فردا فقط يه بازي نشون ميدن !!!
الان زدم text ديدم زده بازي استقلال پخش ميشه !!!
چي كار كنيم حالا ؟:دي
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
فردا فقط يه بازي نشون ميدن !!!
الان زدم text ديدم زده بازي استقلال پخش ميشه !!!
چي كار كنيم حالا ؟:دي
بازی رو نشون نمی دن،مثل اینکه همه بازی ها همزمان هست.بازی استقلال رو شبکه 3 پخش میکنه،بازی ذوب آهن رو شبکه 3
این جفتش دو تا شدبازی رو نشون نمی دن،مثل اینکه همه بازی ها همزمان هست.بازی استقلال رو شبکه 3 پخش میکنه،بازی ذوب آهن رو شبکه 3![]()
حالا بازی رو شبکه 3 پخش میکنه یا نه؟
دیشب موقع بازی منچستر زیرنویس کرد من متوجه نشدم چی نوشته بود فقط فهمیدم یه بازی رو شبکه 2 میخواد بزاره...
بازی استقلال ساعت چنده؟؟
همه بازي ها ساعت 17:15
استقلال و شبكه 3 نشون مي ده
ذوب اهن رو شبكه 2
اگر پيروزي هم گلي زد ميره رو شبكه 3 !!!
مس كرمان هم شبكه 5 كرمان :دي
در گفت و گو با فارس
خليلي: اميدوارم دومين گلم را مقابل استقلال اهواز بزنم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم دومين گلم در اين فصل را برابر استقلال اهواز بزنم.
محسن خليلي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خاطره خوبي از اهواز نداريم. فصل گذشته در اهواز با نتيجه 4 بر يك مغلوب شديم و براي اعاده حيثيت بايد تمام تلاش خود را انجام دهيم.
وي ادامه داد: كار سختي داريم اما اگر رتبه سوم جدول را مي خواهيم بايد بيش از گذشته تلاش كنيم. البته نبايد فراموش كنيم كه زمين ورزشگاه تختي اهواز براي بازيكنان تكنيكي ما مشكلساز خواهد شد.
خليلي خاطرنشان كرد: دوست دارم دومين گلم را در اين فصل فردا براي پرسپوليس به ثمر برسانم تا اعتماد به نفسم بيشتر شود.
اين بازيكن درباره دريافت هزينه درمانش از فدراسيون فوتبال عنوان كرد: از دست كسي ناراحت نيستم اما توقع دارم هزينه درمانم از سوي فدراسيون پرداخت شود. قصد دارم بعد از بازي با استقلال اهواز و در هفته آينده براي روشن شدن تكليف طلبم به فدراسيون فوتبال بروم و با مسئولان گفت و گو كنم.
وي تاكيد كرد: در اين باره حرف بيشتري نميزنم و همه چيز را به بعد موكول ميكنم.
پرسپوليس ساعت 17:15 فردا ميهمان استقلال اهواز است.
با وجود اظهارنظر وينگادا
نيكبخت همراه پرسپوليس به اهواز رفت
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس همراه اين تيم به اهواز رفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرسپوليس ساعت 17 امروز براي ديدار مقابل استقلال اهواز راهي اين شهر شد.
در بين بازيكنان پرسپوليس مجتبي شيري و حسين بادامكي غايب بودند.
نكته جالب توجه در سفر امروز پرسپوليسيها حضور نيكبخت واحدي در كاروان قرمزپوشان براي سفر به اهواز بود. او با حضور در فرودگاه به مدت 15 دقيقه با محمود خوردبين و وينگادا صحبت كرد و در باره غيبت در تمرين امروز صبح توضيحاتي داد و همراه تيمش به اهواز رفت.
اين در حالي است كه وينگادا صبح امروز اعلام كرده بود غيبت نيكبخت غير موجه بوده و وي به همين دليل از ليست پرسپوليس براي براي فردا خارج شده است.
پرسپوليس ساعت 17:15 فردا ميهمان استقالال اهواز است
در گفت و گو با فارس
نيكبخت: تصادف مانع حضورم در تمرين پرسپوليس شد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تصادف و رفتن به بيمارستان مانع حضورم در تمرين پرسپوليس شد.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: قصد غيبت در تمرين امروز را نداشتم ولي تصادف مانع حضورم در تمرين شد. مشكل كوچكي كه براي پايم به وجود آمد باعث شد مجبور شدم به بيمارستان آتيه بروم اما در حال حاضر خوشبختانه شرايطم خوب است.
وي ادامه داد: بازي سختي را مقابل استقلال اهواز داريم. به هيچ عنوان به خودم اجازه نميدهم تيم را وارد حاشيه كنم البته بعضيها از اين موضوع سوءاستفاده كردند و با غيبت من سعي كردند پرسپوليس را دچار مشكلاتي كنند كه من هرگز اجازه اين كار را به آنها نميدهم.
نيكبخت يادآور شد:براي سه امتياز به اهواز ميرويم. اگر من به ميدان نروم مطمئن هستم بازيكنان جايگزين بسيار خوبي داريم
صفحه 1752 این خبر ها گذاشته شده مجتبی خان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)