تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1753 از 2014 اولاول ... 7531253165317031743174917501751175217531754175517561757176318031853 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,521 به 17,530 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز JEFF_HARDY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

براي ديدار مقابل مراكش و گابون
    آتسو 13 خرداد راهي توگو مي‌شود
    خبرگزاري فارس: مدافع توگويي تيم فوتبال پرسپوليس 13 خرداد براي ديدار مقابل گابون و مراكش راهي كشورش مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس فرانك آتسو براي همراهي تيم‌ ملي كشورش در ديدار مقابل گابون و مراكش در چارچوب رقابت‌هاي مقدماتي كه در تاريخ 16 و 30 خرداد برگزار مي‌شود 13 خرداد راهي توگو مي‌شود.
    امكان دارد آتسو در اين فاصله به ايران بازگردد.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

اخبار كوتاه سپاهان/
    حضور مدرس AFC در اصفهان و پاسخ ساكت به انصاري‌فرد
    خبرگزاري فارس: به منظور آموزش مقررات رسانه‌اي AFC، مسئول رسانه‌اي كنفدراسيون فوتبال آسيا يكشنبه وارد اصفهان مي‌شود

*ساكت درباره شايعه بركناري فرهاد كاظمي گفت: اين جوسازي‌ها از سوي برخي رسانه‌هاي مختص به پرسپوليسي‌هاست و اين خبر صحت ندارد.
    عباس انصاري‌فر مديرعامل پرسپوليس اين مصاحبه ساكت را نوعي فرافكني خوانده بود و همين دليل سايت باشگاه سپاهان قصد دارد پاسخي را در اين زمينه به مديرعامل پرسپوليس بدهد. سپاهاني‌ها معتقدند مصاحبه ساكت ارتباط مستقيم به شخص مديرعامل پرسپوليس نداشته و وي خطابش به برخي رسانه‌ها بوده است.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    رضايي: دوست دارم در پرسپوليس بمانم
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تمايل دارم در فصل آينده هم در اين تيم بمانم.

رحمان رضايي در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: پس از برد مقابل پيكان در شرايط ايده آل هستيم و براي گرفتن 3 امتياز به اهواز مي رويم اما بايد منتظر يك روز سخت باشيم. من هم در شرايط خوبي به سر مي برم و اميدوارم براي پرسپوليس بازيكن موثري باشم.
    رضايي خاطرنشان كرد: استقلال اهواز براي سقوط نكردن دست به هر كاري مي زند و مطمئنا انگيزه آنها برابر ما چند برابر است. پرسپوليس نيز با توجه به شرايط خاص خود و كسب سكوي سوم فقط بايد به برد فكر كند. اين موضوع حساسيت بازي را افزايش مي دهد.
    اين بازيكن درباره تمديد قرارداد با پرسپوليس تاكيد كرد: خيلي دوست دارم فصل آينده هم در پرسپوليس باشم اما بايد شرايط طوري باشد كه بتوانم به اين هدف برسم. در انتهاي فصل بهتر مي توانم در اين باره تصميم گيري كنم.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

پس از تمرين امروز
    انصاري‌فرد: اميدوارم غيبت نيكبخت موجه باشد
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: اميدوارم غيبت نيكبخت واحدي در تمرين امروز غيرموجه نباشد.

