تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1753 از 2376 اولاول ... 75312531653170317431749175017511752175317541755175617571763180318532253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,521 به 17,530 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این هم از اون داستانهاست!!!

زوم روى يك سوژه

مدارك استقلالى ها عليه مديرعامل اسبق
    قتل در مرغوبكار، فتح الله زاده را دادگاهى مى كند

ايلنا- مجيد پورسيف مدير ورزشگاه مرغوبكار و رييس كانون هواداران استقلال درباره اتفاقات ورزشگاه مرغوبكار در زمان فتح الله زاده مى گويد: تمامى مدارك لازم در خصوص تخلفات اين مجموعه در زمان مديريت على فتح الله زاده در حال جمع آورى است و به زودى وى بايد در دادگاه پاسخگوى اتفاقات اين مجموعه در زمان مديريت خود باشد. بسيارى از افراد از قضيه شايعه بازى دوستانه تيم نوجوانان استقلال با تيم بانوان قصد سوء استفاده و ايجاد مسائل حاشيه اى داشتند اما بايد اعلام كنم سال گذشته در زمان مديريت على فتح الله زاده، در اين مجموعه يك قتل هم اتفاق افتاده است.
    وى ادامه داد: اينكه فتح الله زاده اعلام كرده بنده منصوب آقاى واعظ آشتيانى مديرعامل فعلى باشگاه استقلال هستم و اتفاقات اخير ورزشگاه مرغوبكار را بايد به حساب من بنويسند بايد بگويم، بله من منصوب آقاى واعظ آشتيانى هستم و به اين موضوع افتخار مى كنم كه تابع مديريت وى هستم. آقاى آشتيانى آن قدر درايت دارند كه وقتى پستى را به يك فردى مى سپارند حداقل هفته اى يك بار از او گزارش كار مى خواهند اما مى شود آقاى فتح الله زاده توضيح بدهند كه در زمان مديريت وى درباشگاه استقلال حداقل يك بار هم به ورزشگاه مرغوبكار سر زده اند تا ببينند در اين مجموعه چه اتفاقاتى رخ داده است!
    فتح الله زاده مى داند سال گذشته و در زمان مديريت او در اين مجموعه يك نفر كشته شده است، آيا اصلاً از اين موضوع خبر دارند. اگر من گفتم در اين مجموعه در زمان مديريت آقاى فتح الله زاده اتفاقاتى بدتر از اين اتفاق افتاده همين مسأله بود. آيا قتل يك نفر مهم است يا تمرين چند كودك ۹ و ۱۰ ساله به مدت ۱۰ دقيقه در كنار يك تيم بانوان البته من اين كار را تأييد نمى كنم و اين كار نزد ما منفور است ولى آيا او مى داند كه در اين مجموعه سال گذشته يك چنين اتفاق بزرگى رخ داده است. يا اينكه مى داند مسؤولان قبلى اين مجموعه كه كار را به آنها سپرده بود چه بلاهايى بر سر اين مجموعه آورده اند البته ما جواب هاى خود را در دادگاه به وى خواهيم داد.
    ما در ارتباط با اين اتفاقات و حوادث، همچنين حيف و ميل بيت المال كه در زمان مديريت او در مجموعه مرغوبكار شده مدارك لازم را جمع آورى و همراه با شكايت خود همه را در اختيار مراجع قضايى قرار خواهيم داد. ارگان هاى اطلاعاتى نيز پيگير اين قضيه هستند. آقاى فتح الله زاده هم اگر خيلى مدير لايقى هستند پاسخگوى ابهامات موجود در دادگاه باشند چرا كه ما حرفى با او نداريم. من چندى قبل هم گفتم متخلفان را به دادگاه احضار خواهيم كرد و حالا زمان آن نزديك است.
    اختلاف استقلالى ها و فتح الله زاده از آنجا نشأت مى گيرد كه اطرافيان باشگاه استقلال بر اين عقيده استوارند كه جريان سازى اخير درخصوص اتفاق مرغوبكار و رسانه اى شدن اين موضوع با تحريك اطرافيان فتح الله زاده اتفاق افتاده است. البته بايد منتظر واكنش فتح الله زاده به اين موضوع بود و ديد كه مديرعامل اسبق استقلال به اين موضوع چه واكنشى نشان مى دهد...

Zoom
    فتح الله زاده: بايد اين ادعا را ثابت كنند

فتح الله زاده در واكنش به ادعاى پورسيف، مدير مجموعه ورزشى مرغوبكار چنين گفته است: «ادعاى مدير مجموعه مرغوبكار كذب است و من به شدت اين شايعه را تكذيب مى كنم.
    شكايتى عليه مدير مجموعه ورزشى مرغوبكار تنظيم و از طريق وكيل خود پيگير اين ادعا هستم. البته در شأن من نيست پاسخ اين آدم ها را بدهم با اين حال در دادگاه پاسخ ادعاى اين افراد را مى دهم. نمى خواهم با واكنش خودم جو آرام استقلال را به هم بزنم.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ارزيابى و نقد هفته بيست و چهارم ليگ برتر

سيستم «منسوخ» پيش مى تازد!

حميد رضا عرب
    Hamid Reza Arab

وقتى گفت مى خواهيم ۲-5-3 بازى كنيم همه به او خنديدند و به تمسخرش گرفتند. امير حاج رضايى هم در نطقى به ياد ماندنى پس از شكست ۳- يك استقلال مقابل صباى قم در رسانه ملى به امير طعنه زد و سيستم اش را به سخره كشيد. حالا اين همان سيستم منسوخ و از كار افتاده امير قلعه نويى است كه پيش مى تازد و بردهاى مدعيان را در هفته بيست و چهارم خنثى و بى ارزش مى كند. فاصله ۵ امتيازى استقلال با تيم دوم ظاهرا حاشيه امنيت مناسبى براى قلعه نويى و شاگردانش ايجاد كرده به طورى كه آنها قصد دارند بى توجه به نتايج ديگر تيم ها و تنها به هدف برترى در بازى هاى آتى مقابل حريفان قرار بگيرند. استقلال در روزهايى كه پرسپوليس برزخ را تجربه مى كند آماده قهرمانى است، حالا ۱۰ هفته به قهرمانى تيم سيزدهم فصل پيش مانده است.

برنده ها... برنده ها... برنده ها... برنده ها...

امير قلعه نويى: امير در اهواز تولدى دوباره داشت و بار ديگر به هواداران تيمش فهماند هيچ تيمى در اين فصل تاب مقاومت مقابل استقلال را ندارد. امير قلعه نويى در اهواز بار ديگر معنى اقتدار و بزرگى را به همه فهماند.
    وقتى اكبر ميثاقيان در سالن كنفرانس مطبوعاتى با وجود شكست ۳- صفر مى گويد: «پيشرفت كرديم!» اين كلام به اين معنا است كه استقلال بار ديگر به روزهاى بزرگى اش بازگشته است و اين اتفاق ممكن نشده است مگر با درايت امير قلعه نويى ...

محمد مايلى كهن: سايپا اگرچه هفته گذشته با شكستى دور از ذهن بى انگيزه جلوه مى كرد اما در اين هفته با شكست برق جان تازه اى گرفت و بار ديگر خود را از منطقه خطر جدا كرد. وضعيت امروزى سايپا محصول حضور محمد مايلى كهن است كه بى توجه به حاشيه سازى اطرافيان باشگاه سايپا و حامى مربيان اسبق! بى وقفه به جلو حركت مى كند. به نظر مى رسد بازيكنان سايپا و محمد مايلى كهن از هر حيث با يكديگر هماهنگ شده اند به طورى كه مى توان انتظار حضور اين تيم در رتبه هاى بالاى جدول را داشت.

منصور ابراهيم زاده: از معدود دفعاتى بود كه ذوب آهن مزه برترى در دربى اصفهان را چشيد. منصور ابراهيم زاده كه منشأ تحولات عظيمى در ذوب آهن بوده با اين پيروزى نام خود را براى هميشه در ذهن معدود هواداران ذوب آهن اصفهان حك خواهد كرد.
    ابراهيم زاده خوب توانست ذوب آهن را پس از ۲ هفته ناكامى دوباره به عنوان جدى ترين مدعى قهرمانى مطرح كند البته به نظر مى رسد ذوب آهن تاب مقاومت مقابل استقلال را نخواهد داشت و بايد به دومى قناعت كند !

