منظورت از این که «کابل رو به هاب وصل کردم» چیه؟
قاعدتاً مودم وایرلس رو بگیری یه حداقلی از تنظیمات رو میخواد. مثلاً باید مشخصات خط ADSL رو تو بخش WAN مودم تعریف کنی. ضمناً برای امنیت باید روی شبکه وایرلس مودم هم کلمه عبور بگذاری.
منظورت از این که «کابل رو به هاب وصل کردم» چیه؟
قاعدتاً مودم وایرلس رو بگیری یه حداقلی از تنظیمات رو میخواد. مثلاً باید مشخصات خط ADSL رو تو بخش WAN مودم تعریف کنی. ضمناً برای امنیت باید روی شبکه وایرلس مودم هم کلمه عبور بگذاری.
بین قیمت یه روتر وایرلس خوب و قیمت یه مودم-روتر وایرلس خوب اختلاف خیلی زیادی وجود نداره. ضمن این که اگه از مودم فعلی با یه روتر وایرلس استفاده کنی باید دردسر تنظیم هر دو دستگاه رو به جون بخری. پیشنهاد من اینه که یه مودم-روتر وایرلس بخری و خیال خودت رو راحت کنی.
مودم فقط asus
من خودم asus n10 دارم و ازش راضی هستم
خواستید بگیرید کلا مارکش asus باشه خیلی بهتره !
سلام دوستان
یه مودم adsl میخوام بردش خیلی مهمه واسم
میخوام از خونه یکی از آشناهام که تو فاصله تقریبا 50 متری من هست نت بگیرم
روتر که این برد رو سیگنال بفرسته یا یکمم بیشتر چیزی هست؟؟؟
سلام
میخواستم بدونم مودم زایکسل مدل Del1202-T10B مودم خوب و با کیفیتی هست یا خیر؟
مودم فعلی من مودم TP-LINK 8951 هستش و قصد تعویض دارم
بدون توجه به قیمت و امکانات لطفا بررسی رو انجام بدید
میخوام فقط از نظر کیفیت و همچنین پایداری در صورت داشتن دی سی بررسی بشه
تا جایی که من یادم می یاد زایکسل خوب بوده
این نظر من بود و باز هم بیشتر تحقیق کن
ممنون از شما
روی خط های نویز دار، توی همین رنج80 تا 90 تومن از همه بهتر جواب میده؟
سلام من من سه سال پیش مودم ایسوس dsl n10 خریدم 24 ساعت ازش کار کشیدم تا دیروز که به خاطر نوسانات برق خراب شد هیچ کدوم از چراغ هاش روشن نمیشه
الان هم کافینت هستم لطفا بگید مودم چی بخرم همون dsn10 بگیرم یا برند دیگه ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
دوستان برای خطی که نویز داره بهتربن مودم چیه؟
در حال حاضر tplink td-w8960N دارم و برای خط دیگه میخواستم مودم tplink بخرم -- نظرتون در مورد TD-W8980 و TD-W8970 کدوم را پیشنهاد میکنید ؟
فقط در مورد TD-W8980 پنج تا انتن داره که 3 تاش 5 گیگ هست و 2 تاش 2.4 گیگ هست --برای دیوایس داخل خونه این مودم کاربرد بهتری داره یا نه ؟ اما فکر کنم قیمت بالایی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)