به گزارش خبرگزاري فارس، عباس انصاري فرد كه امروز در محل تمرين پرسپوليس حاضر شده بود در گفت و گو با خبرنگاران عنوان كرد: تمام تصميمات در يك تيم برعهده سرپرست و سرمربي تيم است. غيبت نيكبخت در تمرين امروز را آنها بايد بررسي كنند. من به عنوان مديرعامل نمي توانم در اين باره نظر بدهم.
    وي افزود: اميدوارم غيبت نيكبخت در تمرين امروز موجه باشد چرا كه در غير اين صورت مربي يا سرپرست مي توانند درباره او تصميم گيري كنند.
    انصاري فرد در جواب اين سئوال كه قرارداد وينگادا تا چه وقتي است؛ عنوان كرد: درست است قرارداد اين مربي تا پايان سال 2010 است اما موردي در قرارداد نوشته شده كه در پايان فصل جاري دو طرف با ارزيابي يكديگر مي توانند قرارداد را فسخ كنند. من الان نمي توانم بگويم وينگادا حتما در پرسپوليس مي ماند چون ممكن است اين موضوع در كار او تاثيرگذار باشد.
    وي يادآور شد: در قرارداد موردي به نام تمديد يا كلمه اي به نام حتما نداريم. دو طرف اگر از همديگر راضي باشند احتمالا قرارداد وينگادا تا 2010سال خواهد بود.
    انصاري فرد ادامه داد: تمام اين موارد را با احتياط انجام داديم. اگر خداي ناكرده در بازي هاي آسيايي مغلوب حريفان شويم آن وقت چه اتفاقي پيش خواهد آمد؟ آيا مي توانيم به وينگادا اطمينان كنيم؟
    مديرعامل پرسپوليس تصريح كرد: دنبال اين هستيم كه با ايجاد انگيزه هميشه برنده باشيم. اين شرايط در حال حاضر بسيار خوب است و ما نيز مشغول ادامه دادن كار هستيم و تفاهم لازم را داريم اما باز هم مي گويم كه نمي توانم اعلام كنم كه وينگادا حتما تا سال 2010 با ما است.
    انصاري فرد در جواب اين سئوال كه آيا غيبت نيكبخت واحدي ربطي به مسائل مالي دارد يا خير اظهار داشت: متاسفم كه اين صحبت ها بر سر زبان ها مي افتد. بازيكنان ما طبق قرارداد خود پول دريافت كرده اند. باشگاه به تعهدات مالي خود تا 60 درصد عمل كرده است. هيچ تهديدي از هيچ بازيكني بابت مسائل مالي نداشته ايم.
    وي در جواب اين سئوال كه آيا ليست خريد يا مازاد داريد گفت: متاسفانه عده اي مي خواهند حاشيه سازي كنند. ما ليست مازاد نداريم و مذاكره با بازيكنان براي پيوستن به پرسپوليس و تقويت تيم را به پايان فصل موكول كرده ايم.
    هيچكس در ليست مازاد ما نيست اما افرادي به تيم ما اضافه خواهند شد كه نقاط ضعف ما بپوشانند.
    مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص اختلاف با حسين هدايتي تاكيد كرد: ما هيچ اختلافي نداريم. فعلا با بازيكني وارد مذاكره نشده ايم كه بخواهيم در خصوص آن با همديگر جر و بحث داشته باشيم. نظر سرمربي در اين خصوص براي ما مهم است. هيات مديره نيز اين مسائل را بررسي خواهد كرد اما اختلاف من و هدايتي شايعه است و به هيچ عنوان صحت ندارد.
    انصاري فرد عنوان كرد: هيات مديره پرسپوليس با قدرت كار خود را ادامه مي دهد. اگر مي بينيد هدايتي سر تمرينات حاضر نمي شود دليلش اين است كه گرفتار است و بيرون از پرسپوليس نيز كارهايي دارد. من خودم هم اگر دير به تمرين پرسپوليس بيايم مطمئن باشيد به دنبال رفع مشكلات اين تيم هستم.
    وي در پاسخ به اين سئوال كه آينده با توجه به شرايط مبهم وينگادا چه كسي مسئول انتخاب بازيكنان جديد براي فصل آينده است؛اظهار داشت: تا الان از وينگادا رضايت و با ايشان تعامل داريم. در بسياري از موارد نقطه نظرات وينگادا در كنار مشورت جواب مثبت داده است. تا وقتي وينگادا در پرسپوليس باشد با او تعامل داريم و به او اعلام كرديم كه مي تواند درباره جذب بازيكن نظر بدهد. البته افراد ديگري هم هستند كه در كادرفني پرسپوليس در اين مورد به ما كمك مي كنند.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

سرپرست تيم استقلال اهواز:
    مقابل پرسپوليس بازيكن محروم نداريم
    خبرگزاري فارس: سرپرست تيم استقلال اهواز گفت: در بازي مقابل پرسپوليس، بازيكن محروم نداريم و تمام بازيكنان مي‌توانند با نظر مربيان در تيم حضور داشته باشند.

بهمن روشنايي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار داشت: در بازي روز پنج‌شنبه مقابل پرسپوليس، تمام بازيكنان مي‌توانند حضور داشته باشند و مربيان در حال بررسي وضعيت بازيكنان براي حضور در تيم هستند.
    وي افزود: بازيكنان تيم استقلال اهواز در اردوي 10 روزه‌اي در تهران توانستند با جديت تمرين كنند و انتظارات مربيان را برآورده سازند كه در اين مدت، تلاش مربيان و بازيكنان قابل تقدير است.
    روشنايي با اشاره به روحيه بالاي بازيكنان استقلال اهواز گفت: در شرايط فعلي هيچ بازيكن مصدومي نداريم و همه بازيكنان در تمرين‌ها حضوري فعال دارند.
    سرپرست تيم استقلال اهواز خاطر‌نشان كرد: با توجه به شرايط تيم استقلال اهواز در جدول مسابقات، تنها به برد در اين بازي فكر مي‌كنيم و به اين برد نياز مبرم داريم.
    وي تاكيد كرد: خداداد عزيزي نيز در تمرين‌هاي تيم حضور فعال دارد و برنامه‌ريزي‌هاي اين مربي در تمرين‌ها و بازي‌ها هميشه به تيم كمك كرده است.
    روشنايي خاطر‌نشان كرد: خداداد عزيزي به دليل محروميت، ديدارها را از سكو تماشا مي‌كند ولي در رقابت‌ها همه تحركات تيم را زير نظر داشته است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

میثاق معمارزاده: به فکر پیوستن به استقلال نیستم.

میثاق معمارزاده گفت: به دلیل تصمیمات اشتباه برخی از مدیران باشگاه مجبورم بازی‌های پرسپولیس را از تلویزیون ببینم.
    *مصدومیت کامل برطرف شده یا اینکه باید در انتظار گذر زمان جهت بهبودی کامل باشید؟
    دقیقا از بازی با صبا باتری شرایط حضور در مسابقه را پیدا کرده‌ام. متاسفانه با قانون فدراسیون فوتبال و تصمیمات اشتباه برخی از مدیران مواجه شده‌ام، تا اجبارا از تلویزیون شاهد بازی پرسپولیس باشم.
    * با این وجود نگرانی و ناراحتی‌ات کم نیست؟‌
    وقتی به آقایان می‌گفتم به زودی برمی‌گردم باور نداشتند، اگر امروز دلخورم به خاطر ریاضت‌هایی است که کشیده‌ام. ۷ ماه است که مثل بیماران غذا می‌خورم. روزی سه جلسه و در برخی روزها و هفته‌ها ۴ جلسه تمرین کرده‌ام. درست برعکس روالی که در ایران است. اینجا بازیکن مصدوم یک جلسه وزنه می‌زند و استخر می‌رود، اما در کلینیک تخصصی آلمان از صبح تا بعدازظهر در اختیار آنهایی.
    * نظر وینگادا در این رابطه چیست؟‌
    اولین روزی که مرا دید گفت: «به زودی از تو استفاده می‌کنم، به من گفته‌اند که دروازه‌بان اول تیم بوده‌ای» جریان را به وینگادا توضیح دادم تا متوجه شود حق بازی کردن در لیگ را ندارم. وقتی شنید می‌خندید و بعد گفت: "قانون عجیبی در فوتبال‌تان حاکم است. در هیچ جای دنیا چنین قانونی وجود ندارد. این‌ طوری که هم بازیکن ضرر می‌کند و هم باشگاه سرمایه‌اش به هدر می‌رود. "
    * قرار بود در بازی با الغرافه از تو استفاده کنند اما این اتفاق نیفتاد؟
    وینگادا با من صحبت کرد. او از نظر فنی اعتقاد زیادی به من دارد. از گوشه کنار هم به من گفته بودند که بازی می‌کنم، اما تصمیم یکباره تغییر کرد. البته مقصر خودم هستم. در فوتبال ما همه چیز به مستطیل سبز مربوط نمی‌شود. باید یاد بگیرم وگرنه...
    * نظرت در مورد عملکرد "حقیقی" چیست؟
    علیرضا هم تیمی من است. در مورد عملکردش نه حرفی زده‌ام و نه می‌زنم. خوب یا بد بودن بازیکن مساله‌ای است که به کادر فنی برمی‌گردد. حرف من هم اجرای عدالت است. هر کس که خوب بود بازی می‌کند اصلا چرا نظر عابدزاده را نمی‌پرسید؟
    * با وجود ناراحتی که از مسوولان پرسپولیس دارید آیا به مانند حقیقی تمدید قراردادت را به پایان فصل موکول می‌کنی یا حاضری یکسال دیگر تمدید کنی؟
    شما هر سوالی که می‌پرسید حقیقی را هم مثال می‌زنید. من در مورد وضعیتم فعلا تصمیمی نگرفته‌ام. نه سال خوبی را شروع کردم و نه برخورد مناسبی با من شد. باید بیشتر فکر کنم تا در نهایت تصمیم عاقلانه‌تری بگیریم. با ۲۵ سال سن جای پیشرفت زیادی دارم. در فوتبال ما پهلوان زنده را عشق است. باید خوب باشی تا همه به دنبالت باشند. یک یک قانون نانوشته در فوتبال ما است.
    * اما شنیده‌ها حاکی از مذاکره شما با تیم‌های دیگری است؟‌
    آنقدر به اصول حرفه‌ای واقفم که در چنین شرایطی به دنبال مذاکره با تیمی نباشم من چنین ادعایی را رد می‌کنم و به هیچ وجه هم تایید نمی‌کنم.
    * اما شما روز گذشته با دوست صمیمی امیر قلعه‌نویی و مدیر نقل و انتقالات این فصل استقلال دیدار داشته‌اید؟
    آقای "بهنام" دوست صمیمی من است. رفتن من به دفتر او چیز تازه‌ای نیست. سالهاست با او رفیقم. ملاقات ما هم ربطی به استقلال نداشت، حتی در مورد فوتبال هم نبود.
    * در فوتبال ما ابتدا همه تکذیب می‌کنند بعد از مدتی که بحث جدی شد همه چیز را علنی می‌کنند؟‌
    این ملاقات هیچ ربطی به مسائل فوتبال نداشته، با احترام خاصی که برای مسوولان و تماشاگران استقلال قائلم، لازم است بگوییم که به هیچ وجه به فکر پیوستن به استقلال نیستم.
    * عدم پرداخت هزینه‌ی جراحی شما از سوی مسوولان پرسپولیس و رفتن شما به دفتر مدیر پیشین نقل و انتقالات استقلال این ذهنیت را به وجود می‌آورد که با دلخوری که دارید به فکر پیوستن به تیم رقیب باشید؟
    بنده هیچ مشکلی با مسوولان پرسپولیس ندارم و دیدن یک دوست قدیمی هم هیچ ربطی به تیم استقلال ندارد.

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

میثاق معمارزاده: به فکر پیوستن به استقلال نیستم.

میثاق معمارزاده گفت: به دلیل تصمیمات اشتباه برخی از مدیران باشگاه مجبورم بازی‌های پرسپولیس را از تلویزیون ببینم.
    *مصدومیت کامل برطرف شده یا اینکه باید در انتظار گذر زمان جهت بهبودی کامل باشید؟
    دقیقا از بازی با صبا باتری شرایط حضور در مسابقه را پیدا کرده‌ام. متاسفانه با قانون فدراسیون فوتبال و تصمیمات اشتباه برخی از مدیران مواجه شده‌ام، تا اجبارا از تلویزیون شاهد بازی پرسپولیس باشم.
    * با این وجود نگرانی و ناراحتی‌ات کم نیست؟‌
    وقتی به آقایان می‌گفتم به زودی برمی‌گردم باور نداشتند، اگر امروز دلخورم به خاطر ریاضت‌هایی است که کشیده‌ام. ۷ ماه است که مثل بیماران غذا می‌خورم. روزی سه جلسه و در برخی روزها و هفته‌ها ۴ جلسه تمرین کرده‌ام. درست برعکس روالی که در ایران است. اینجا بازیکن مصدوم یک جلسه وزنه می‌زند و استخر می‌رود، اما در کلینیک تخصصی آلمان از صبح تا بعدازظهر در اختیار آنهایی.
    * نظر وینگادا در این رابطه چیست؟‌
    اولین روزی که مرا دید گفت: «به زودی از تو استفاده می‌کنم، به من گفته‌اند که دروازه‌بان اول تیم بوده‌ای» جریان را به وینگادا توضیح دادم تا متوجه شود حق بازی کردن در لیگ را ندارم. وقتی شنید می‌خندید و بعد گفت: "قانون عجیبی در فوتبال‌تان حاکم است. در هیچ جای دنیا چنین قانونی وجود ندارد. این‌ طوری که هم بازیکن ضرر می‌کند و هم باشگاه سرمایه‌اش به هدر می‌رود. "
    * قرار بود در بازی با الغرافه از تو استفاده کنند اما این اتفاق نیفتاد؟
    وینگادا با من صحبت کرد. او از نظر فنی اعتقاد زیادی به من دارد. از گوشه کنار هم به من گفته بودند که بازی می‌کنم، اما تصمیم یکباره تغییر کرد. البته مقصر خودم هستم. در فوتبال ما همه چیز به مستطیل سبز مربوط نمی‌شود. باید یاد بگیرم وگرنه...
    * نظرت در مورد عملکرد "حقیقی" چیست؟
    علیرضا هم تیمی من است. در مورد عملکردش نه حرفی زده‌ام و نه می‌زنم. خوب یا بد بودن بازیکن مساله‌ای است که به کادر فنی برمی‌گردد. حرف من هم اجرای عدالت است. هر کس که خوب بود بازی می‌کند اصلا چرا نظر عابدزاده را نمی‌پرسید؟
    * با وجود ناراحتی که از مسوولان پرسپولیس دارید آیا به مانند حقیقی تمدید قراردادت را به پایان فصل موکول می‌کنی یا حاضری یکسال دیگر تمدید کنی؟
    شما هر سوالی که می‌پرسید حقیقی را هم مثال می‌زنید. من در مورد وضعیتم فعلا تصمیمی نگرفته‌ام. نه سال خوبی را شروع کردم و نه برخورد مناسبی با من شد. باید بیشتر فکر کنم تا در نهایت تصمیم عاقلانه‌تری بگیریم. با ۲۵ سال سن جای پیشرفت زیادی دارم. در فوتبال ما پهلوان زنده را عشق است. باید خوب باشی تا همه به دنبالت باشند. یک یک قانون نانوشته در فوتبال ما است.
    * اما شنیده‌ها حاکی از مذاکره شما با تیم‌های دیگری است؟‌
    آنقدر به اصول حرفه‌ای واقفم که در چنین شرایطی به دنبال مذاکره با تیمی نباشم من چنین ادعایی را رد می‌کنم و به هیچ وجه هم تایید نمی‌کنم.
    * اما شما روز گذشته با دوست صمیمی امیر قلعه‌نویی و مدیر نقل و انتقالات این فصل استقلال دیدار داشته‌اید؟
    آقای "بهنام" دوست صمیمی من است. رفتن من به دفتر او چیز تازه‌ای نیست. سالهاست با او رفیقم. ملاقات ما هم ربطی به استقلال نداشت، حتی در مورد فوتبال هم نبود.
    * در فوتبال ما ابتدا همه تکذیب می‌کنند بعد از مدتی که بحث جدی شد همه چیز را علنی می‌کنند؟‌
    این ملاقات هیچ ربطی به مسائل فوتبال نداشته، با احترام خاصی که برای مسوولان و تماشاگران استقلال قائلم، لازم است بگوییم که به هیچ وجه به فکر پیوستن به استقلال نیستم.
    * عدم پرداخت هزینه‌ی جراحی شما از سوی مسوولان پرسپولیس و رفتن شما به دفتر مدیر پیشین نقل و انتقالات استقلال این ذهنیت را به وجود می‌آورد که با دلخوری که دارید به فکر پیوستن به تیم رقیب باشید؟
    بنده هیچ مشکلی با مسوولان پرسپولیس ندارم و دیدن یک دوست قدیمی هم هیچ ربطی به تیم استقلال ندارد.
    اين مصطفوي رو ايشا . . . خدا بيامرزه

هر چي تشنجه از اين استقلالي به وجود اومده

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان بازی پرسپولیس ساعت چنده ؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

دوستان بازی پرسپولیس ساعت چنده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •