من فعلا راضی هستم ولی در مورد مرکز مخابراتی شما نظری ندارم، در سایت نت سنج پلاس وضعیت اینترنت شرکتها در استانها را می توانید ببینید، شاید کمکتان کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فعلا راضی هستم ولی در مورد مرکز مخابراتی شما نظری ندارم، در سایت نت سنج پلاس وضعیت اینترنت شرکتها در استانها را می توانید ببینید، شاید کمکتان کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت حداکثری رو با توجه به کیفیت خط ارائه میدن؟ من از پیشگامان نت 8 مگ دارم و با اینکه کشش خطم تا 8 مگ هست ولی سرعت روی 4 مگ محدود کردن
قبل از خرید سرویس امکان چک کردن کیفیت خط رو دارن؟
و یه سوال دیگه هم که داشتم راجب پشتیبانیش هست، هر چی به 1524 زنگ میزنم فایده نداره، یا میگه در شبکه موجود نیست یا ...! شماره پشتیبانی دیگه ای ندارن؟
Last edited by Iman_m71; 06-07-2020 at 23:19.
با این شماره تماس بگیرید 02183853
سرعت خط تا 24 مگ باز است، مودمتان هر چقدر بتواند می گیرد، قبل از خرید فکر نمی کنم امکان چک کردن باشد ولی اگر قبلا روی خطتان سرویس داشتید کشش خط مشابه خواهد بود. در مورد 1524 اولش 021 را شمارهگیری کنید یا از سایتش شماره نماینده استانتان را پیدا کنید و زنگ بزنید.
درود
قیمت های جشنواره تابستانی برای مشترکین جدید هست ؟؟
الان شما صبانت داری یا پیشگامان؟
از کدوم راضی هستید؟
شیراز هستم
تا ماه قبل از پیشگامان اینترنت داشتم، که با توجه به اینکه کشش خطم 8 مگ بود روی 4 مگ محدود کرده بودن!(به جز این مورد عیب دیگه ای نداشت)
در حال حاضر هم از صبانت سرویس جشنواره گرفتم، سرعتش با توجه به کیفیت خط عالیه، اما باید دید در بلند مدت وضعیت چطوری خواهد بود. (اگر حجم دزدی نداشته باشه خوبه)
پینگ؟ پکت لاس؟ قطع و وصلی؟
تک کانکشنتون چه قدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)