I can barely paly this game.
Can you be my sitter please?
I can barely paly this game.
Can you be my sitter please?
يه شب ديگه هم تموم شد
دستت درد نکنه
میخواستم ریسورس بفرستم که دیدم تو 12 نیستی![]()
بابا چرا اینجا این قدر خلوته؟
علی من تو 10 چی کار باید بکنم تو این نقشه ؟ اگه پرمیوم بود نقشه را ماکزیمم میکردم تا ببینین بازم هیچ روستای بدرد بخوری نیست
تا 14 ساعتی هیچ روستای بدرد بخور دشمن یا بیطرف نیست یا همه خودین یا متحد و یا نپ ؟
اینجا اصلا نمیشه رشد کرد
مصطفی اقا تو این منطقه جدید که دارین میکوچین برا منم 2 تا روستای هشت هزار تایی کنار بزارین
اگه کلیرش هم بکنین مبلغش را نقدا میپردازم
راستی علی یه چیز دیگه مارکتت هات زیادن و همشون هم اپگرید کردی خواستم خرابشون کنم گفتم اول بهت بگم
اگه موافقی بگو خراب کنم
انرژی اتمی تو همون اصفهان کار میکنی؟
رشتت چی بود؟
چطوری استخدام شد؟
عجب جملات حكيمانه و فيلسوفانهاي!!! آدم ياد فيلما ميفته!! عمر آدم تلف ميشه و به جاش هيچ چيزي به دست نمياره. بهتره من به پنج سال ديگه فكر كنم كه ببينم چه چيزايي به دست ميارم با بازي.حالا چرا خودم بازي ميكنم!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
يعني نمي دوني؟بره اينكه همگي معتاد شدييمعجب جملات حكيمانه و فيلسوفانهاي!!! آدم ياد فيلما ميفته!! عمر آدم تلف ميشه و به جاش هيچ چيزي به دست نمياره. بهتره من به پنج سال ديگه فكر كنم كه ببينم چه چيزايي به دست ميارم با بازي.حالا چرا خودم بازي ميكنم!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
پنج سال دیگه 2000 تا روستا به دست میاری و به ورلد حکومت میکنی.میبینی چه حالی میده؟
باز دوباره ياد داستانهاي حكيمانه ميفتم. فيلسوفه از اسكندر پرسيده ميخواي چي كار بكني گفته ميخوام فلان شهرو بگيرم گفته بعد چيكار ميخواي بكني اونم همين طور گفته و گفته تا اين كه گفته جهانو بگيرم. پرسيده بعدش ميخواي چي كاركني؟ گفته ميشينم يك گوشه زندگيمو ميكنم. فيلسوفه گفته چرا از همين الان زندگيتو نميكني؟ واقعا حكومت به ورلد هم خيلي حال ميده. اما بعد از پنج سال اين پنج سال مثل 5 دقيقه ميمونه. كه من توش صبح تا شب بازي كردم.![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)