مجتبى جبارى: جبارى در زمين سفت و ناهموار تختى اهواز چنان مى دويد، تكل مى زد و با حريفان تنه به تنه مى شد كه انگار هيچ مصدوميتى در كار نبوده و مدتى را براى تجديد قوا به استراحت پرداخته است! جبارى در ميانه ميدان براى استقلال همه كار كرد و بى ترديد برترين بازيكن بود البته بازگشت جبارى بيش از همه لبخند شادى را بر لبان على دايى جارى خواهد كرد چرا كه تيم ملى از جايى لنگ مى زند كه بازيكنى با خصوصيات جبارى در آن حضور ندارد!

بازنده ها... بازنده ها...بازنده ها...

عباس انصارى فرد:درحالى كه عده اى با صداى «پيروانى حيا كن پرسپوليس را رها كن» افكار خود را به همه ديكته مى كردند اما على كريمى پس از بازى مقابل پيام حرف هايى عليه انصارى فرد زد كه گوياى واقعيت هاى بسيارى در قبال مديريت امروزى پرسپوليس بود؛ عباس انصارى فرد كه مدت كوتاهى از حضورش در پرسپوليس مى گذرد نه تنها نتوانسته از حواشى اين تيم كم كند بلكه هر روز بر تنش هاى تيمش افزوده و همواره با اظهار نظرهايش كادر فنى را در خطر اخراج قرار داده است.

فرشاد پيوس:آقاى پيوس كه تا ديروز مدعى مربيگرى در پرسپوليس بوده به سرعت برق در گروه بازنده هاى هفته قرار گرفت. فرشاد كه مدت كوتاهى از حضورش در برق مى گذرد با شكستى تحقيرآميز در شهر شيراز و مقابل هواداران اين تيم به زانو درآمد تا روشن شود انتخابش تا چه حد نادرست بوده است. از مديران برق بايد پرسيد انتخاب پيوس، مردى كه در ناكامى شهره خاص و عام است بر چه اساسى صورت گرفته است آيا دوره مربيگرى پيوس از نگاه مديران برق به پايان نرسيده است

فرهاد كاظمى:شكست كاظمى در اصفهان در دسته نتايج عجيب و دور از انتظار اين هفته بود. كاظمى كه تيمش را مدعى قهرمانى مى دانست حالا بايد براى قرار گرفتن در يكى از رتبه هاى بالاى جدول بجنگد و ديگر نبايد از آنها توقع داشت رقيبى جدى براى استقلال صدرنشين باشند. كاظمى با اين شكست استقلال را در صدر تنها گذاشت چرا كه همگان تصور مى كردند پس از ذوب آهن تنها سپاهان مى تواند تهديدى جدى در قهرمانى استقلال لقب بگيرد!

عليرضا نيكبخت:آخرين روزهاى حضور نيكبخت در سطح اول فوتبال ايران با خاطرات بسيار تلخى همراه است. نيكبخت آرام آرام در حال محو شدن است و اين اتفاق درحالى رخ مى دهد كه او به لحاظ اخلاقى هم ديگر مورد تاييد هواداران پرسپوليس نيست. بازى هاى ضعيف و ملال آور او در تركيب پرسپوليس هم مزيد بر علت شده تا بسيارى از هواداران پرسپوليس او را يار دوازدهم حريفان بدانند. نيكبخت در هفته بيست و چهارم مسير سقوطش را با دريافت ۲ كارت بى مورد با شتاب بيشتر طى كرد!

چهره هاى ويژه

آرش برهانى

براى شكستن ركورد رضا عنايتى بى تابى مى كند؛ آرش برهانى چنان ولعى براى رسيدن به اين مهم دارد كه حتى از كمترين دقايق براى گل زدن بيشترين بهره را مى برد. آرش مقابل استقلال اهواز تنها ۱۰ دقيقه فرصت خودنمايى داشت كه در همين دقايق هم توانست شم گلزنى اش را به رخ مهاجمان ليگ بكشد. حال اين سؤال به وجود مى آيد كه چطور آرش در تيم ملى و با هدايت على دايى مهاجم گلزن استقلال نيست آيا دايى هم مى تواند آرش را به بازيكنى گلزن تبديل كند

ايمان حيدرى
    اصغر مديرروستا اگر امروز روى نيمكت مربيگرى پيكان نشسته است اين مهم را بايد مديون ايمان حيدرى باشد! بازيكن جوان و انرژيك پيكان تنها ۲ دقيقه پس از ورودش به ميدان دروازه ملوان را باز كرد تا پيكان از يك باخت بيرون از خانه نجات پيدا كند.
    حيدرى را مى توان يكى از بهترين بازيكنان پيكان دانست البته اگر اصغر مديرروستا قدر اين بازيكن را بداند و از اين پس اين جوان را بيشتر در تركيب تيمش قرار دهد.

رحمان رضايى
    مدافع سيصد ميليونى پرسپوليس وقتى بى دليل از ميدان اخراج شد بسيارى به اين باور رسيدند كه سال ها بازى در سطح اول فوتبال ايتاليا هيچ تاثيرى در رفتارهاى مدافع پرسپوليس نگذاشته است و او همچنان يك بازيكن آماتور و غيرحرفه اى است. رضايى كه استرس در بازى اش موج مى زند و جايگيرى هاى غلطش خط دفاع پرسپوليس را آسيب پذيرتر از هميشه كرده به جاى آنكه با اين سابقه ليدر خط دفاع باشد بيشتردر خدمت حريفان پرسپوليس است.

على كريمى
    على كريمى حتى مى توانست چهره ويژه هفته هم لقب بگيرد. او كه مقابل پيام بى ترديد بهترين بازيكن تيمش بود و با غيرتى مثال زدنى به دنبال توپ مى دويد پس از بازى بى آنكه از آينده اش بترسد و مثل بسيارى از بازيكنان محافظه كارى كند واقعيت هاى تيمش را بر ملا كرد تا همگان بدانند در پرسپوليس چه مى گذرد و در پس پرده چه اتفاق هايى مى افتد. جرات و صراحت لهجه كريمى بايد الگوى بسيارى از بازيكنان فوتبال باشد كه به هر قيمتى حاضرند واقعيت ها را ببينند و چيزى نگويند.

داره خودمونی میشه farzin07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

خبر ناگوار براي استقلاليها!

نيكبخت واحدي اعلام كرد:در دربي حاضر ميشوم!
    به گزارش خبرگزاريهانيكبخت اعلام كرد حضور من در دربي قطعا" وزن تيم ما را بالا مي برد
    راست میگه بنده خدا خودش حداقل 100 کیلویی هست ماشاالله.منم استقبال می کنم از حضورش. حداقلش یکم فحش میخوره تازه من چندین هفتس تو نخشم هرچی از این علیزاده برا استقلال خیر و برکت می بینم از اینم برا لنگی ها می بینم.به هر حال بود نبودش فرقی نمیکنه.چون ما استقلالیم و کلفتر از لنگ هم جلودار ما نیست.مگر اینکه مجبور شیم به طور سیاسی برد رو با مساوی عوض کنیم

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

منم از حرکت کریمی خیلی خوشم اومد. امشب نود حتما در موردش صحبت میکنه... از آدمای محافظه کار منفعت طلب خوشم نمیاد. درسته کریمی از زبون سرخش خیلی ضربه خورده ولی هیچ وقت فیلم بازی نکرده و رک و راست حرفشو زده. واقعا تو پرسپولیس حیف شد.

پیش بینی من ثبت شده ؟ میخوام عوضش کنم.

استقلال 2 - راه آهن 0

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سایت رسمی باشگاه استقلال هم افتتاح شد دمشون گرم

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

استقلال 3-1 راه آهن

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

استقلال 4-راه آهن 2

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    من همین الان تو سایت استقلال ثبت نام کردم ولی هنوز نمیتونم با نام کاربریم وارد بشم .اجازه نمیده چرا

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

استقلال 1 - 0 راه آهن

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

ليگ برتر دوره پنجم كه استقلال با اقتدار قهرمان شد!!!!!!

ليگ پنجم از نگاه آمار
    پرونده رقابت هاي ليگ برتر فوتبال در فصل پنجم با قهرماني استقلال تهران به پايان رسيد.

تلاش شانزده تيم ليگ برتري كه از دهم شهريور 84 آغاز شده بود، با قهرماني استقلال و صعود اين تيم به ليگ قهرمانان آسيا و سقوط تيم هاي شموشك نوشهر و شهيد قندي به ليگ دسته يك، اول ارديبهشت 85 به پايان رسيد.

پس از قهرماني استقلال در فصل پنجم، اين تيم هم به جمع تيم هاي پرسپوليس، سپاهان، پاس و فولاد خوزستان اضافه شد تا وزنه قهرماني به سود تيم هاي تهراني سنگيني كند. بدون درنظر گرفتن امتيازات كسب شده از سوي شانزده تيم حاضر در ليگ برتر، آمارهاي به دست آمده نظير تعداد گل هاي رد و بدل شده در اين فصل، نشانگر جذابيت اين رقابت ها بوده است. جايي كه 542 گل رد و بدل شده در 240 ديدار نشان مي دهد كه فوتبال داخلي، سالي شاداب و پرنشاط را پشت سر گذاشته است. با توجه به حساسيت كم رقابت ها در روز پاياني، روييدن سي وسه گل در هفته سي ام، سبب شد كه روز آخر، پرگل ترين هفته لقب بگيرد و هفته بيستم با ده گل زده شده كم گل ترين. ميانگين گل زده در هر بازي 25/2 بوده كه با مقايسه اين عدد با سال هاي گذشته، شاهد پيشرفت خوبي به لحاظ تعداد گل ها بوده ايم.

استقلال كه پنجمين قهرمان ليگ برتر ناميده شد، با شانزده هفته صدرنشيني بيشترين ثبات را در مكان نخست جدول داشت و پس از اين تيم، ذوب آهن با هفت هفته، پاس و سايپا هر كدام سه هفته و سپاهان با يك هفته بيشترين ماندگاري را در صدر جدول داشتند، اين آمار مي تواند گواه شايستگي قهرماني استقلال در فصل پنجم ليگ برتر باشد. بهترين خط حمله ليگ برتر در فصل 85 - 84 متعلق به پاس با 54 گل زده (ميانگين 8/1 گل در هر بازي) است و استقلال با دريافت هفده گل (56/0 گل در هر بازي) عنوان بهترين خط دفاع ليگ پنجم را به دست آورد.

شموشك با 20 گل زده (63/0 در هر ديدار) بدترين خط حمله و شهيد قندي با 43 گل خورده (43/1 گل در هر بازي) بدترين خط دفاع را داشت. پاس با پيروزي هفت بر يك برابر فولاد خوزستان، بهترين پيروزي خانگي را به دست آورد و سنگين ترين شكست خانگي مربوط به باخت چهار بر صفر صباباتري در ورزشگاه شهيد درخشان برابر استقلال اهواز و همچنين پيروزي پنج بر يك ذوب آهن برابر شموشك در نوشهر است. ديدار سپاهان و پاس در هفته بيست و هفتم كه با نتيجه چهار بر چهار به پايان رسيد، پرگل ترين تساوي ليگ پنجم بود. از مجموع دويست وچهل بازي انجام شده در ليگ برتر، تيم ها 171 برد و 69 مساوي به دست آوردند. استقلال و پاس از مجموع سي بازي خود شانزده پيروزي كسب كردند و با اين تعداد برد بيشترين پيروزي هاي ليگ را به دست آوردند و تيم هاي قندي و شموشك با چهار پيروزي كمترين پيروزي را داشتند.

سايپا با سيزده تساوي ركورددار تساوي هاي ليگ پنجم بود و ملوان با شش تساوي كمترين مساوي را داشت. استقلال با سه شكست در سي بازي كمترين باخت ليگ را به دست آورد و شهيد قندي با نوزده شكست از اين لحاظ ركورددار شد. در هفته سي ام، هشت تيم موفق به پيروزي شدند و نتيجه تساوي در هيچ يك از ديدارهاي اين هفته رقم نخورد، اما، در هفته هاي پانزدهم و بيست و نهم با پنج تساوي بيشترين تعداد تساوي ها به دست آمد. تيم ابومسلم خراسان با كسب 46 امتياز مكان پنجم جدول را به خود اختصاص داد تا عنوان تشريفاتي بهترين تيم شهرستاني ليگ پنجم را از آن خود كند.

تيم پرسپوليس با به دست آوردن 38 امتياز و قرار گرفتن در مكان نازل نهم جدول شانزده تيمي، بدترين نتيجه تاريخ خود را كسب كرد.

در نيم فصل دوم پاس با كسب 32 امتياز بيشترين و شهيد قندي با 4 امتياز كمترين امتيازات را به دست آوردند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •