دوستانی که سرعتشون محدود شده چه طرحی داشتن؟ شاید مخابرات سرعت روزانه رو به سرعت واقعی محدود کرده
دوستانی که سرعتشون محدود شده چه طرحی داشتن؟ شاید مخابرات سرعت روزانه رو به سرعت واقعی محدود کرده
آقا میلاد ، طرح منم ، مثل مال شماست برادر
به طرح نیست ظاهرا
اینها بلاهایی که میخوان سرمون بیارن ، بصورت منطقه ای اعمالش میکنند.
متاسفانه شدیم موشهای آزمایشگاهی.
یه بلایی رو سر یه منطقه در میارن ، منتظر نتیجه میشن وبعد میرن سر منطقه دیگه.
سلام
دوستان کسی همچنان ازطرح شبانه مخابرات سرویس نگرفته؟
2-یک بحثی شد درباره طرح نامحدود همراه اول 2-7 میخواستم بدونم کسی تجربه داشته و سرعت دانلودش چقدره؟ممنون
Last edited by hojjat74; 16-06-2016 at 14:08.
سلام
این طرح 2 تا 7 همراه اول هم به موقعیت زندگی شما بستگی داره که محل سکونتتون چقدر با دکل همراه اول فاصله داشته باشه.
من هم همراه اول رو تست کردم و هم ایرانسل رو ، متاسفانه جای ما هیچکدوم کیفیت مطلوبی نداشتند و مجبورم به همین انحصار طلب های مخابرات اکتفا بکنم.
شما اگه راه فرار براتون باز هست ، یک لحظف هم تردید نکنید. /
به قول بنده خدا که توی چند صفحه پیش نوشته بود که هزار تومن میدم ، شبی بی منت 20 گیگ دانلود میکنم / خوشبحالش![]()
طرح 4 تا 9 صبح مخابرات سرعتش بیشتر اوقات 100 هست بعد دوروبره 6.30 تا 9 هم 250 300 میرسه روز هم که سرعتش عادی هست.
البته من کافو نوری هستم سرعت و پینگم کلا محدوده اگر شما مسی باشی احتمالا کلی سرعت بگیری.
من که از همون 3 سال پیش که سرویس گرفتم از این فلک زده ها سرعتم از 200 بیشتر نشد از 1 کیلوبایت هم کمتر نشد پینگ که 800 تا 1600 هست الانم دیگه بازی رو بوسیدم گذاشتم کنار فقط دانلود میکنم شما ها حداقل پینگتون نابود نیست.
مد نظر من طرح 2-7 هست که برای ماه رمضان با پنهای باند 10مگ قرار دادند؟!
سلام
کار از نابودی گذشته ، کلا اعصاب من یکی رو به فناست.
سیستمم بیش از 60 بار در روز IP میگیره. / اینترنت روزمون خراب شده ، لینک توی روزم میگذاری ، برمیگردی میبینی متوقف شده ، دلیل عوض شدن IP.
دوباره از سر نو باید از اول بگیری فایل رو.
امروز اون طرح رو میگیرم شب تست میکنم ببینم جریان چیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)