تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1753 از 2605 اولاول ... 75312531653170317431749175017511752175317541755175617571763180318532253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,521 به 17,530 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ایرانسل از تنهای اول اوضاعش از نظر سرعت مناطق تحت پوشش و تنوع بسته ها و قیمت خیلی مناسب تر هست.
    ببینید جایی که میخواهیم استفاده کنید اگه 4g تحت پوشش باشه.اول یک بسته ارزان بخرید وقتی از سرعت و پایداریش راضی بودید .بسته های شش ماهه و سالانه خوبی داره.
    منتها اونوقت دیگه سرعت ۵۱۲ و ۱ مگ و ۲ مگ براتون اعصاب خورد کن خواهد بود(adsl مخابرات)

2. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

من از ایرانسل استفاده میکنم چون هنوز تلفن وصل نشده....تو دید مستقیم انتن در فاصله 300 متری سرعت راحت از 4-5مگ تا 20 مگابیت بر ثانیه معادل 2.5 مگابایت میرسه و بالاتر هم میره از طرفی وضعیت پینگ خیلی مناسبه 4.2.2.4 با حدود 110-120 میگیره اکثر ساعات که تست کردم
    ولی چون انتن BTS اینجا 4g نیست(گوشی و سیم کارت هر دو 4G ساپورت میکنن) نمیدونم سرعت 4g چقدر میشه اینم در نظر بگیرید که این منطقه بسیار خلوت هستش و شاید مناطق دیگه اینجور نباشه مهم ترین مسائلی که تاثیر داره همین مقدار انتن دریافتی شما هست که خودش به فاصله و موانع طول مسیر ربط داره و بعدی هم چگالی کاربرا تو اون منطقه هست که هر چقدر بالاتر باشه به ضرر شماست
    مشکل اینه که مثلا من بسته 1 ساله با ترافیک 100 گیگ مبلغ 175 هزار تومن خریدم ولی اینم در نظر بگیرید که چیزی حدود 190 هزار تومن باید شارژ بگیرید میوفته گیگی 1900 تومن و فکر میکنم که خیلی گرونه با همون 1 مگ نامحدود راحتتر بودم دیگه تصمیم با خودتون

4. 2 کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شما تقریبا ماهی ۸.۵ گیگ اگه دانلود داشته باشید همون ۱۰۰ گیگ سالانه میشود.بنظرم قیمتش بد نیست.همساده ما ۵۱۲ نامحدود داره ماهی فکر کنم ۱۵۰۰۰ داره میده.انصافا با سرعت ۶۴ KB چجوری میشه دانلود کرد.منکه اصلا نمی تونم با این سرعت ها کنار بیام.برای شما میفته ماهی تقریبا ۱۵۰۰۰ حدودی.
    بنظرم که خوبه سریع میزنی هرچی میخوای دانلود میشه.تازه همه جا هم اینترنتی همراهت هست.
    فقط بدیش این که با سرعت بالا دیگه ماهی ۸.۵ گیگ بنظر کم میاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان سرویس های حجمی رو همون سرعت اسمی بسته میشه؟
    مثلاً سرویس 2 مگ سرعت دانلود همون 250 ایناست؟
    آسیاتک و پارس و شافتول که داشتم شهرستان سرویس های حجمی خیلی بالاتر از سرعت اسمی بسته میشده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان سرویس های حجمی رو همون سرعت اسمی بسته میشه؟
    مثلاً سرویس 2 مگ سرعت دانلود همون 250 ایناست؟
    آسیاتک و پارس و شافتول که داشتم شهرستان سرویس های حجمی خیلی بالاتر از سرعت اسمی بسته میشده
    مخابرات رو همون سرعت اسمی محدود میکنه و مثل شرکت های دیگه نیست..من الان 2 مگ حجمی دارم رو 256 دانلودم بسته شده

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مخابرات رو همون سرعت اسمی محدود میکنه و مثل شرکت های دیگه نیست..من الان 2 مگ حجمی دارم رو 256 دانلودم بسته شده

خیلی مسخره ست خداییش !

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

با پینگ افتضاحی که داره مسخره ترم شده...من قراردادم یکساله هست کم مونده تموم بشه جمع اودی میزنم میرم سراغ شرکت های دیگه

10. این کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من از ایرانسل استفاده میکنم چون هنوز تلفن وصل نشده....تو دید مستقیم انتن در فاصله 300 متری سرعت راحت از 4-5مگ تا 20 مگابیت بر ثانیه معادل 2.5 مگابایت میرسه و بالاتر هم میره از طرفی وضعیت پینگ خیلی مناسبه 4.2.2.4 با حدود 110-120 میگیره اکثر ساعات که تست کردم
    ولی چون انتن BTS اینجا 4g نیست(گوشی و سیم کارت هر دو 4G ساپورت میکنن) نمیدونم سرعت 4g چقدر میشه اینم در نظر بگیرید که این منطقه بسیار خلوت هستش و شاید مناطق دیگه اینجور نباشه مهم ترین مسائلی که تاثیر داره همین مقدار انتن دریافتی شما هست که خودش به فاصله و موانع طول مسیر ربط داره و بعدی هم چگالی کاربرا تو اون منطقه هست که هر چقدر بالاتر باشه به ضرر شماست
    مشکل اینه که مثلا من بسته 1 ساله با ترافیک 100 گیگ مبلغ 175 هزار تومن خریدم ولی اینم در نظر بگیرید که چیزی حدود 190 هزار تومن باید شارژ بگیرید میوفته گیگی 1900 تومن و فکر میکنم که خیلی گرونه با همون 1 مگ نامحدود راحتتر بودم دیگه تصمیم با خودتون
    ping time پایدار دارین توی منطقه تون ؟

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

ping time پایدار دارین توی منطقه تون ؟
    خیر،ارتباط بی سیم کلا پایدار نیست همین دیروزم که باد و طوفان بود کندی داشتم ولی در مجموع به غیر از بحث قیمتش واقعا مشل دیگه ای ندارم

13. این کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

والا برا من که شده مثله سال 93 ! در همه ساعت پینگ بدون حتی یک تایم اوت روی 120 هستش ، کیفیت هم خوب هست خدارو شکر ، البته دروغ نباشه فقط از ساعت 23 تا 23:59 پینگ میره رو 240 بعدش باز میشه همون 120 ... انشالله که برای دوستان هم همین باشه..

15. این کاربر از Bensonw3x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •