تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1753 از 3195 اولاول ... 753125316531703174317491750175117521753175417551756175717631803185322532753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,521 به 17,530 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

حاجی این فکرا چیه میکنی؟!

با اومدن kinect حالا حالا ها برای 360 بازی میاد که روز به روز گرافیکشون بالاتر میره

اصلا من یه جا خوندم که بازیهای شاخ الان مثل Red dead فقط از یک سومه (1/3 ) cpu ایکس باکس استفاده میکنند...
    نه من اصلا نگران این نستم که نکنه یه وقت ایکس باکس نتونه تا 4 سال دیگه جواب بده
    مطمئنم همین red dead redemption که بهش اشاره کردین وقتی برای PC بیاد میشه بلای جون اونهایی که میخوان با کامپیوتر بازیش کنن
    چون همین GTA IV که گرافیکش در مقابل این بازی اصلا قابل مقایسه هم نیست روی قویترین سیستم ها روون اجرا نمیشه (البته بماند که راک استار همیشه بد پورت میکنه بازیهاشو)
    ولی آخه چطور گرافیکی که 5 سال پیش برای کنسول ساخته شده طوری بازی ها رو اجرا میکنه و قراره تا سال دیگه هم اجرا کنه که شاخترین گرافیک کامپیوتر مال 1-2 سال پیش نمیتونن اجرا کنن!؟
    در حالی که قیمت یک کارت گرافیک غول پیکر به تنهایی از قیمت کل ایکس باکس با تمام قطعاتش گرونتره
    اگر واقعا روون اجرا شدن بازیها برای قدرت بسیار بسیار بالای گرافیک کنسول بود که قیمت کنسول اندازه یه گرافیک معمولی کامپیوتر نبود!
    این واقعا برای من یک سوال شده که هیچکس تاحالا بهش پاسخ نداده
    از طرفی اون زمان که ایکس باکس 360 رو ساختند هنوز دایرکتس 10 نیومده بود و از دایرکتس 9 استفاده میکرد
    ولی الان داره راحت بازیهای با دایرکتس 10 رو با همون کیفیت واقعی اجرا میکنه
    فکر کنم دایرکتس یا همون pixel shader اصلا به صورت سخت افزاری برای کنسول وجود نداره و هردفعه که آپدیت میشه به صورت نرم افزاری ارتقاع پیدا میکنه
    Last edited by underworld; 19-08-2010 at 14:46.

2. این کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

میشه یکی لطفا جواب بده؟
    یعنی تا سال 2014 هیچ شرکتی قادر نیست بازی بسازه که گرافیک ایکس باکس (که مال 5 سال پیشه) نتونه اجراش کنه؟!!! مگه میشه همچین چیزی!

بعدش این ایکس باکس جدیده یا همون اسلیم دایرکتس 11 رو براش تعیین کردن یا نه؟

موندم اصلا گرافیک کسنول pixel shader داره یا نه
    عزیز حرفت درسته ولی اینطوری خیلی زود به آخر خط خواهیم رسید و سیاست گذاران بازی این روند رو صحیح نمیدون .

از چندین سال پیش که با PC بازی میکردم یادمه همیشه دقدقه‏ی بازی سازان مشکلات سخت افزاری بوده نه نرم افزاری !!

اما با فراگیر شدن کنسول ها تو صنعت بازی سازی دیگه همه با این موضوع کنار اومدن که باید تو یک بازه ی خاصی بازی سازی انجام بشه که این بازه تو نسل فعلی بسیار عالی عمل کرده و در نسل های بعد هم بهتر خواهد شد.

شما اگه به Demo های از پیش رندر شده‏ی شرکت های بازی سازی مانند Ubisoft-SE و ... دقت کنید پیشرفت گرافیکی رو کاملا میبینید که تشخیص Animation یا Real بودن آن سخت است !!

بله هم از Pixel Shader پشتیبانی میکنه و هم از AA و هم از System Stereo .
    ببخشید من که پیشنهادتون رو ندیدم ولی اگه شما هم همین پیشنهاد رو دارین پس بیاین دست به کار شیم
    والا باید همه نظر بدن و مدیر انجمن هم تائید کنه.

با اومدن kinect حالا حالا ها برای 360 بازی میاد که روز به روز گرافیکشون بالاتر میره

اصلا من یه جا خوندم که بازیهای شاخ الان مثل Red dead فقط از یک سومه (1/3 ) cpu ایکس باکس استفاده میکنند...

---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------

در رابطه با امضای شما :

هیچ راهی نیست
    یا خدا !!! کی این حرف رو زده !!؟؟

بازیه RDR واقعا تونسته بالای 90% از توان کنسول رو استفاده کنه !! 3/1 هسته چیه !!؟؟

kinect هم یک Controler هست که برای تغییر Game Play و افزایش قشر Gamer تعبیه شده نه برای افزایش قدرت.

4. 8 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

میشه یکی لطفا جواب بده؟
    یعنی تا سال 2014 هیچ شرکتی قادر نیست بازی بسازه که گرافیک ایکس باکس (که مال 5 سال پیشه) نتونه اجراش کنه؟!!! مگه میشه همچین چیزی!

بعدش این ایکس باکس جدیده یا همون اسلیم دایرکتس 11 رو براش تعیین کردن یا نه؟

موندم اصلا گرافیک کسنول pixel shader داره یا نه
    یابد بگم دوست من Xbox ار هیچ کوم استفاده نمیکنه و ساختار متفاوتی داره در ضمن با اپدیت نرم افزاری هم پیشرفت نمیکنه
    نوشته شده توسط Rush1911 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همش در حد حرفه وقتی کنسول روی 30 فریم قفل میشه و با این حال افت داره پس نتیجه میگیرم بازی ها براش سنگین هست
    و قدرت محدودی داره.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

نه عزیز , چون ناشر خود بازی Sony هست تا قیامت این بازی در انحصار خوده شرکت خواهد ماند.

GOW و KZ و LBP و R و ... هم همین وضعیت رو دارن.
    میگم سعید جون قبول داری اگه سونی هم مثل MS یه OS روی PC ها داشت یه چند تا بازی Exclusive خودش رو میزد واسه PC ؟؟؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام بالاخره این باتری دسته ما هم تموم شد به نظرتون چی کار کنم باتری معمولی بگیرم یا شارزی میشه بگید این شارزی ها چه جوری هان قیمتشون چنده از کجا بفهمم اصله یه توضیحاتی بدین

---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------

عزیز حرفت درسته ولی اینطوری خیلی زود به آخر خط خواهیم رسید و سیاست گذاران بازی این روند رو صحیح نمیدون .

از چندین سال پیش که با PC بازی میکردم یادمه همیشه دقدقه‏ی بازی سازان مشکلات سخت افزاری بوده نه نرم افزاری !!

اما با فراگیر شدن کنسول ها تو صنعت بازی سازی دیگه همه با این موضوع کنار اومدن که باید تو یک بازه ی خاصی بازی سازی انجام بشه که این بازه تو نسل فعلی بسیار عالی عمل کرده و در نسل های بعد هم بهتر خواهد شد.

شما اگه به Demo های از پیش رندر شده‏ی شرکت های بازی سازی مانند Ubisoft-SE و ... دقت کنید پیشرفت گرافیکی رو کاملا میبینید که تشخیص Animation یا Real بودن آن سخت است !!

بله هم از Pixel Shader پشتیبانی میکنه و هم از AA و هم از System Stereo .

والا باید همه نظر بدن و مدیر انجمن هم تائید کنه.

یا خدا !!! کی این حرف رو زده !!؟؟

بازیه RDR واقعا تونسته بالای 90% از توان کنسول رو استفاده کنه !! 3/1 هسته چیه !!؟؟

kinect هم یک Controler هست که برای تغییر Game Play و افزایش قشر Gamer تعبیه شده نه برای افزایش قدرت.
    خوب بله دوستانی که موافقن بگن تا بعد بریم سراغ مدیر

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام بالاخره این باتری دسته ما هم تموم شد به نظرتون چی کار کنم باتری معمولی بگیرم یا شارزی میشه بگید این شارزی ها چه جوری هان قیمتشون چنده از کجا بفهمم اصله یه توضیحاتی بدین

من یه شارژر گرفتم 6.000 تومن با 4 عدد باتری Energizer قابل شارژبا قیمت 12.000 تومن جمعا 18.000 تومن !!!

خیلی هم راضیم ... تقریبا هر هفته شارژ میکنم بمدت 7 ساعت ...

9. 4 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

یه سوال
    وقتی یه نفر از من تشکر میکنه چی میشه؟
    فقط باید خوشحال بشید ، همین

11. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

من یه شارژر گرفتم 6.000 تومن با 4 عدد باتری Energizer قابل شارژبا قیمت 12.000 تومن جمعا 18.000 تومن !!!

[/COLOR]
    نظر بقیه چیه

داره خودمونی میشه Rush1911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

[/COLOR]

من یه مشکل بزرگ دارم...

من هر 1 روز درمیون باتری دستم تموم میشه بعد میزنم تو شارژ. 1.5 ساعت میزارم شارژ بشه تا دفعه ی بعد...

میخواستم ببینم درست عمل میکنم؟

آقا میثم گفت یه دوستی داشتم 1.5 ساعت میزاشت برای شارژ کافی بود...

آقا سعید هم گفت 15 ساعت که فکر کنم منظورش 1.5 بود...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

من یه مشکل بزرگ دارم...

من هر 1 روز درمیون باتری دستم تموم میشه بعد میزنم تو شارژ. 1.5 ساعت میزارم شارژ بشه تا دفعه ی بعد...

میخواستم ببینم درست عمل میکنم؟

آقا میثم گفت یه دوستی داشتم 1.5 ساعت میزاشت برای شارژ کافی بود...

آقا سعید هم گفت 15 ساعت که فکر کنم منظورش 1.5 بود...
    برند باتریهاتون چیه؟

چند ساعت در روز بازی میکنید؟

15. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •