ببخشید منظورم اموزش lt بود میشه یکی اموزشه نصبشو برام بزاره ممنون![]()
ببخشید منظورم اموزش lt بود میشه یکی اموزشه نصبشو برام بزاره ممنون![]()
اههههههه شما ها هم جمع کنید برید هر چه قدر عشقتونه تو تاپیک خودتون بگیدpcخوبه red deadواستون هیچی نیست پس بازی خوبتون چیه اگه یه بار دیگه از شما ها بیاین این جا کنسول رو بد کنه شکایت میکنم اصلا شما ها کنسول دارید بدونید چیه من دو تا کامپیوتر عالی دارم ولی هیچ کدوم به پای کنسول هام نمیرسه چرا چرت میگین اگه پول ندارین کنسول بگیرین شماره حساب بدین پول بدیم
برعکس گفتی که اگر پول داشتی هر سال پول pc میدادی نه یه کنسول بگیری 300 تومن
تو حتی خواب گرافیک منو هم نمیتونی ببینی بیچاره نمیخوام مدلش رو بگم که بگید داره پز میده.
برو به هر کی میخوای شکایت کن در ضمن تا وقتی تو این تاپیک به pc بی احترامی میشه من هستم و به ازش دفاع میکنم.
بابا چی میگی من کامپیوترم هر چی باشه مال تو رو میزاره تو جیبش
غیرت کنسولی بیدار شد برو یه جای دیگه ما کنسول رو میخریم300دسته شو میخریم50فرمونشو200اتاق گیمشو25ملیون(سفارشی)پس خفعه کن برو جوجه
آقا اصلا شما Zoro اصلا شما Batman اصلا شما super man اصلا شما Godfather اصلا ... اصلا اصلا شما پلنگ صورتی. حالا مارو بیخیال میشی یا نه؟؟؟
از این به بعد شخصا شما رو عمو سیبیلو صدا می کنم...![]()
راستی تو که کنسول نداری و با چرت و پرت این و اون حرف میزنی برو همون یه سال یه بارPCتو آپ کن من با کامپیوتر کار میکنم تو یه سال یه بار آپ میکنی من دو ماه یه بار ولی من باهاش بازی نمیکنم و کار های محم تری میکنم نگفتی بازی شاخت چیه
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
آقا من نوکر دربست تو من هم موافقم و از این به بعد به این جور آدما میگم عمو سیبیلو بی خیال شدن ول کن غیرتت کجاست
متاسفم برای این تاپیک!!!
یکسری کاربر کاملا نوب توش بحث های الکی و واقعا در سطح کودکستان می کنند .
برعکس گفتی که اگر پول داشتی هر سال پول pc میدادی نه یه کنسول بگیری 300 تومن
تو حتی خواب گرافیک منو هم نمیتونی ببینی بیچاره نمیخوام مدلش رو بگم که بگید داره پز میده.
برو به هر کی میخوای شکایت کن در ضمن تا وقتی تو این تاپیک به pc بی احترامی میشه من هستم و به ازش دفاع میکنم.
اههههههه شما ها هم جمع کنید برید هر چه قدر عشقتونه تو تاپیک خودتون بگیدpcخوبه red deadواستون هیچی نیست پس بازی خوبتون چیه اگه یه بار دیگه از شما ها بیاین این جا کنسول رو بد کنه شکایت میکنم اصلا شما ها کنسول دارید بدونید چیه من دو تا کامپیوتر عالی دارم ولی هیچ کدوم به پای کنسول هام نمیرسه چرا چرت میگین اگه پول ندارین کنسول بگیرین شماره حساب بدین پول بدیممن هم pc دارم هم کنسول فارغ از اینکه کدوم بهتره واقعا براتون متاسفم!!!خجالت نمی کشید؟؟اخه اقا ی sj rez واغعا انسان تا چه حد می تونه .... باشه؟سند خونتونم قیمتشو میزاشتین پشت کنسولتون !!!بابا چی میگی من کامپیوترم هر چی باشه مال تو رو میزاره تو جیبش
غیرت کنسولی بیدار شد برو یه جای دیگه ما کنسول رو میخریم300دسته شو میخریم50فرمونشو200اتاق گیمشو25ملیون(سفارشی)پس خفعه کن برو جوجه
برای این کار گروه هست! . واقعا زشته اخرش پیمان هم بیاد همه رو بن کنه پستارو هم پاک کنه . شما اومدین اطلاعاتتون زیاد شه !!! نه اینکه دعوا کنید با همدیگه
دوست عزیز شما نمیخوای بیخیال شی!!!
شما چطوری حساب میکنی که اینقدر خنده داره.
شما کامپیوتر داری نوش جونت.ولی آیا این کامپیوتر رو به هدف اجرای بازی خریدی؟مطمئنا خیر.
کامپیوتر یه وسیله چند کاره هست که خب اینطور وسایل همیشه برای اجرای یه کار خاص یه جاشون میلنگه.مثلا اجرای بازی کارت گرافیک خیلی خوب و کرک و آپدیت و ... میخواد.که خب اکثرا گریه آدم در میاد.ولی کنسول هیچی نمیخواد فقط سی دی.
پس منطقیه که کامپیوتر گرونتر باشه.کنسول فقط واسه بازی هست و شما پول میدی که فقط بازی کنی نه اینکه مثل pc هزار جور کار باهاش انجام بدی.
شما اگه خیلی ادعات میشه برو 300 تومن ناقابل بده کنسول بگیر.مطمئنا دلت نمیاد.پس یعنی کنسول واست گرونه.
شما که میگی rdr بازی کوچکی هست مثلا بازی بزرگ شما چیه؟شما هیچ بازی بسیار خوبی به طور انحصار واسه pc نداری اگر هم باشه به تعداد انگشتای یه دست نمیرسه.
پس لطفا منصف باش.شما رو pc گرافیک خوبی داری؟ کنسولم همینه.شما چهار تا عکس دیدی داری بال بال میزنی.تفاوت کنسول و کامپیوتر خیلی فاحش نیست که اینطوری حرف میزنی.
در هنگام بازی شما به گیم پلی و اکشن بازی نگاه میکنی نه به اینکه درخت روبروت چنتا شاخه داره یا اینکه علفای زمینو بشماری.درسته؟
لطفا منصف باش.
شما سعی کن یه کنسول بخری بعد بیا بحث منطقی کن نه از روی تعصب اینجا هیاهو راه بندازی.
موفق باشی
از مدیرییت تقاضا دارم این پست ها رو پاک کنه .
دوستان قرار نیست کل کل کنیم که کی مایه دار تره کی نیست ، خوش به حال اونی که پولداره .
من برای شما متاسفم من نگفتم با این قیمت وسیله گرفتم گفتم اینه قیمت
من داشتم از یه کنسول دفاع میکردم که بگم چی بهتره
........یعنی چی؟
این انجمن واقعا کسل کننده شده من شروع کردم یا چند تا آدم که اومدن تو تاپیک ایکس باکس میگن کامپیوتر خوبه اگه میگنps3خوبه نمیمردیم ولیpcواقعا که
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
منم نیومدم کل کل کنم به نظرم کثیف ترین چیز پوله
من فقط گفتم کنسول بهتره درست نگاه کنید اون تحقیر هارو شروع کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)