تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1752 از 3745 اولاول ... 752125216521702174217481749175017511752175317541755175617621802185222522752 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,511 به 17,520 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا من سرویس 2 مگ دارم..دو روز قبل سرعت روی 40 بود....گفتن ایراد از داخل خونه است و سیم تلفن و اسپلیتر و ... که من اینارو دست نزدم ولی با شکایت های من .دیروز سرعتم توپ شد...500-600...شبناه هم 120...حالا الان بازم بدون اینکه تغییری در دستگاه های تلفن یا خط تلفن یا هرچیز دیگه ای باشه...سرعت کم شده و 40 تا 80 هست....
    خداییش این یعنی چی؟اگه مشکل از خونه است چجوری یهو خودش درست میشه بعد خراب میشه؟؟؟؟

راستی چند تا سوال...
    آیا بلندی سیم تلفن رو کیفیتش تاثیر داره..سیم من حدود 2-3 متره!!!
    آیا اگر این سیم در کنار کابل های ارتباط صدا و تصویر ----- به تی وی باشه در کیفیتش تاثیر داره؟ ( اینا دورهم پیچیده شدن باشن برای مرتب بودن!!! )
    و اینا قبلا هم اینجوری بودن الانم اینجوری هستنا..نه اینکه بگم وقتی سرعت خوب بود اینجوری نبوده!

خلاصه نمیدونم مشکلم از کجاست...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

آقا من سرویس 2 مگ دارم..دو روز قبل سرعت روی 40 بود....گفتن ایراد از داخل خونه است و سیم تلفن و اسپلیتر و ... که من اینارو دست نزدم ولی با شکایت های من .دیروز سرعتم توپ شد...500-600...شبناه هم 120...حالا الان بازم بدون اینکه تغییری در دستگاه های تلفن یا خط تلفن یا هرچیز دیگه ای باشه...سرعت کم شده و 40 تا 80 هست....
    خداییش این یعنی چی؟اگه مشکل از خونه است چجوری یهو خودش درست میشه بعد خراب میشه؟؟؟؟

راستی چند تا سوال...
    آیا اگر این سیم در کنار کابل های ارتباط صدا و تصویر ----- به تی وی باشه در کیفیتش تاثیر داره؟ ( اینا دورهم پیچیده شدن باشن برای مرتب بودن!!! )
    و اینا قبلا هم اینجوری بودن الانم اینجوری هستنا..نه اینکه بگم وقتی سرعت خوب بود اینجوری نبوده!

ممکنه جایی از سیم داخلی خونتون اتصالی داشته باشه و همین باعث بشه که بعضی اوقات سرعت عالی و بعضی اوقات کم بشه.نه 2-3متر سیمی بلندی نیست که بخاد تاثیر داشته باشه. اگر در کنار سیم برق باشه تاثیر زیادی داره.
    دوستان حالا یه سوال سرعت سرویس های زیر چقدره؟
    اينترنت پرسرعت حامي نامحدود برنزي 128 با امکان تبادل حداقل 6 گيگ
    اينترنت پرسرعت حامي نامحدود نقره اي با 2 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 8 گيگ

3. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستی چند تا سوال...

میزان SNR و DownStream و UpStream را در مواقع کاهش سرعت چک کنید ببینید تغییر میکنه یا خیر و با 1544 تماس بگیرید
    در مواقع بروز مشکل اتصال ورودی را قطع کرده و مودم را به سر خط وصل کرده و چک کنید

در این حد خیر
    معمولا میدان مغناطیسی قوی برق موجب ایجاد اختلال میشه،جهت اطیمنان به صورت دور هم پیچیده نشده تست کنید

برای راهنمایی بیشتر به تاپیک که در انجمن موجوده و مربوط به نویز و عیب یابی هست مراجعه کنید

5. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه shah994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان حالا یه سوال سرعت سرویس های زیر چقدره؟
    اينترنت پرسرعت حامي نامحدود برنزي 128 با امکان تبادل حداقل 6 گيگ
    اينترنت پرسرعت حامي نامحدود نقره اي با 2 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 8 گيگ
    اولي تا ٥٠ مگ در روز سرعت ١٦ كيلوبايت باقي ساعات روز سرعت ميشه ديال آپ ٢ تا ٦ كيلوبايت
    دومي را نميدونم

7. این کاربر از shah994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه R.NaFaS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان ....
    تقریبا ۲ هفته پیش مخابرات منطقه عملیات کابل برگردون داشت ( جدا از این که قرار بود ۴۸ ساعته باشه و یه ۱-۲ هفته یی طول کشیده )
    الان نت من قطع و وصل میشه ، هر وقت قطع میشه باید مودم رو یه بار خاموش و روشن کنم تا ۲باره کانکت بشه ( طول روز با یه بار خاموش روشن کردن حل میشه اما شب باید بزارم خودش وصل بشه که معمولا شاید ۱-۲ ساعت طول بکشه !!!! )

من الان ۵ سالی هست کاربر آسیاتک هستم و کلا مشکلی نداشتم اما این دیگه واقعا داستانی شده .... پشتیبان ها هم به طور خلاصه هیچ کاری نتونستن بکنن !!!

اگه کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

راستی چند تا سوال...

مشکل فقط فقط ار خود اسیاتک است.

10. 3 کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مشکل فقط فقط ار خود اسیاتک است.
    الان بدون هیچگونه تغییری در تجهیزات داخلی تست گرفتم...نتیجه اش شده این!

با IDM تا 600 هم دان میکنه.ولی نمیدونم چرا یهو به زیر 40 میره!ولی اینا بازم میگن اشکال داخلیه و فلان کن بهمان کن و از سرخط بزن و ...

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

الان بدون هیچگونه تغییری در تجهیزات داخلی تست گرفتم...نتیجه اش شده این!

با IDM تا 600 هم دان میکنه.ولی نمیدونم چرا یهو به زیر 40 میره!ولی اینا بازم میگن اشکال داخلیه و فلان کن بهمان کن و از سرخط بزن و ...
    یه سیم نو بگیر از کاتر تا پیش سیستمت مودم را وصل کن ببین اگه سرعتت پایدار شد مشکل از سیم بوده وگرنه اگر تغییری نکرد بدون مشکل از خودشونه.در ضمن اینگه میگن خطت نویزه داره اینا بدون همش حرف یا مفته.من یه زمانی نویز خطم یعنی snr 6 بود اما سرعتم کمتر از 64 کیلوبایت نمیشد سرویسم 512 بود.نویز تاثیرش روی سرعت خیلی کمتر از این چیزایی است که شرکت های در پیت داخلی خودمون روش مانور میدن است .

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

یکی از دوستان لطف کنه تست سرعت شبانه با سایت سافت ٩٨ آی آر بذاره ممنون میشم.

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •