اگه مودمت خودش کانکت میکنه اون دو تا DNS ها رو درست کن تو سرعت صفحه باز کردن خیلی کمکت میکنه.
89.144.182.3
4.2.2.4
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه مودمت خودش کانکت میکنه اون دو تا DNS ها رو درست کن تو سرعت صفحه باز کردن خیلی کمکت میکنه.
89.144.182.3
4.2.2.4
من فردا براشون فکس میکنم . هرچی بیشتر طول بکشه بهتره . چون حدود 2 ماه دیگه از سرویسم مونده . ضمنا حدود 50 تومن هم ضرر میکنم
شایدم تا پایان طرح موندم![]()
این دوتا رو از کجا میشه تغییر داد؟
حدود 120 ... البته در بدترین حالت !![]()
سلام من اندیشه 256 نا محدود دارم با سرعتش مشکل ندارم ولی ای هر 10 دقیقه قطع میشه من انلاین بازی میکنم اگه قطع شه واسم مشکل درس میشه من زنگ زدم و حتی اونا مامور هم فرستادن ولی بازم مشکل حل نشد میخوام ببینم واسه شما هم اینجوری اگه اینجوری برم شاتل
نمیدونم اگه فکس کنم سریع اقدام میکنن برام یا نه اما خب حضوری میرم دیگه حالمو بهم میزنهبله ضرر میکنی همون موقع هم 6ماهه گرفته بودی گفتم که ممکنه سرعتش خراب بشه احتمالا لفظم بد بوده
![]()
حدود 80 تا 120 ... البته در بدترین حالت !![]()
230 که نمیشه عزیز نهایت همون تقریبا 190 تا 205 در نوسانه تو بهترین حالت !! شما تو کانفیگ مودمت بری ببینی متوجه میشی که رو 2048 بسته شده سرویستون و ... و نمیشه با 2048 به 230 رسید ... اون عددی که بعضا دانلود منیجر نشون میده رو جدی نگیرید زیاد![]()
نمیدونم کسی از بچه های اینجا برنامه 20 و 30 دید یا نه . یه چیزایی در مورد اینترنت مخابرات داشت میگفت . خوب متوجه نشدم ولی در مورد سهم زیاد مخابرات در برابر شرکتهای خصوصی بود
ولی مخابرات میگفت 50 درصد دست مخابرات هست!!!
یعنی میخواد درست بشه؟(البته تو گیلان که بعید میدونم)
ممنون اگه کسی جوابم رو بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)