تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1754 از 4428 اولاول ... 754125416541704174417501751175217531754175517561757175817641804185422542754 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,531 به 17,540 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منم هنوز ترافیک هدیه رو نگرفتم.
    بعد میخواستم بپرسم این قضیه دانلود شبانه چطوریاست واسه بعضی ها خیلی بالاست ولی واسه ما بیچاره خیلی پائینه من سرعت 256 دارم در روز سرعتم نهایتش به 120 میرسه و شب هم روی 10 کیلو میمونه وبالاتر نمیره.
    من یه حدسی دارم اما نمی دونم چقدر درسته اونایی که فنی هستن تصحیح کنن. ببین توی هر مرکز مخابراتی یه دستگاهی هست به نام dslam که تجهیزات اینترنت ای دی اس ال تمام خطوط مشترکین به این دستگاه وصل میشه و این دستگاه از طریق یک کابل اینترنت رو می گیره و بین مشترکین توزیع می کنه و اگر حجم تقاضای اینترنت بالا بره اما ظرفیت این خط بالا نره سرعتها کاهش پیدا می کنه. برای مثال توی مرکز ما احتمالا تقاضای اینترنت بین یک تا شش کمتر هست و لذا دانلود من بیشتر از شماست مثلا. من خودم خیلی اهل دانلود شبانه نیستم اما توی این هفته یه بار 2 گیگ یه بار 1.8 و یه بار 1.5 گیگ گرفتم

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه tsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

2 گیگ هم به من دادن

دوستان چقدر از حجم به دوره بعد منتقل میشه ؟ 1 گیگ ؟

این هدیه ها حسابشون جداست یا در کل یک گیگ منتقل میشه ؟
    هدیه حسابش جداست و به دوره بعد منتقلمیشه همش
    این تست سرعت امضاءت مال کجاست؟

4. 2 کاربر از tsz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هدیه حسابش جداست و به دوره بعد منتقلمیشه همش
    این تست سرعت امضاءت مال کجاست؟
    تست سرعت دانشگامه

6. این کاربر از poolpool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ظاهرا از طرح تابستانی منصرف شدن دیگه خبری ازش توی سایت پارس انلاین نیست شاید تقاضا زیاد بوده

8. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

برا منم دو قیق اضافه شده...ولی بازم تو روحشون

10. 4 کاربر از majidli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sari-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

2 گیگ مارو هم دادن .

12. 2 کاربر از sari-1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه singlestar_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ظاهرا از طرح تابستانی منصرف شدن دیگه خبری ازش توی سایت پارس انلاین نیست شاید تقاضا زیاد بوده
    دو گیگ منم داده شد.دوستانی که هنوز نگرفتم کافیه تو قسمت شکایات اعلام کنند فورا جواب میدخ، واسه من که داد.
    ضمنا بهتره همگی بریم تو پارس آنلاین قسمت شکایات بخواهیم که طرح تشویقی تابستون رو برای همه اعمال کنند.به نظر من اگه تقاضا بره بالا زود جواب میده.
    خداییش تو این یک ماه که من پارس گرفتم، مرکز پشتیبانی خیلی عالی بوده و همین جا از همشون تشکر میکنم.مخصوصا این دو گیگ هدیه که خیلی کار منو رواج داد

14. این کاربر از singlestar_gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه singlestar_gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    یکی از دوستان من تهران منطقه انقلاب توحید می خواهد اینترنت بگیره، به نظرتون بهترین شرکت که هم مقرون به صرفه باشه و هم سرعتس خوب کدومه؟لطفا کسایی که تجربه دارن بگن،

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

من یه حدسی دارم اما نمی دونم چقدر درسته اونایی که فنی هستن تصحیح کنن. ببین توی هر مرکز مخابراتی یه دستگاهی هست به نام dslam که تجهیزات اینترنت ای دی اس ال تمام خطوط مشترکین به این دستگاه وصل میشه و این دستگاه از طریق یک کابل اینترنت رو می گیره و بین مشترکین توزیع می کنه و اگر حجم تقاضای اینترنت بالا بره اما ظرفیت این خط بالا نره سرعتها کاهش پیدا می کنه. برای مثال توی مرکز ما احتمالا تقاضای اینترنت بین یک تا شش کمتر هست و لذا دانلود من بیشتر از شماست مثلا. من خودم خیلی اهل دانلود شبانه نیستم اما توی این هفته یه بار 2 گیگ یه بار 1.8 و یه بار 1.5 گیگ گرفتم
    سلام دوست عزیز،حدست کاملا غلطه
    چون دقیقا از ساعت یک به بعد سرعت پایین میاد و دقیقا از شش به بعد سرعت بالا میره
    من اوایل که سرویس گرفته بودم شبا بالای 3 الی 4 گیگ با سرعت 256 دانلود داشتم(تو همین تایپیک عکسشو گذاشتم) ولی بعد از مدتی سرعت شبانم به کمتر از 20 کیلوبایت رسید یعنی تو فاصله زمانی یک هفته اینقدر دانلود شبانه بچه ها بالا رفته بود؟!من که بعید میدونم
    اینطور که ما فهمیدیم سرعت شبانه رو خودشون محدود میکنن ودر این میان یه عده افرادی هم هستند که محدودیت براشون اعمال نمیشه و این قضیه کاملا شانسیه همونطور که من اوایل شبا با سرعت روزانه دانلود میکردم(خوش به حال اونایی که با سرعت روزانه تو شبا دانلود میکنن)کاملا شانسیه

17. 2 کاربر از bomberman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bomberman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

دوستان یه سوالی برام پیش اومده و اینکه به نظر شما چرا ترافیک ارسالی من در مقابل ترافیک دریافتی اینقدر زیاده ؟؟
    به نظر شما کامپیوترم به ویروس یا تروجان آلودست که اطلاعاتی رو ارسال میکنه ؟
    در کل چطوری میشه فهمید که چه نرم افزار هایی چه وقت هایی از اینترنت استفاده میکنن؟
    ترافیک دریافتی رایگان مگا بایت
    ترافیک دریافتی مگا بایت ترافیک ارسالی رایگان مگا بایت ترافیک ارسالی مگا بایت زمان استفاده دقیقه
    زمان تاریخ
    1096.83 61.82
    76.66 280.65 2327 00:58:30 1391/03/31
    سلام دادا
    تموم جوابهایی که دوستان بهت دادن غلطه،چون این مشکل از سرور پارس آنلاینه که بعضی وقت ها حجم ارسال و دریافت رو برعکس میزنه ولی مجموع حجم استفاده شده همونه
    برای من هم چند بار این اتفاق افتاده که جای ارسال و دریافت رو برعکس ثبت کرده ولی بعد از دو سه روز حجم درست رو دوباره مینویسه
    همین الان برو چک کن ببین جاشون درست نشد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •