کسی این مشکل قطع و وصل شدن رو داره؟ یه مدت اینترنت خیلی خوب شده بود و داشتم تعجب میکردم، ولی الآن 2،3 روز هست که توی بعضی ساعت ها هی قطع و وصل میشه. :|
کسی این مشکل قطع و وصل شدن رو داره؟ یه مدت اینترنت خیلی خوب شده بود و داشتم تعجب میکردم، ولی الآن 2،3 روز هست که توی بعضی ساعت ها هی قطع و وصل میشه. :|
ببیند نوسان snr ندارید ؟ما تو خوزستان نوسان snr داریم و برای بعضیا قطع و وصل میشه
برای من تقریبا 10 روزی که این مشکل هست و ظهرا هم نوسان میکنه برای من
من آشنا نیستم با SNR. الآن رفتم دیدم توی بخش SNR Margin جلوی downstream زده 36.8 و upstream هم 30.5
خوبه یا بد؟!![]()
این قضیه قطع و وصل شدن معمولاً بین ساعت 7 تا 9 شب اتفاق می افته.
خوبه
پس همون موقع یعنی ساعت 7 تا 9 شب ببینید snr نوسان میکنه یا نه
اگر نوسان نداشت دیگه مشکل یا از مرکز مخابراتیه یا از isp
تو این 3-4 سال تا حالا فطعی نبوده تقریبا
ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راست میگی این یه هفته نمیدونم مودم واسه خودش هی خاموش میشد روشن میشد ، چراغ اینترنت قرمز میش خودش وصل میشد حالا نمیدونم از چیه![]()
من امروز یادی کردم از دیال آپ و کارت اینترنت های 10 ساعته
فقط فرقش اینه که اسمش شده ADSL
نمیدونم فقط من این مشکل رو دارم یا بقیه کسایی که مخابرات هم دارن این مشکل رو دارن
تقریبا هر صفحه 1 تا 3 دقیقه طول میکشه تا فول لود بشه.
امروز به غلط کردن افتادم که چرا بیخیال مخابرات نشدم .ازطرفی حوصله دردسرهای رانژه جدید رو هم ندارشتم...
دوست عزیز من هم متعجب هستم که چرا دیگر مشترکین مخابرات هیچ چیزی نمی نویسند.
بنده دقیقا شرایط شما رو دارم. دوستم که دو خیابان اون ور تر زندگی میکنه هم همین مشکل رو داره.
الان ساعت 4:48 دقیقه صبح هست و من برای پروژه دانشگاه، ساعت رو کوک کردم که پیش از خرابتر شدن وضع اینترنت بتونم در اینترنت مطالب مد نظرم رو پیدا کنم.
اما اونقدر سایتهای خارجی آهسته لود میشن که انگار سال 1377 هست و دارم از Dial up استفاده میکنم. کلا پشیمون شدم. نه کارم انجام شد و نه تونستم بخوابم.
وضعیت سایتهای خارجی از بابت سرعت از افتضاح هم اون ور تر هست.
تازه الان ساعت یک ربع به پنج بامداد هست. در طول روز و شب که همین قدر رو هم نداریم.
مشترک قدیمی دو مگابیت مخابرات شهر تهران
در تائید صحبت های دوستان باید عرض کنم متاسفانه وضعیت پایداری اینترنت مخابرات بسیار ضعیف هست و هرزچندگاهی شامل بازه ای از کاربران در مناطق مختلف میشه !
به همین خاطر بیشترین استفاده از این سرویس ها (مخصوصا نامحدود) فقط برای دانلود تا حدودی کاربرد پیدا میکنه و در غیر اینصورت و برای کاربردهای دیگه بهتره به سراغ نسل های پرسرعت 3G/4G برید (البته اگه تحت پوشش دهی مناسب این سرویس ها باشید !)
کلا اینترنت مخابرات طوریه که باید کج دار و مریض باهاش مراعات کرد... (هیچ ارزونی بی علت نیست !)
Last edited by brothers000; 25-05-2016 at 09:50.
من حرفهای این دوستمون رو تایید میکنم .الان اینترنت من هیچ مشکلی نداره شبها از ساعت 1 تا 6 صبح میشینم یوتوپ میبینم.صبحها بازی آنلاینمو میکنم.
ولی منتظرم که به من هم برسه این موج ناپایداری.من سمت شرق تهران هستم .و حسابی ترسیدم چون هروقت یک ناپایداری شروع میشه آخرش به من میرسه.
Last edited by محمد 1381; 25-05-2016 at 10:15.
از دیشب کندی شدید باز شروع شده
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)