این هم از اون داستانهاست!!!
زوم روى يك سوژه
مدارك استقلالى ها عليه مديرعامل اسبق
قتل در مرغوبكار، فتح الله زاده را دادگاهى مى كند
ايلنا- مجيد پورسيف مدير ورزشگاه مرغوبكار و رييس كانون هواداران استقلال درباره اتفاقات ورزشگاه مرغوبكار در زمان فتح الله زاده مى گويد: تمامى مدارك لازم در خصوص تخلفات اين مجموعه در زمان مديريت على فتح الله زاده در حال جمع آورى است و به زودى وى بايد در دادگاه پاسخگوى اتفاقات اين مجموعه در زمان مديريت خود باشد. بسيارى از افراد از قضيه شايعه بازى دوستانه تيم نوجوانان استقلال با تيم بانوان قصد سوء استفاده و ايجاد مسائل حاشيه اى داشتند اما بايد اعلام كنم سال گذشته در زمان مديريت على فتح الله زاده، در اين مجموعه يك قتل هم اتفاق افتاده است.
وى ادامه داد: اينكه فتح الله زاده اعلام كرده بنده منصوب آقاى واعظ آشتيانى مديرعامل فعلى باشگاه استقلال هستم و اتفاقات اخير ورزشگاه مرغوبكار را بايد به حساب من بنويسند بايد بگويم، بله من منصوب آقاى واعظ آشتيانى هستم و به اين موضوع افتخار مى كنم كه تابع مديريت وى هستم. آقاى آشتيانى آن قدر درايت دارند كه وقتى پستى را به يك فردى مى سپارند حداقل هفته اى يك بار از او گزارش كار مى خواهند اما مى شود آقاى فتح الله زاده توضيح بدهند كه در زمان مديريت وى درباشگاه استقلال حداقل يك بار هم به ورزشگاه مرغوبكار سر زده اند تا ببينند در اين مجموعه چه اتفاقاتى رخ داده است!
فتح الله زاده مى داند سال گذشته و در زمان مديريت او در اين مجموعه يك نفر كشته شده است، آيا اصلاً از اين موضوع خبر دارند. اگر من گفتم در اين مجموعه در زمان مديريت آقاى فتح الله زاده اتفاقاتى بدتر از اين اتفاق افتاده همين مسأله بود. آيا قتل يك نفر مهم است يا تمرين چند كودك ۹ و ۱۰ ساله به مدت ۱۰ دقيقه در كنار يك تيم بانوان البته من اين كار را تأييد نمى كنم و اين كار نزد ما منفور است ولى آيا او مى داند كه در اين مجموعه سال گذشته يك چنين اتفاق بزرگى رخ داده است. يا اينكه مى داند مسؤولان قبلى اين مجموعه كه كار را به آنها سپرده بود چه بلاهايى بر سر اين مجموعه آورده اند البته ما جواب هاى خود را در دادگاه به وى خواهيم داد.
ما در ارتباط با اين اتفاقات و حوادث، همچنين حيف و ميل بيت المال كه در زمان مديريت او در مجموعه مرغوبكار شده مدارك لازم را جمع آورى و همراه با شكايت خود همه را در اختيار مراجع قضايى قرار خواهيم داد. ارگان هاى اطلاعاتى نيز پيگير اين قضيه هستند. آقاى فتح الله زاده هم اگر خيلى مدير لايقى هستند پاسخگوى ابهامات موجود در دادگاه باشند چرا كه ما حرفى با او نداريم. من چندى قبل هم گفتم متخلفان را به دادگاه احضار خواهيم كرد و حالا زمان آن نزديك است.
اختلاف استقلالى ها و فتح الله زاده از آنجا نشأت مى گيرد كه اطرافيان باشگاه استقلال بر اين عقيده استوارند كه جريان سازى اخير درخصوص اتفاق مرغوبكار و رسانه اى شدن اين موضوع با تحريك اطرافيان فتح الله زاده اتفاق افتاده است. البته بايد منتظر واكنش فتح الله زاده به اين موضوع بود و ديد كه مديرعامل اسبق استقلال به اين موضوع چه واكنشى نشان مى دهد...
Zoom
فتح الله زاده: بايد اين ادعا را ثابت كنند
فتح الله زاده در واكنش به ادعاى پورسيف، مدير مجموعه ورزشى مرغوبكار چنين گفته است: «ادعاى مدير مجموعه مرغوبكار كذب است و من به شدت اين شايعه را تكذيب مى كنم.
شكايتى عليه مدير مجموعه ورزشى مرغوبكار تنظيم و از طريق وكيل خود پيگير اين ادعا هستم. البته در شأن من نيست پاسخ اين آدم ها را بدهم با اين حال در دادگاه پاسخ ادعاى اين افراد را مى دهم. نمى خواهم با واكنش خودم جو آرام استقلال را به هم بزنم.