد رفت پی کارش

15. 6 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •