قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
پرسپولیس خواهان تجدید نظر در سفر به آمریکا شد
در حالی که یک بار شورای برون مرزی سازمان تربیت بدنی با سفر تیم پرسپولیس به آمریکا مخالفت کرده است، مسولان این تیم خواستار برگزاری دومین جلسه با شورای برون مرزی شدند.
به گزارش ایپنا، روز گذشته(سه شنبه) در جلسه ای مشترک بین مسولان باشگاه پرسپولیس و شورای برون مرزی سازمان تربیت بدنی با سفر پرسپولیس در تابستان به آمریکا مخالفت شد و این در حالیاست که باشگاه پرسپولیس با توجه به قراردادی که با شرکت آلفا دارد باید برای برگزاری یک تورنمت به آمریکا برود تا مشکلی برای این باشگاه به وجود نیاید.
از این رو مسولان باشگاه پرسپولیس برای این که باز هم به خاطر این قرارداد دچار مشکل نشودند خواستار برگزاری یک جلسه دیگر با شورای برون مرزی شدند تا به نوعی این مشکل را حل کنند.
گفتنی است دومین جلسه مدیران باشگاه پرسپولیس با شورای برون مرزی سازمان تربیت بدنی هفته آینده برگزار می شود.
پرسپولیس با کریمی به توافق رسید
باشگاه پرسپولیس تهران در جلسه محرمانه ای با علی کریمی برای تمدید قرارداد در فصل آینده به توافق رسیدند.
مدیران بلند پایه باشگاه پرسپولیس تهران در جلساتی محرمانه با علی کریمی هافبک میانی این تیم برای تمدید قرارداد با وی به توافق رسیده اند و قرار است در پایان فصل جاری مسابقات لیگ برتر با این بازیکن رسما قرارداد امضا کنند.
به واسطه درخشش کریمی در چند دیدار پایانی پرسپولیس و همچنین درخواست کادر فنی این تیم از هیات مدیره و با توجه به پیشنهاداتی که این بازیکن از تیم های خارجی به ویژه تیم های عربی داشت، مسولان پرسپولیس تصمیم گرفتند هر چه سریعتر با این بازیکن برای تمدید قرارداد به توافق برسند.
چرا دانلود ؟؟ خودم برات توضیح می دم ... گل اول ... توره یه پاس تو عمق برای کریمی ... کریمی اینو دریبل می کنه ، اونو دریبل می کنه .... اون یکی رو هم دریبل می کنه .... دریبل می کنه ، حالا پاس میده به خلیلی و گـــُـــــــــل !!!سلام دوستان ..
من گلهای پرسپولیس رو ندیدم .. توی بازی با پیکان رو میگم ..
میشه یکی از دوستان لطف کنه و واسه دانلود بذاره ؟ ..
حجمش زیاد نباشه لطفا ..
ممنون
یا حق
![]()
گل دوم ... کریمی یهویی توپ رو از مدافع پیکان می گیره و میره جلو ... میرسه به دروازه بان ، دروازه بان رو دریبل می کنه و توپ رو رد می کنه ولی نـــَــــه !! دروازه بان روش خطا می کنه و فقط یه کارت زرد ... حالا زارع دوان دوان میاد و یه بحثی با کریمی می کنه و زارع میاد که پنالتی رو بزنه ... بصورت قاعم به به سمت دروازه می دوه و هیچ صبری هم نمی کنه ... توپ رو به موازات زمین و با ارتفاع 2.5 سانت از زمین به صورت عمود بر دروازه وارد می کند و گـــــُــل!! توپ نمی چسبه به تور دروازه و از تور میره بالا ... حالا می چسبه به طاق دروازه !! گـــــل !! گل گل گل گل گل گل گل !!!
گرفتی چی شد ؟؟
اینم گل پیکان .... حالا مهاجم پیکان یه پاس در پشت محوطه جریمه می گیره .... بعله تعادل خودش رو از دست می ده و در حال افتادن پاش به توپ می خوره و گل ؟!؟! بعله گل شد ... همین![]()
![]()
Last edited by C. Breezy; 15-04-2009 at 18:44.
در گفت و گو با فارس
خليلي: اميدوارم دومين گلم را مقابل استقلال اهواز بزنم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اميدوارم دومين گلم در اين فصل را برابر استقلال اهواز بزنم.
محسن خليلي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: خاطره خوبي از اهواز نداريم. فصل گذشته در اهواز با نتيجه 4 بر يك مغلوب شديم و براي اعاده حيثيت بايد تمام تلاش خود را انجام دهيم.
