[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من اون تنظیمو کردم ولی وقتی DC میشه دیگه بعدش Connect نمیشه باید چه کار کنم که خودش بلافاصله بعد DC کردن Connect کنه ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من اون تنظیمو کردم ولی وقتی DC میشه دیگه بعدش Connect نمیشه باید چه کار کنم که خودش بلافاصله بعد DC کردن Connect کنه ؟
اگه هم کسی بلده یه آموزش کامل از این موضوع بده ممــــنون !!
سوالتون رو واضح بگید ، نه اینطوری!!
اگه منظورتونو درست فهمیده باشم ، یه برنامه کوچکی به نام reconnect هست که اگه احساس کنهکه دیسکانکت شدی ، کانکتت میکنه
خود IDM هم تنظیم کنید میتونه وقتی دیسکانکت شدی دوباره کانکت کنه !
یه بار قبلا هم گفتم ، IDM تضمینی نداره که دوباره کانکت بشه ، چون خودم تجربشو داشتم که کامپیوترو گذاشتم به امون خدا ، IDM هم وصل نشده و خطا داده!
ADSLAutoconnect من با این برنامه کاری کردم که 5 دقیقه یه بار DC بشه و درست هم کار میکنه ولی دوباره Connect نمیشه IDM هم تنظیم کردم اونم بگیره نگیره داره و فایده نداره دیشب امتحان هم کردم و نشد
-------------
Mahdi.p30 جان اگه راهی داری بگو که همه استفاده کنن ...
توی این یکماهی که من اینکارو میکنم و هر 10 دقیقه دیسکانکت میشه تا حالا نشده IDM کانکت نشه.
IDM خیلی قاتی داره. اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد. نمیدونم چرا اینطوری میشه که بعد از یه مدت دیگه اصلا حتی سعی نمیکنه که به اینترنت وصل بشه.
بهترین راه استفاده Reconnect هست. همه ریکانکت رو نصب کنید.
بعد هم برای دیسکانکتی, از یه ماکرو ریکوردر استفاده کنید که خیلی خوب جواب میده.
ها این که گفتی یعنی چه؟
می شه یه کم توضیح بدی؟ هیمنه که حرکات موس رو ذخیره میکنه؟
نمی دونم چه ربطی داره ولی واقعا این قضیه dc دستی کار میده
من دیشب 1033 مگ گرفتم با دوبار قطع کردن دستی![]()
هم اکنون 61 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 61 مهمان)