اینا دیگه چه قدر کلاه بردارن تو سایت زدن عیدی 2 گیگ برای تمام کاربران adsl بعد ما هر چی نگاه می کنیم می بینیم چیزی اضافه نشده ! این جوریش رو ندیده بودیم دیگه
اینا دیگه چه قدر کلاه بردارن تو سایت زدن عیدی 2 گیگ برای تمام کاربران adsl بعد ما هر چی نگاه می کنیم می بینیم چیزی اضافه نشده ! این جوریش رو ندیده بودیم دیگه
نخیر دوست عزیز ، از تورنت هم استفاده نمیکنم .
واقعا که این دزد آنلاین ، داره اعصاب منو بهم میریزه . حتما 3،4 روز دیگه ، یعنی بعد امتحانم پیگیری میکنم.
ممنون![]()
شما اول گزارش پارس آنلاین رو با نرم افزارهایی مثل bw meter, du meter, networx مقایسه کن بعد اگر دیدی مطابقت نمی کنن پیگیری کن و توی این مدت بهتر حالت بریج رو انتخاب کنی یا توی حالت pppoe حالت connect manually رو انتخاب کنی تا بهتر بتونی گزارشها رو مطابقت بدی.
دوستان موافقین مجوز بگیریم بریم جلو شرکت پارس افلاین اعتصاب غذا کنیم تا شاید یخرده به حرف دل کاربراشون گوش بدن.اعصابم خرده از دسشون![]()
این ترولایی که من میبینم خود کشی هم کنیم 1 مگ در راه خدا از اون دزدی هاشون رو بر نمی گردونن![]()
سلام من یه گیگم رو گرفتم زنگ زدم پشتیبانی گفتم کو یه گیگ گفت برای بعضی ها عمال شده برا بعضیها نشده گفت اسمتو میفرستم تهران بدن بهت فرداش اضافه شد بهترین نرام افزار برای دیدن سرعت cfosspeed سرعت رو تو هر لحضه نشون میده من الا چند سالی میشه ازش استفاده میکنم سرعتو دقیق نشون میده
2GB ترافیک رایگان قرار اضافه بشه
1گیگ رو عوض کردن 2 کردن
2GB ترافیک رایگان قرار اضافه بشه نه 1 گیگ
1 گیگ رو کردن 2 گیگ
الان با واحد فروش تهران تماس گرفتم گفتن 2گیگ مابین دو تا عید مبعث و شعبان رو سیستم برای تمامی کابران اعمال خواهد شدپس نگران نباشیدبزودی رو حسابتون اضافه میشه.ضمنا ازقول همه شما بهشون گفتم که شما سیسات جذب کابر جدید و دفع مشتری قدیم رو درپیش گرفتین و فقط امتیازات رو به کاربرای جدید میدن نه ما...و درمورد شبانه هم با پشتیبانی شهر خودم که صحبت کردم گفتن مدیریت قول داده تا 1 ماه آینده مشکل محدودیت رو بردارن و همه چی به روال سابق برگرده البته گفت که به ماهم اینطور گفته شه امافعلا دقیق نمیشه گفت 100%؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)