یه پست بود که از صفر رفتن سرباری رو نوشته بود کسی نمیدونه کجاست؟؟مثلا نوشته بود دفترچه بگیریم
کارت بانک بگیریم(کدوم بانک؟)![]()
یه پست بود که از صفر رفتن سرباری رو نوشته بود کسی نمیدونه کجاست؟؟مثلا نوشته بود دفترچه بگیریم
کارت بانک بگیریم(کدوم بانک؟)![]()
به چه پزشکی باید مراجعه کنیم ؟؟ پزشک معتمد نیروهای مسلح یا عادی ؟
پزشک عادی.....فقط قبل از ویزیت گرفتن بگید که برای اینکار میخواید برید...اخه من ویزیت گرفتم ( دکتر عمومی ) بعد منشی دفترچه رو دید دستم..گفت برا خدمت میخوای ؟؟ گفتم اره...قبضو ازم گرفت
گفت اون فرق میکنه....یه دکتر دیگه نوشت.
دوستان کسی جیران بلاغ(لشکر 81 کرمانشاه) خدمت کرده؟
چطوره و نحوه برخودشون با نصف دوره ها چطوریه؟
کامل تر نبود؟
سلام هم رزم!
آره. میرید لشکر معرفی میکنید خودتون رو و معمولا همون روز هم تقسیم میشید.
در مورد مازندران معمولا در اولویت اول بند پ هستند در مرحله بعدی امریه هایی که با دیدار با امیر صادر میشه. ساری هم که اصلا نیرو نمیگیره مگر با نظر مستقیم امیر لشکر(یا جانشینش) چون امریه های بعدیتون رو یکی از این دو امضا میکنند.
اگه بتونی دوآب هم بیوفتی خوبه. ۱ ماه کسری هم بهت تعلق میگیره به خاطر شرایط آب و هواش.
مرحله بعدیش اینه که چون متاهل هستی و راهت هم دوره تو همون گرگان نگرت دارند ولی ۳شنبه خروجت کنند. چون ۵شنبه و جمعه که تعطیل هست.
Last edited by Ghasem.M; 27-08-2013 at 19:25.
سلام . ممنون از راهنماییت . تو هم مثله من ورودی جدید هستی؟ یا ورودی قدیم؟
من می خوام ساری بافتم بنا به دلایل کاری. باید برم امیرو ببینم؟ میشه همینجوری برم امیر یا جانشین و ببینم؟
نبودددددددددددد ۲ ماه دیگه!
سعی کن همون موقع که امریه ها دارند تایید میشند تو رکن ۱ چک و چونه بزنی باهاشون. بعدش برای امضا امربه میرید پیش امیر. اونجا وقت صحبت کردن نمیدن معمولا. اگه نتونستی کاری کنی باید بعد تقسیمت تو زمان ملاقات بری پیشش مشکلتون بگی.
سلام
آقا من میخوام برای عقیدتی سیاسی کل نیرو زمینی ارتش که شنیدم تو لویزان تهران هست پذیرش بگیرم
کسی میدونه اسم دقیقش چیه؟ تو درخواست پذیرشم اسمش چی بنویسم؟
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)