صحبتی از درست شدن نبود . صحبت سهم بالای مخابرات در adsl بود .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
صحبتی از درست شدن نبود . صحبت سهم بالای مخابرات در adsl بود .
دوست عزیز یکی از دوستان (G.R.E.E.N) که تو صفحات قبل پست هاشون هست مشکل شمارو داره که به ایشون راهنمایی لازم شده.
شمام پست های چند صفحه اخیر رو از این لینک پایین تا آخر صفحه 1753 مطالعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mahyar2013; 13-08-2013 at 23:29.
این لان نویز داره؟
Upstream 276 kbps Downstream 1095 kbps Attenuation Downstream(db) 35 Attenuation Upstream(db) 29 SNR Margin Downstream(db) 6.1 SNR Margin Upstream(db) 7.3 Vendor ID RETK
الان مشکل از سیم کشیه؟؟؟؟
نویز خط شما بالاست.مقدار SNR خط شما که همون نسبت سیگنال به نویز هستش تو شرایط خوبی قرار نداره و قطعی مداوم شما بخاطر همین مساله هستش.
شما پست پایین رو اول مطالعه کنید یه چندتا راهکار داده انجام بدید بعد نتیجه رو بگید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا این اطلاعاتی که دارم میدم واسه حدود 2 هفته پیشه الان که خیلی بد شده. من قبلا اندیشه داشتم و حتما میدونید که خدمات گرفتن از اندیشه یعنی خداحافظی با اینترنت بعد از ساعت 1 شب. حدود 1 سال پیش که اومدم شاتل مثل این بود که از تو جوب آب بذارنت تو کاخ. پینگ بی نقص. بدون time out و ثابت. و همیشه هم ثابت بود.. حتی بعد از ساعت 1. یه مدت هم دچار اختلال شد ولی یعد از یکی 2 هفته درست شد. تا الان که یه مدته خیلی بد شده. والا پینگ به dns اونوقتایی که خوب باشه 60-80 هست. پینگ 4.2.2.4 برای شاتل هیچوقت پایین 200 نیومده. و البته این به معنی بالا بودن پینگ سرور بازی نیست. فقط مدل شاتل اینطوریه .. نمیدونم چرا. ولی الان که من دارم اعتراض میکنم پینگم تو بازی در بهترین حالت 200 هست. و در بدترین حالت برو بالای 1000.. قبلا به صورت نرمال رو 70 بود. یادش بخیر.
میشه بپرسم شما از کدوم مرکز هستید؟ پشتیبانی بهم گفت با مودم دیگه و با سیستم دیگه چک کنم ببینم هنوز پینگ بالاست. اگه واقعا فقط مشکل من باشه میشه یه فکری براش کرد. نوع سرویس هم اگه میشه بگید. ممنون
2 تا به به و چه چه کردیم و از اندیشه تعریف کردیم 2 روز پیش و اعلام رضایت کردیم از سرویس بعد 2 ماه !! ... از دیروز باز ر...ده شد به سرویسمون
+
سرعت دانلود پرنوسانصفحات کامل لود نمیشن
پینگ نه چندان خوب
تایم اوت و ...
+
رشت - اندیشه - پورت مخابرات
پورت خود اندیشه رو چرا نمیگیرید؟
آقا الان سرعت من وحشتناک رفته بالا!!!!!!!!! ( شوخی)
الان گوگل هم بزور باز میشه
با افتخار ، اینترنت پرسرعت 512 نامحدود مخابرات استان گیلان شهرستان رشت مرکز 6
Last edited by Soroush-S; 14-08-2013 at 20:44.
سلام دوستان
میخواستم بدونم میشه ip مودم عوض کرد. ( منظورم همون ip که میزنیم میریم تنظیمات مودم)
عزیز من 9 ماه پیش اومدم اندیشه پورت اندیشه بم ندادن اونقت الان میخوان بم بدن ؟!در ضمن فرقی چندان نمیکنن و به قول معروف جفتشون یه ... ان :|
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)