تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1754 از 3017 اولاول ... 754125416541704174417501751175217531754175517561757175817641804185422542754 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,531 به 17,540 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فرشاد بخوام برم مرکز مخابرات باید برم کدوم قسمتش؟
    اصلا رفتم اونجا باید چکار کنم دقیقا؟
    مرکز مخابراتی بدون اجازه شرکت پورتو عوض نمیکنه اگر شرکت درخواستو واسش بفرسته مرکز مخابراتی سریع انجام میده قسمت mdf برو ببین درخواستو فرستادن یا نه ببین هر وقت که استریم ها تغییر کردن یعنی پورتت عوض شده

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من بد شانس که اهوازی نیستم چی کنم:( بهشون دسترسی ندارم 2020 هم که حالیش نیست
    دوست عزیز باید تخلیه کنید وقتی لینک ای دی اس التون قطع شد بلافاصله برید مجدد ثبت نام کنید
    یا اینکه اگر صبر ایوب دارید صبر کنید ببینید خودش چه موقع درست میشه
    من امروز که رفتم راجب مشکل قفل شدن ایپی هم گفتم که واسه خود خانومه هم جالب بود اتفاقا بهش گفتم خیلیا هستن مثل من ایپیشون قفل شده و مشکل پینگ و سرعت دارن فقط دیگه شمارتنو نداشتم بدم براتون رسیدگی کنن

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز باید تخلیه کنید وقتی لینک ای دی اس التون قطع شد بلافاصله برید مجدد ثبت نام کنید
    یا اینکه اگر صبر ایوب دارید صبر کنید ببینید خودش چه موقع درست میشه
    من امروز که رفتم راجب مشکل قفل شدن ایپی هم گفتم که واسه خود خانومه هم جالب بود اتفاقا بهش گفتم خیلیا هستن مثل من ایپیشون قفل شده و مشکل پینگ و سرعت دارن فقط دیگه شمارتنو نداشتم بدم براتون رسیدگی کنن
    همون موقع که اونجا بودی بهش میگفتی با MDF تماس میگرفت همون لحظه پورتتو عوض میکردن

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مرکز مخابراتی بدون اجازه شرکت پورتو عوض نمیکنه اگر شرکت درخواستو واسش بفرسته مرکز مخابراتی سریع انجام میده قسمت mdf برو ببین درخواستو فرستادن یا نه ببین هر وقت که استریم ها تغییر کردن یعنی پورتت عوض شده
    ماناماد گفت ما درخواستو میفرستیم واسشون شما خودت هم اگر خواستی برو مرکز پیگیری کن

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همون موقع که اونجا بودی بهش میگفتی با MDF تماس میگرفت همون لحظه پورتتو عوض میکردن
    گفتم بهش گفت که ما با استفاده از نرم افزار درخواستامون رو واسه مرکز میفرستیم اینجوری نیست که زنگ بزنیم
    فرشاد میگم من روزی که واسه تغییر دان استریم زنگ زدم پشتیبانی میگفت که باید پورتتو عوض کنم تا استریمت تغییر کنه بعدشم گفت پورتت رو پیدا کردم الان عوضش میکنم که همون موقع مودم ریست شد , به نظرت این پورت اینجا دقیقا چه معنی میده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

گفتم بهش گفت که ما با استفاده از نرم افزار درخواستامون رو واسه مرکز میفرستیم اینجوری نیست که زنگ بزنیم
    فرشاد میگم من روزی که واسه تغییر دان استریم زنگ زدم پشتیبانی میگفت که باید پورتتو عوض کنم تا استریمت تغییر کنه بعدشم گفت پورتت رو پیدا کردم الان عوضش میکنم که همون موقع مودم ریست شد , به نظرت این پورت اینجا دقیقا چه معنی میده؟
    دروغ گفته میتونست تماس بگیره همون موقع پورتتو عوض میکرد
    پشتیبانی هم دروغ گفته استریم ها عددن که تغییرشون میدن بعد مودمتو ریستارت میکنه که ببینه snr چند میشه

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دروغ گفته میتونست تماس بگیره همون موقع پورتتو عوض میکرد
    پشتیبانی هم دروغ گفته استریم ها عددن که تغییرشون میدن بعد مودمتو ریستارت میکنه که ببینه snr چند میشه
    والا چی بگم
    اگر فقط خواستن مهم بود که اینا میتونن تلفنی وقتی من زنگ میزنم پشتیبانی هم کارمو درست کنن ولی مشکل اینجاست که تن به کار نمیدن

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دیگه وداع با 10مگ فرا رسیده خیلی خوب بود
    خواستم این ماه 5مگ بگیرم خوبه 2هفته بمونم اگه شبانه 5مگ برنگشت اونوقت 2مگ تمدید کنم به نظرتون تا 2هفته دیگه برمیگرده؟
    Last edited by farshad0123; 09-11-2014 at 04:10.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

گیت وی تک رقمی یا 88 یا 89 درسته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •