میثاق معمارزاده: به فکر پیوستن به استقلال نیستم.
میثاق معمارزاده گفت: به دلیل تصمیمات اشتباه برخی از مدیران باشگاه مجبورم بازیهای پرسپولیس را از تلویزیون ببینم.
*مصدومیت کامل برطرف شده یا اینکه باید در انتظار گذر زمان جهت بهبودی کامل باشید؟
دقیقا از بازی با صبا باتری شرایط حضور در مسابقه را پیدا کردهام. متاسفانه با قانون فدراسیون فوتبال و تصمیمات اشتباه برخی از مدیران مواجه شدهام، تا اجبارا از تلویزیون شاهد بازی پرسپولیس باشم.
* با این وجود نگرانی و ناراحتیات کم نیست؟
وقتی به آقایان میگفتم به زودی برمیگردم باور نداشتند، اگر امروز دلخورم به خاطر ریاضتهایی است که کشیدهام. ۷ ماه است که مثل بیماران غذا میخورم. روزی سه جلسه و در برخی روزها و هفتهها ۴ جلسه تمرین کردهام. درست برعکس روالی که در ایران است. اینجا بازیکن مصدوم یک جلسه وزنه میزند و استخر میرود، اما در کلینیک تخصصی آلمان از صبح تا بعدازظهر در اختیار آنهایی.
* نظر وینگادا در این رابطه چیست؟
اولین روزی که مرا دید گفت: «به زودی از تو استفاده میکنم، به من گفتهاند که دروازهبان اول تیم بودهای» جریان را به وینگادا توضیح دادم تا متوجه شود حق بازی کردن در لیگ را ندارم. وقتی شنید میخندید و بعد گفت: "قانون عجیبی در فوتبالتان حاکم است. در هیچ جای دنیا چنین قانونی وجود ندارد. این طوری که هم بازیکن ضرر میکند و هم باشگاه سرمایهاش به هدر میرود. "
* قرار بود در بازی با الغرافه از تو استفاده کنند اما این اتفاق نیفتاد؟
وینگادا با من صحبت کرد. او از نظر فنی اعتقاد زیادی به من دارد. از گوشه کنار هم به من گفته بودند که بازی میکنم، اما تصمیم یکباره تغییر کرد. البته مقصر خودم هستم. در فوتبال ما همه چیز به مستطیل سبز مربوط نمیشود. باید یاد بگیرم وگرنه...
* نظرت در مورد عملکرد "حقیقی" چیست؟
علیرضا هم تیمی من است. در مورد عملکردش نه حرفی زدهام و نه میزنم. خوب یا بد بودن بازیکن مسالهای است که به کادر فنی برمیگردد. حرف من هم اجرای عدالت است. هر کس که خوب بود بازی میکند اصلا چرا نظر عابدزاده را نمیپرسید؟
* با وجود ناراحتی که از مسوولان پرسپولیس دارید آیا به مانند حقیقی تمدید قراردادت را به پایان فصل موکول میکنی یا حاضری یکسال دیگر تمدید کنی؟
شما هر سوالی که میپرسید حقیقی را هم مثال میزنید. من در مورد وضعیتم فعلا تصمیمی نگرفتهام. نه سال خوبی را شروع کردم و نه برخورد مناسبی با من شد. باید بیشتر فکر کنم تا در نهایت تصمیم عاقلانهتری بگیریم. با ۲۵ سال سن جای پیشرفت زیادی دارم. در فوتبال ما پهلوان زنده را عشق است. باید خوب باشی تا همه به دنبالت باشند. یک یک قانون نانوشته در فوتبال ما است.
* اما شنیدهها حاکی از مذاکره شما با تیمهای دیگری است؟
آنقدر به اصول حرفهای واقفم که در چنین شرایطی به دنبال مذاکره با تیمی نباشم من چنین ادعایی را رد میکنم و به هیچ وجه هم تایید نمیکنم.
* اما شما روز گذشته با دوست صمیمی امیر قلعهنویی و مدیر نقل و انتقالات این فصل استقلال دیدار داشتهاید؟
آقای "بهنام" دوست صمیمی من است. رفتن من به دفتر او چیز تازهای نیست. سالهاست با او رفیقم. ملاقات ما هم ربطی به استقلال نداشت، حتی در مورد فوتبال هم نبود.
* در فوتبال ما ابتدا همه تکذیب میکنند بعد از مدتی که بحث جدی شد همه چیز را علنی میکنند؟
این ملاقات هیچ ربطی به مسائل فوتبال نداشته، با احترام خاصی که برای مسوولان و تماشاگران استقلال قائلم، لازم است بگوییم که به هیچ وجه به فکر پیوستن به استقلال نیستم.
* عدم پرداخت هزینهی جراحی شما از سوی مسوولان پرسپولیس و رفتن شما به دفتر مدیر پیشین نقل و انتقالات استقلال این ذهنیت را به وجود میآورد که با دلخوری که دارید به فکر پیوستن به تیم رقیب باشید؟
بنده هیچ مشکلی با مسوولان پرسپولیس ندارم و دیدن یک دوست قدیمی هم هیچ ربطی به تیم استقلال ندارد.