وي ادامه داد: كار سختي داريم اما اگر رتبه سوم جدول را مي خواهيم بايد بيش از گذشته تلاش كنيم. البته نبايد فراموش كنيم كه زمين ورزشگاه تختي اهواز براي بازيكنان تكنيكي ما مشكلساز خواهد شد.
خليلي خاطرنشان كرد: دوست دارم دومين گلم را در اين فصل فردا براي پرسپوليس به ثمر برسانم تا اعتماد به نفسم بيشتر شود.
اين بازيكن درباره دريافت هزينه درمانش از فدراسيون فوتبال عنوان كرد: از دست كسي ناراحت نيستم اما توقع دارم هزينه درمانم از سوي فدراسيون پرداخت شود. قصد دارم بعد از بازي با استقلال اهواز و در هفته آينده براي روشن شدن تكليف طلبم به فدراسيون فوتبال بروم و با مسئولان گفت و گو كنم.
وي تاكيد كرد: در اين باره حرف بيشتري نميزنم و همه چيز را به بعد موكول ميكنم.
پرسپوليس ساعت 17:15 فردا ميهمان استقلال اهواز است
در گفت و گو با فارس
پيرواني: هيچ فريادي در باشگاه پرسپوليس نزدم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به باشگاه پرسپوليس رفتهام اما هيچ داد و فريادي نزدهام.
افشين پيرواني در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: من 30 ميليون تومان از سال 1381 از باشگاه پرسپوليس طلب دارم ولي تا به امروز بياحترامي به كسي نكردهام و از اينكه شايعاتي بر سر زبانها افتاده واقعا متاسفم.
وي افزود: روز گذشته به باشگاه پرسپوليس رفتم اما داد و بيدادي انجام ندادم چون ياد گرفتهام اگر بخواهم حقم را بگيرم بايد به طرف مقابلم احترام بگذارم.
مربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره بازي مقابل استقلال اهواز گفت: آخرين بازيهاي ليگ هميشه حساس است. ما بايد براي سكوي سوم بجنگيم و استقلال اهواز بايد براي ماندن در ليگ برتر بجنگد. در اين بازي تيمي موفق ميشود كه تمركز، انگيزه و تلاش بيشتري داشته باشد.
پيرواني ادامه داد: وضعيت ما در جدول براي كسب سكوي سوم ليگ برتر سخت است. با توجه به اينكه مس كرمان نتايج خوبي گرفته ما بايد بيشتر دقت كنيم چون در اين دو بازي از دست دادن امتياز يعني دور ماندن از ليگ قهرمانان آسيا در فصل آينده.
پيرواني در خصوص اعلام ليست مازاد از سوي كادر فني پرسپوليس گفت: نه با كسي صحبت كردهايم و نه بازيكن اخراجي داريم. ليست سياه هم نداريم.
وي يادآور شد: ما به فكر نگه داشتن تمام بازيكنانمان هستيم. مگر ميشود در اين شرايط حساس بخواهيم ليست اخراجي داشته باشيم؟ اين حاشيه سازي برخي است كه به هر نحوي قصد دارند به تيم ضربه بزنند. البته مطمئن باشند با تدابيري كه انديشيدهايم به هيچ عنوان اجازه نميدهيم فكر بازيكنان ما به اين حرف ها مشغول شود.
در گفت و گو با فارس
نيكبخت: تصادف مانع حضورم در تمرين پرسپوليس شد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تصادف و رفتن به بيمارستان مانع حضورم در تمرين پرسپوليس شد.
عليرضا نيكبخت واحدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: قصد غيبت در تمرين امروز را نداشتم ولي تصادف مانع حضورم در تمرين شد. مشكل كوچكي كه براي پايم به وجود آمد باعث شد مجبور شدم به بيمارستان آتيه بروم اما در حال حاضر خوشبختانه شرايطم خوب است.
وي ادامه داد: بازي سختي را مقابل استقلال اهواز داريم. به هيچ عنوان به خودم اجازه نميدهم تيم را وارد حاشيه كنم البته بعضيها از اين موضوع سوءاستفاده كردند و با غيبت من سعي كردند پرسپوليس را دچار مشكلاتي كنند كه من هرگز اجازه اين كار را به آنها نميدهم.
نيكبخت يادآور شد:براي سه امتياز به اهواز ميرويم. اگر من به ميدان نروم مطمئن هستم بازيكنان جايگزين بسيار خوبي داريم.
با وجود اظهارنظر وينگادا
نيكبخت همراه پرسپوليس به اهواز رفت
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس همراه اين تيم به اهواز رفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرسپوليس ساعت 17 امروز براي ديدار مقابل استقلال اهواز راهي اين شهر شد.
در بين بازيكنان پرسپوليس مجتبي شيري و حسين بادامكي غايب بودند.
نكته جالب توجه در سفر امروز پرسپوليسيها حضور نيكبخت واحدي در كاروان قرمزپوشان براي سفر به اهواز بود. او با حضور در فرودگاه به مدت 15 دقيقه با محمود خوردبين و وينگادا صحبت كرد و در باره غيبت در تمرين امروز صبح توضيحاتي داد و همراه تيمش به اهواز رفت.
اين در حالي است كه وينگادا صبح امروز اعلام كرده بود غيبت نيكبخت غير موجه بوده و وي به همين دليل از ليست پرسپوليس براي براي فردا خارج شده است.
پرسپوليس ساعت 17:15 فردا ميهمان استقالال اهواز است.
بقاي برق در ليگ برتر با كمك رئيس هيات مديره پرسپوليس
فلاح: هدايتي دوست دارد به فوتبال شيراز كمك كند
خبرگزاري فارس: اگر چه سقوط تيم فوتبال برق شيراز به دسته اول قطعي شده، اما اين احتمال وجود دارد كه اين تيم فصل آينده نيز در ليگ برتر حضور داشته باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس، سقوط تيم برق شيراز به ليگ دسته اول براي مسئولان قديميترين تيم ليگ برتر قابل هضم نيست.
صحبتهاي رسول فلاح در برنامه تلويزيوني 90 بيانگر اين موضوع است كه سران اين باشگاه بر آن هستند از طريق كمكهاي رئيسجمهوري و خريد امتياز يك تيم ليگ برتري برق شيراز را در ليگ برتر حفظ كنند.
رايزنيهاي مديران برق براي به سرانجام رسيدن اين موضوع مثل هميشه در چنين زماني باعث گمانهزنيهاي گاه درست و گاه اشتباه شده است.
محتملترين قضيه مربوط به اين بحث، حضور حسين هدايتي در اين ماجرا است. در صورتي كه تيم استيل آذين با مالكيت هدايتي به ليگ برتر صعود كند، اين گمانهزني وجود دارد كه سران برق شيراز با رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس وارد مذاكره شده و امتياز تيم برق شيراز را با استيل آذين معاوضه كنند.
اين گمانهزنيها در حالي در مورد قديمي ترين تيم فوتبال شيراز در جريان است كه حرفهاي رسول فلاح به عنوان مديرعامل اين باشگاه ميتواند به ابهامات پاسخ دهد.
فلاح در اين باره به خبرگزاري فارس گفت: من براي هدايتي ارزش قائلم و ميدانم كه ايشان همواره دوست دارند به جامعه فوتبال خدمت كنند اما واقعيت اين است كه ما با او مذاكرهاي نداشتهايم.
وي افزود: دوست دارم هر كسي كه كاري از دستش برميآيد براي برق شيراز انجام دهد. برق تيم پرطرفداري است و اميدوارم هدايتي و امثال هدايتيها به كمك اين تيم بيايند.
فلاح ادامه داد: ميخواهيم ابتدا وضعيت مالي باشگاه مشخص شود. مگر نه اينكه ملوان انزلي با مساعدت رئيسجمهوري به شركت خصوصي برده شده است. در مورد برق شيراز هم اين اتفاق ميتواند رخ بدهد. در شيراز هم شركتهاي خصوصي وجود دارد.
مديرعامل باشگاه برق شيراز تاكيد كرد: هر گاه وضعيت مالي باشگاه مشخص شد ميتوان به خريد يا معاوضه امتياز تيم ليگ برتري مثل استيل آذين يا هر تيم ديگري فكر كرد. من تا به حال با هدايتي صحبتي نداشتم اما دوست دارم با ايشان صحبتي داشته باشم. ميدانم كه ايشان برق و شهر شيراز را دوست دارد.
با اين حال شنيدهها حكايت از اين دارد كه امتياز استيل آذين در صورت صعود به ليگ برتر به برق واگذار ميشود. استيل آذين هم اكنون در ليگ دسته اول صدرنشين است و شانس زيادي براي صعود به ليگ برتر دارد. اين محتمل ترين اتفاقي است كه از درصد بالايي براي به وقوع پيوستن برخوردار است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)