تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1753 از 3017 اولاول ... 753125316531703174317491750175117521753175417551756175717631803185322532753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,521 به 17,530 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

حالا چکار کنیم.5 مگ میخوام برای دانلود شبانه سرعت خوب باشه/ممکنه برای ما هنوز شبانه داشته باشه؟2 مگ شبانه داره؟
    خیر واسه ما نمیشه ! فرق نداره ما باشید یا اون ها در هر حال که تا دیروز نبود ! از امروز شاید باشه ! باید دید کسی تمدید می کنه یا نه بعد بیاد تاپیک اطلاع بده ! ولی 2 مگ به پایین داره خیالت راحت ...

آخر فروم باز Hamed-M1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ABADAN-TEHRAN

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این مصوبه که به تازگی بر روی سایت سازمان تنظیم مقررات ارتباطات قرار گرفته تاکید شده است که تعرفه های اعلام شده از اول آبان ماه لازم الاجرا هستند. با این وجود این تعرفه‌ها پس از گذشت نیمی از آبان ماه اعلام رسمی شده است.بر اساس مصوبه شماره 3 جلسه شماره 200 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات که در تاریخ 20 مهر ماه سال جاری برگزار شده این گونه اعلام شد که بنا بر پیشنهاد سازمان تنظیم مقررات برخی مفاد مصوبه جلسه شماره 181 که در تاریخ 13 بهمن ماه سال قبل برگزار شده با توجه به بازخوردهای حاصل از اجرای مصوبه و به منظور اصلاح زنجیره قیمت خدمات اینترنت بر مبنای قیمت عادله روز تعرفه‌های اینترنت دستخوش تغییر می شود.براساس این مصوبه تعرفه پهنای باند اینترنت برای کلیه خدمات و کاربردها و بهره برداران با 25 درصد کاهش نسبت به مصوبه شماره دو جلسه 166 که در تاریخ سی ام خرداد ماه سال قبل تصویب شده به شرح زیر تعیین شده است.

جدول 1

همچنین در تبصره‌ای در این مصوبه عنوان شده است که از تاریخ لازم الاجرا شدن این مصوبه تعرفه پهنای باند اینترنت مندرج در بند یک مصوبه 181 فاقد اعتبار به شمار می رود.در این مصوبه آمده است سایر تخفیف‌های مندرج در مصوبه جلسه شماره 181 از تاریخ لازم الاجرا شدن مصوبه جدید برای کلیه شرکت‌های ارائه کننده خدمات اینترنتی مبنی بر فناوری ADSL معتبر خواهد بود. همچنین در مصوبه جدید عنوان شده است سایر مفاد مصوبه 181 کماکان معتبر است و کلیه شرکت‌های ارائه کننده خدمات اینترنت مبتنی بر فناوری ADSL موظفند خدمات خود را برای کاربران نهایی مطابق با تعرفه‌های تعیین شده در مصوبه مذکور ارائه کرده و به هیچ عنوان مجاز به افزایش تعرفه‌های خود بالاتر از سقف تعیین شده دراین مصوبه نخواهند بود.
    با توجه به مصوبه اخیر براساس روند کاهشی قیمت پهنای باند اینترنت در سطح بین الملل سازمان تنظیم مقررات موظف است پس از شش ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن این مصوبه با هماهنگی شرکت ارتباطات زیرساخت پیشنهاد لازم برای تعدیل تعرفه پهنای باند اینترنت را به کمیسیون ارائه کند.
    براساس مصوبه 181 که بهمن ماه سال گذشته ابلاغ شده بود این گونه تصمیم گرفته شد که برای کاهش هزینه اینترنت در سبد خانوار با بررسی زنجیره هزینه‌های ارائه خدمات اینترنت بر مبنای قیمت عادله روز تعرفه خدمات پهنای باند اینترنت بین الملل دستخوش تغییر شده و خدمات اینترنت مبتنی بر فناوری ADSL کاهش پیدا کند.براساس این مصوبه تعرفه پهنای باند اینترنت بین الملل صرفا برای ارائه کنندگان خدمات اینترنت مبتنی بر فناوری ADSL 35 درصد کاهش پیدا کرده و به شرح زیر اعلام شد.
    جدول 2

البته دراین مصوبه تاکید شده بود که تعرفه پهنای باند اینترنت بین الملل برای سایر خدمات کاربردها از جمله وایمکس بدون تغییر باقی خواهد ماند.براساس مصوبه 181 تعرفه خدمات انتقال برای تامین ارتباط دسترسی به شبکه شهری و بین شهری برای خدمات شرکت‌های ADSL با تخفیفی 25 درصدی به شرح زیر اعلام شده بود.
    جدول 3

در واقع براساس مصوبه 181 به شرکت‌های ارائه کننده ADSL این گونه عنوان شده بود که در صورت ارائه تخفیف 25 درصدی به کاربران در دریافت پهنای باند از شرکت ارتباطات زیرساخت با تخفیف مواجه خواهند شد که البته اجرای این مصوبه در مدت گذشته بحث های خاص خود را نیز به دنبال داشت.

3. این کاربر از Hamed-M1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

تخفيف نميخوايم همينجور بزارنش كافيه بريد تاپيك پارس آنلاين تا متوجه بشيد چه خبره

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درست نشدی؟
    کی پورت عوض میکنی؟
    امروز رفتم دفتر ماناماد حدود 20 دقیقه باهاشون جر و بحث کردم ولی زیر بار تعویض پورت نمیرفتن میگفتن همینکه لینک دارید کافیه و بقیش دیگه با ما نیست به پشتیبانی زنگ بزنید
    خلاصه بعد کلی جر و بحث گفتن که کاری از دست ما برنمیاد منم بهشون گفتم اوکی کاری از دست منم برنمیاد و چون اینترنت با این وضعیت داغون بدردم نمیخوره فرم بدید میخوام تخلیه کنم برم ضحی اینجوری پورتم هم عوض میشه
    اینو که گفتم گفتن اوکی واستون پیگیری میکنیم و درخواست تعویض پورت میفرستیم , شمارم رو هم یادداشت کرد گفت درخواستو نرم افزاری میفرستیم واسه مرکز خودتون هم برید از مرکز پیگیری کنید , حالا نمیدونم واقعا بفرستن یا نه
    بهشون هم گفتم نامه رو بدید خودم میرم مرکز مخابراتی عوض میکنم اما قبول نکردن گفتن نرم افزاریه و از این حرفا
    جالب اینجا بود که میگفتن پینگ 700 با تهران کاملا طبیعیه و نرماله
    Last edited by sh@y@n; 08-11-2014 at 23:58.

6. 2 کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من هم گفتم فعلا فقط 5 و 10 مگ شبانه ندارند
    راهی برای فهمیدنش نیست مگر اینکه بخرید . ( خود پشتیبانی هم اطلاعات درست نمیده به من گفتن 5 مگ شبانه داره خرید کردم و دیدم نداشت )
    تو پنل زیر اگر براتون زد WITHFREE یعنی شبانه داره .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داداش من 1 مگ هست سرویسم ...

اینم پنل .. حالا چطور میشه فهمید ک دانلود شبانه داره یا ن ؟ از ساعت چند تا چند ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اینا که اینترنتو نامحدود میخرن پس چه دلیلی داره شبانه 5و10مگو حذف میکنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shk021051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من بد شانس که اهوازی نیستم چی کنم:( بهشون دسترسی ندارم 2020 هم که حالیش نیست

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من بد شانس که اهوازی نیستم چی کنم:( بهشون دسترسی ندارم 2020 هم که حالیش نیست
    درخواست تخلیه و ثبت نام مجدد

پروفشنال S.A.M.S.U.N.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    Moon

پيش فرض

اینا که اینترنتو نامحدود میخرن پس چه دلیلی داره شبانه 5و10مگو حذف میکنن؟
    برادر عزیز تمام مشکل همینه هر چند که شما هم دائم پشتیبانی مخابرات رو میگیری ! زیرساخت به اینا پهنای باند محدود نمیده ! ولی اینا سود 600 درصدی و بعضا 900 درصدی میکنن روی فروش نامحدود سرویس ! در تاپیک پارس هم که بودی و توضیحات رو دیدی ! حذف نامحدود نه برای مشکل پهنای باند یا نداشتن

مجوز هست ! چون زیرساخت و سازمان تنظیم مقررارت که به کسی نمیگه سرویس نامحدود نده بلکه سودش برای برادران حرام خوار زیر 600 درصد میشه و رضایت نمیدن ! سود بین 900 الی 1200 درصد تعرفه مطلوب هست براشون که فقط با فروش حجمی حاصل میشه ! حذف شبانه 5 و 10 هم به همن دلیله چون کسی دیگه حجم نمیخره و هر چی می خواد توی تایم رایگان میگیره و این یعنی سود کمتر ! حرام خواری هم مثل اعتیاد میمونه چشم و دل آدم رو کور میکنه هر چی بیشتر مصرف کنی بیشتر وابسته میشی ...
    Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 09-11-2014 at 03:06.

12. این کاربر از S.A.M.S.U.N.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درخواست تخلیه و ثبت نام مجدد
    فرشاد بخوام برم مرکز مخابرات باید برم کدوم قسمتش؟
    اصلا رفتم اونجا باید چکار کنم دقیقا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •