lمن افتادم اداری پرسنلی.چه جور جاییه؟میتونم با خودم موبایل بیارم؟پارکینگ واسه ماشین شخصی داره؟![]()
lمن افتادم اداری پرسنلی.چه جور جاییه؟میتونم با خودم موبایل بیارم؟پارکینگ واسه ماشین شخصی داره؟![]()
اغا پایان دوره ماهم تموم شدو فردا صبح میریم مرکز اموزشی تا حکم ها مونو بدن ببینیم کجا افتادیم و از اونجا راهی بشیم
ولیعصر تبریز
خدا به خیر کنه یگان جای خوبی بیفتیم![]()
منظورت رسته هست؟
بستگی داره مرحله تقسیم اصلیت کجا بیوفتی. رکن ها - بازرسی - آماد و ... . لشکر رو میگی؟ موبایل تا ۱ ماه اول نبر تا با دژبان ها و شرایط آشنا شی و ... . دقیق نمیدونم چون خودم همون روز تقسیم شدم لشکر نموندم!![]()
دوستان من افتادم مرکز فرماندهی ساختمان و تاسیسات نیروی زمینی ارتش رسته: اداری و پرسنلی
کسی میدونه چه جور جاییه؟ اونجا بازم تقسیم میشیم یا همونجا خدمت می کنیم؟
دوستان اگر می دونن لطفا راهنمایی کنن![]()
با سلام
کسی که دیپلمش فنی و حرفه اییه و مدرک کاردانی ناپیوسته داره و سربازی هم نرفته میتونه کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد ثبت نام کنه و ادامه تحصیل بده> ؟
اگر نه چرا>؟ راه حلی هست که بشه ثبت نام کرد آخه اصلا از مدرک کارشناسی ناپیوسته خوشم نمییاد(تکنولوژی)!
با فرستادن دفترچه و داشتن کارت سبز بدون غیبت هم نمیشه کاریکرد؟
ممنون![]()
اطلاعاتتون رو share کنید
سلام دوستان من یگانم افتاده مرکز اموزش پشتیبانی شهید امانی...رسته اداری...لطفا هر اطلاعاتی از اونجا دارین بگین...اینکه چطور جاییه و اینک روز برگیم یا نه؟ ممنون
سلام
خدمت شد 24 ماه یا نه؟
پ.ن
نبود 10 روز دیگر![]()
نه اقا 24 ماه کجا بود کماکان 21 ماهه
کسری اوردی ؟؟![]()
الان تو یگان میگن 92 شدن 24 ماه...
-----
بلی 9 ماه جبهه 3 ماه بسیج![]()
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)