من اکسس پوینت داشتم عوض کردم
معمولا میشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من اکسس پوینت داشتم عوض کردم
معمولا میشه
مرکز 7 , 1024 محدود
پینگم با 4.2.2.4 = 150 بعضی وقتا 120
BF3 بازی میکنم بیشتر هم رو سرورهای اروپا (آلمان و فرانسه) که پینگم باهاشون 80 تا 100 هست.
ساعت 1 صبح هم مشکلی ندارم پینگ تغییری نمیکنه (احتمالا به خاطر نوع سرویس هست)
سرعت پورت من خیلی بیشتر از اینه![]()
عزیز دل وقتی Data Rate ات رو 2048 بسته شده ... اسمون به زمین بیاد هم سرعتت از حداکثر 205 بالاتر نمیره ... اندیشه تا جایی که میدونم همه ی سرویس هاشو ( لااقل محدود ها ) رو رو 2048 میبنده و منو شمایی که سرویس 1 مگ داریم فقط از نهایت پهنای باندمون میتونیم استفاده کنیم ... اونایی که سرویس 128 محدود دارن اندیشه بصورت نرم افزاری سرعتشونو محدود میکنه به 100 و اونایی که 512 دارن هم حدود 160 !مگر اینکه شما از بند پ تو اندیشه برخوردار باشید و سرویستون عادی نباشه
سلام
میشه بگید چطور?
چون تو یک قسمتش که داره میزنم میگهfail
مودمم tplink هست.
چی شده. الان یک ساعته نه می تونم از سرورهای خارجی دانلود کنم و سرعت ناخودآگاه صفر میشه ، سایت ها هم یکی در میون لود میشن.
اما پینگ 4.2.2.4 مشکلی نداره ولی پینگ گوگل همش تایم اوته.
اندیشه ، پورت مخابرات
شما هم این مشکلو دارین؟![]()
فردا از مخابرات جمع آوری میکنم و راحت میشم(البته اگه از چاه به چاله نیوفتم )
میخوام بدونم پورت اندیشه چه فرقی با پورت مخابراتش داره (حالم از اسم مخابرات) و اینکه پورت اندیشه رو به راحتی میدن؟
سلام قبلا اندیشه سرعتای محدود خودش رو شبانه کاهش داده بود و از ساعت یک تا هفت مثلا 128 روی 30 بود میخواستم بدونم بازم اینطوری هستش یا نه؟ چون مثل اینکه پورت مخابرات اندیشه اینطوری نیستش
اندیشه اینطوری هست همچنان !
دوستان یه خبر تقریبا خوب از مخابرات![]()
همین الان تماس گرفتم مخابرات 2020 بهش گفتم این مشکل پینگ و پهنای باند و... نمی خواد حل بشه گفت واسه اونایی که سرویس محدود دارن حل شده و مشکلی نداره هم پینگ خوبه و سرعت دانلود وب گردی هم خوب شده میگه مشکلی نیست
ولی گفت نامحدود دارن همکاران ما تلاش می کنن به زودی حل بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)