تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1755 از 2199 اولاول ... 7551255165517051745175117521753175417551756175717581759176518051855 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,541 به 17,550 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منظورتون رو اشاره به سازمان ارتباطات دقیقا متوجه نمیشم.

ولی منطقیه که هیچ ip همیشه خوب نباشه و بستگی به عوامل زیادی بغیر از پهنای باند خوب اون ای پی داره
    دقیقا همین، چون ظاهرا تامین کننده‌ی انحصاری اینترنت ایران فقط و فقط یک نقطه است (توی speedtest هم همون یه نقطه‌است) و اونم سازمان ارتباطات زیرساخت هست. خوب مدیریت پهنای باند کشور هم دست این سازمان هست من میخواستم بدونم نقش مبین‌نت این وسط چیه و اینکه به نظر من نمیشه زیاد روی IPها حساب باز کرد. یعنی یه IPی مطلقا خوب نداریم دلیلش هم همین انحصار هست و نگاه امنیتی هست، کل پهنای باند کشور در حد یه کالج تو کره‌ی جنوبی هست، به لحاظ رتبه هم ۲۴۳ام اونم با این اوضاع فیلترینگ کل ورودی و خروجی و مدیریتش هم توسط این سازمان انجام میشه

2. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

اما دوستان من یه سوال داشتم کسی جواب نداد، مگه شرکت ارتباطات زیرساخت تامین‌کننده‌ی انحصاری اینترنت نیست؟ مبین‌نت همه‌ کاره‌ی این جریان که نیست. این تغییر IP به نظر من یه اثر بلندمدت نداره و ثابت هم نیست. این تست‌های اخیر من هست نشون میده عملا بدترین IP اینجا (یعنی ۵) شاید در مواقعی بهترین عملکرد رو داشته:
    کدوم حرف اینها درست هست چند جا به اینترنت نظارت دارن انگار قانون اساسی کشور هست خیلی براشون مهمه که مثل سیاست تقسیم بندی کردن برای همچی روزی که اگر وزیر و رییس جمهور کاری خواست بکنه چند سازمان دیگه باشن اونجا(همونجا!) تصمیم آخر بگیره و مثل بعضی جاها اگر دولت هم بخواد کاری نمیتونه بکنه الان فیلترینگ هر isp فرق داره یکی قند شکن کار میکنه یکی مثل مبین نت قند شکن کار نمیکنه گوگل کار نمیکنه افزونه مرورگر ها کار نمیکنه dns هم کار نمیکنه هیچی کار نمیکنه مبین نت خاک تو سرت
    Last edited by WHICH1; 29-08-2013 at 15:16.

4. 2 کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کدوم حرف اینها درست هست چند جا به اینترنت نظارت دارن انگار قانون اساسی کشور هست خیلی براشون مهمه که مثل سیاست تقسیم بندی کردن برای همچی روزی که اگر وزیر و رییس جمهور کاری خواست بکنه چند سازمان دیگه باشن اونجا(همونجا!) تصمیم آخر بگیره و مثل بعضی جاها اگر دولت هم بخواد کاری نمیتونه بکنه الان فیلترینگ هر isp فرق داره یکی قند شکن کار میکنه یکی مثل مبین نت قند شکن کار نمیکنه گوگل کار نمیکنه افزونه مرورگر ها کار نمیکنه dns هم کار نمیکنه هیچی کار نمیکنه مبین نت خاک تو سرت
    یه چیزی درست کردن به اسم شورای عالی فضای مجازی که وزیر یه عضوشه...عملا دولت رو دور زدن. بگذریم که خود دولت هم مالی نیست آخه...

اما اینکه ISP با ISP فرق می‌کنه درسته اما ارتباطات زیرساخت فیلترینگ و مدیریت کلی (کشوری) خودش رو داره منتهی ISPها یه مدیریت محلی هم اضافه می‌کنن مثلا ارتبطات زیرساخت به ندرت میاد همه‌ی پورت‌های مهم رو ببنده اما ISPها همچین کارهائی می‌کنن. شل کن سفت کن راه میندازن تا واسه کاربران عادی بشه. بار اولی که جیمیل قطع شد کلی اعتراض شد بعد بازش کردن و همینطور چند بار فضای مجازی رو تست کردن....ISP می‌تونه محدودیت‌ها رو بیشتر کنه ولی نمی‌تونه کم کنه!

من دوباره IP رو به ۵ برگردوندم که کمی بهتر هست اگر نوسان نکنه در ضمن آی.پی ۱۳۱ هم latency اش خیلی عالی بود اما سرعت افتضاح، در کل به نظر من این جریان IP رو باید به شکل موقتی و محلی باش برخورد کنیم راهش هم آزمون و خطای گاه به گاه هر کدوم از کاربراست:

Last edited by MasterGeek; 29-08-2013 at 15:30.

6. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

دقیقا همین، چون ظاهرا تامین کننده‌ی انحصاری اینترنت ایران فقط و فقط یک نقطه است (توی speedtest هم همون یه نقطه‌است) و اونم سازمان ارتباطات زیرساخت هست. خوب مدیریت پهنای باند کشور هم دست این سازمان هست من میخواستم بدونم نقش مبین‌نت این وسط چیه و اینکه به نظر من نمیشه زیاد روی IPها حساب باز کرد. یعنی یه IPی مطلقا خوب نداریم دلیلش هم همین انحصار هست و نگاه امنیتی هست، کل پهنای باند کشور در حد یه کالج تو کره‌ی جنوبی هست، به لحاظ رتبه هم ۲۴۳ام اونم با این اوضاع فیلترینگ کل ورودی و خروجی و مدیریتش هم توسط این سازمان انجام میشه
    درسته که همه پهنای باند دست سازمان زیرساخت هست ولی محدودیت درمورد پهنای باند تو ایران وجود نداره یعنی هر شخص یا سازمانی (که مجوز داشته) هرچقدر پهنای باند بخواد می تونه درخواست کنه خود شرکت زیر ساخت هم می گه اگه پهنای باند ایران پایینه بخاطر اینه که همین

مقدار درخواست از طرف شرکت ها و ispها وجود داره و اگه کسی پهنای باند بیشتری بخواد این سازمان براش تهیه میکنه.

بگذریم از اینکه خود این شرکت هم مشکل داره و به قول معروف اب تو شیر می کنه و قیمت رو گرونتر حساب می کنه و لی خود این شرکت های خدماتی مثل مبین نت هم سعی می کنند تا اونجا که ممکنه پهنای باند رو بین یوزرها شون اشتراک بزارن که خودش باز هم باعث پایین اومدن

بیشتر کیفیت میشه

مثل این می مونه که شما یه روتر داشته باشید و بخواید اینترنت رو از مخابرات بگیرید و تو ساختمانتون به واحد های دیگه اینترنت بدید درسته سرعت و کیفیت اینترنت مخابرات که شما ازش دریافت می کنید خیلی مناسب نیست ولی کیفیت اینترنت مشتری های شما به پهنای باند درخواستی

شما از مخابرات و اینکه این پهنای باند چقدر بالا بگیرید و بین چند نفر اشتراکش بدید هم بستگی داره.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

در کل به نظر من این جریان IP رو باید به شکل موقتی و محلی باش برخورد کنیم راهش هم آزمون و خطای گاه به گاه هر کدوم از کاربراست:

دقیقا همینه.

درسته مشکلاتی از بالا وجود داره ولی در حال حاضر اظهار ناراحتی و داغ دل خالی کردن فایده چندانی نداره و تاثیر انی نمیزاره (بلند مدت انشاءاله بزاره)

باید دید با همین شرایط موجود چکار می شه کرد تا بشه از پهنای باندمون بهتر و بیشتر استفاده کنیم که تو همین انجمن راهکارهای خوبی گفته شده

باید دید که در لحظه کدوم ای پی پهنای باند بهتری میده و کدوم دکل یا IP خلوت تر هست و...

9. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

درسته که همه پهنای باند دست سازمان زیرساخت هست ولی محدودیت درمورد پهنای باند تو ایران وجود نداره یعنی هر شخص یا سازمانی (که مجوز داشته) هرچقدر پهنای باند بخواد می تونه درخواست کنه خود شرکت زیر ساخت هم می گه اگه پهنای باند ایران پایینه بخاطر اینه که همین

مقدار درخواست از طرف شرکت ها و ispها وجود داره و اگه کسی پهنای باند بیشتری بخواد این سازمان براش تهیه میکنه.

بگذریم از اینکه خود این شرکت هم مشکل داره و به قول معروف اب تو شیر می کنه و قیمت رو گرونتر حساب می کنه و لی خود این شرکت های خدماتی مثل مبین نت هم سعی می کنند تا اونجا که ممکنه پهنای باند رو بین یوزرها شون اشتراک بزارن که خودش باز هم باعث پایین اومدن

بیشتر کیفیت میشه

مثل این می مونه که شما یه روتر داشته باشید و بخواید اینترنت رو از مخابرات بگیرید و تو ساختمانتون به واحد های دیگه اینترنت بدید درسته سرعت و کیفیت اینترنت مخابرات که شما ازش دریافت می کنید خیلی مناسب نیست ولی کیفیت اینترنت مشتری های شما به پهنای باند درخواستی

شما از مخابرات و اینکه این پهنای باند چقدر بالا بگیرید و بین چند نفر اشتراکش بدید هم بستگی داره.
    ببینید اتفاقا مشکل همین سازمان و البته مراتب بالاتر هست. بله درسته که درخواست بدن شرکت ارتباطات زیرساخت فراهم می‌کنه ولی در کنار مسئله‌ی خیلی مهم قیمت که همیشه شرکت‌های واسط ازش نالیدن و یکی از مهمترین عامل‌هاست (در ضمن پهنای باند رو گسسته میخرن یعنی مثلا یه ST16 میخرن و مبین‌نت نمی‌تونه مثلا ۱۰ درصد افزایش درخواست بده) پهنای باند در حجم‌های محدودی و خیلی گران فروخته میشه.

اما این مسائل به کنار مشکل دیگه سیاست‌گذاریهای این نهاد و نهادهای بالاتر هست که باعث این وضعیت شدند. مسئله فقط درخواست مبین‌نت نیست (که گفتم چه مشکلاتی هست) تا از بالا سر کیسه رو شل نکنن وضعیت همینه ما یه زمانی رتبه‌ی ۴۰ جهان رو داشتیم تو سرعت اینترنت بعد اومد حدود ۱۰۰ الان توی دنیا ۲۴۳ایم و این نه به خاطر اعتبار مالیه نه امکانات فنی نه سرمایه گذاری نه تقاضا....علتش فقط و فقط یه چیزه: سیاست‌کلان در ارتباط با اینترنت!

11. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان شبکه تو شرق تهران اختلال داره و اهواز هم قطع شده صفحه مشترکین و پرداخت اینترنتی هم تا فردا 7 صبح از دسترس خارج می باشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان شبکه تو شرق تهران اختلال داره و اهواز هم قطع شده صفحه مشترکین و پرداخت اینترنتی هم تا فردا 7 صبح از دسترس خارج می باشد.
    خدا خیرت بده تازه میخواستم پست بزنم که چرا توی صفحه مشترکین نمیتونم وارد بشم، پیغام میده اطلاعات "وارد شده درست نمیباشد." یه بارم قبلا گفتم به خدا گل بگیرن این سایتشون را که فقط به چشم ویترین بهش نگاه میکنن. ایمیل که نمیزنن، توی این سایت جدید بخش اخبارم که برداشتن بردن توی منوها تازه اونجاهم که میری اطلاع رسانی نکردن. گل بگیرید این سایت رو بره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خدا خیرت بده تازه میخواستم پست بزنم که چرا توی صفحه مشترکین نمیتونم وارد بشم، پیغام میده اطلاعات "وارد شده درست نمیباشد." یه بارم قبلا گفتم به خدا گل بگیرن این سایتشون را که فقط به چشم ویترین بهش نگاه میکنن. ایمیل که نمیزنن، توی این سایت جدید بخش اخبارم که برداشتن بردن توی منوها تازه اونجاهم که میری اطلاع رسانی نکردن. گل بگیرید این سایت رو بره
    اگه میتونستم خودم اولین نفری بودم که این کارو می کردم
    Last edited by mehdi700007; 29-08-2013 at 18:05.

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من که دیگه به این نتیجه رسیدم اینجا هیچ تجربه ای از سرعت بالا رو نگم چون دقیقا همون شب سرعت افت شدید میکنه !!! حالا اینکه دوستان حمله میکنن به یه آیپی خاص یا دوستان مبین نت اینجا رو زیر نظر دارن نمیدونم !!

راستی تابستونم تموم شد تقریبا خبری از طرح تابستونی جدید تو این مبین نت خراب شده نشد ، فقط بلدن قیمت ببرن بالا و یه طرحی یا آفری نمیزنن حداقل یکم انگیزه ایجاد کنن !!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro

16. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •