مرکز مخابراتی بدون اجازه شرکت پورتو عوض نمیکنه اگر شرکت درخواستو واسش بفرسته مرکز مخابراتی سریع انجام میده قسمت mdf برو ببین درخواستو فرستادن یا نه ببین هر وقت که استریم ها تغییر کردن یعنی پورتت عوض شده
مرکز مخابراتی بدون اجازه شرکت پورتو عوض نمیکنه اگر شرکت درخواستو واسش بفرسته مرکز مخابراتی سریع انجام میده قسمت mdf برو ببین درخواستو فرستادن یا نه ببین هر وقت که استریم ها تغییر کردن یعنی پورتت عوض شده
دوست عزیز باید تخلیه کنید وقتی لینک ای دی اس التون قطع شد بلافاصله برید مجدد ثبت نام کنید
یا اینکه اگر صبر ایوب دارید صبر کنید ببینید خودش چه موقع درست میشه
من امروز که رفتم راجب مشکل قفل شدن ایپی هم گفتم که واسه خود خانومه هم جالب بود اتفاقا بهش گفتم خیلیا هستن مثل من ایپیشون قفل شده و مشکل پینگ و سرعت دارن فقط دیگه شمارتنو نداشتم بدم براتون رسیدگی کنن![]()
همون موقع که اونجا بودی بهش میگفتی با MDF تماس میگرفت همون لحظه پورتتو عوض میکردن
ماناماد گفت ما درخواستو میفرستیم واسشون شما خودت هم اگر خواستی برو مرکز پیگیری کن
گفتم بهش گفت که ما با استفاده از نرم افزار درخواستامون رو واسه مرکز میفرستیم اینجوری نیست که زنگ بزنیم
فرشاد میگم من روزی که واسه تغییر دان استریم زنگ زدم پشتیبانی میگفت که باید پورتتو عوض کنم تا استریمت تغییر کنه بعدشم گفت پورتت رو پیدا کردم الان عوضش میکنم که همون موقع مودم ریست شد , به نظرت این پورت اینجا دقیقا چه معنی میده؟![]()
دروغ گفته میتونست تماس بگیره همون موقع پورتتو عوض میکرد
پشتیبانی هم دروغ گفته استریم ها عددن که تغییرشون میدن بعد مودمتو ریستارت میکنه که ببینه snr چند میشه
والا چی بگم
اگر فقط خواستن مهم بود که اینا میتونن تلفنی وقتی من زنگ میزنم پشتیبانی هم کارمو درست کنن ولی مشکل اینجاست که تن به کار نمیدن![]()
دیگه وداع با 10مگ فرا رسیده خیلی خوب بود
خواستم این ماه 5مگ بگیرم خوبه 2هفته بمونم اگه شبانه 5مگ برنگشت اونوقت 2مگ تمدید کنم به نظرتون تا 2هفته دیگه برمیگرده؟
Last edited by farshad0123; 09-11-2014 at 04:10.
گیت وی تک رقمی یا 88 یا 89 درسته؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)