تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1751 از 1783 اولاول ... 75112511651170117411747174817491750175117521753175417551761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,501 به 17,510 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان مشهدی اینترنت صبا نت مشکل خاصی نداره ؟ منطقه امت، فعلا آسیا تک دارم ولی گرون شده میخوام عوض کنم
    مشهد صبانت داشتم هم adsl هم وایرلس جفتش آشغال بود برای بازی آنلاین ولی سرعتش همونی که میگن رو میدن حالا با این تفاسیر تصمیم بگیرید البته منطقه به منطقه سرعت فرق داره ولی پینگ بالا و نوسان پینگش مخصوصا 8 شب به بعد تو کل مشهد فرقی نداشت اون موقع
    مخابرات صابری وحید

2. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    صبانت ظرفیت خط رو آورده پایین؟ قبلاً سروریس 61 مگ میگرفتم و ظرفیت خطم هم روی 17 مگابیت بود
    یه مدت 8 مگابیت گرفتم، امروز که اومدم سرویس رو تمدید کنم و 16 مگ بگیرم دیدم که بهم هشدار داد که سرعت خریداری شده بیشتر از ظرفیت خطتت هست
    وقتی هم که خرید انجام شد و مودم رو نگاه کردم دیدم ظرفیت خطم روی 8 مگ هست و در نتیجه سرعتم بالاتر از 8 مگابیت نمیره

کسی از این موضوع خبری داره؟ بامبول جدید صبانته که ظرفیت خطی که تا 19 مگابیت هم کشش داشت رو روی 8 مگ محدود کرده؟

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خط من هم تا 17 مگابیت کشش داره و روی صبانت هم که اومدم همون اول روی 16 مگابیت قرارش داده بودن
    اما بعد که خواستم سرویسم رو ارتقا کیفیت بدم که نوسان پینگ نداشته باشم، پهنای باند رو به 14 کاهش دادن، بعد از اینکار توی خود مودم هم حداکثر کشش خط رو بجای اینکه 19 بزنه، 14 میزنه و روی همین چهارده هم تنظیم شده واسه من.
    موقع خرید سرویس های 16 مگابیت به من هم همین اخطار رو میده و میگه موافقت کن که سرویسی بالاتر از توان خط خودت داری خریداری میکنی.

البته من مشکلی ندارم و تازه بعد از این تغییر بود که از صبانت راضی شدم، اما شما میتونید با پشتیبانی تماس بگیرید و در صورت نیاز و در صورت امکان، پهنای باند خودتون رو افزایش بدین

5. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

XSS

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    صبانت ظرفیت خط رو آورده پایین؟ قبلاً سروریس 61 مگ میگرفتم و ظرفیت خطم هم روی 17 مگابیت بود
    یه مدت 8 مگابیت گرفتم، امروز که اومدم سرویس رو تمدید کنم و 16 مگ بگیرم دیدم که بهم هشدار داد که سرعت خریداری شده بیشتر از ظرفیت خطتت هست
    وقتی هم که خرید انجام شد و مودم رو نگاه کردم دیدم ظرفیت خطم روی 8 مگ هست و در نتیجه سرعتم بالاتر از 8 مگابیت نمیره

کسی از این موضوع خبری داره؟ بامبول جدید صبانته که ظرفیت خطی که تا 19 مگابیت هم کشش داشت رو روی 8 مگ محدود کرده؟
    با سلام در این چند وقت که هیچ تغییر و یا کاهشی مشاهده نکردم

7. 2 کاربر از sanso بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از اطلاع رسانیتون
    یه زنگ به صبانت هم زدم و گفتن که اونا محدودیت 8 مگی اعمال نکردن و بخاطر نویز خطته که انقدر اومده پایین
    من چند سال پیش یه سیمکشی جدا برای مودم از دم خونه انجام دادم، یعنی از وزودی خط تلفن منزل یک اسپلیتر وصل میشه که یه سمتش میره به پریزهای تلفن و یه سمتش با یک سیمکشی جدا میره به سمت مودم. بنابراین به راحتی شروع کردم به تعویض اسپلیتر و تست
    5 تا اسپلیتر کار کرده و نو داشتم که با تعویضش تونستم ظرفیت خط رو به 13 مگ برسونم و با نگاه کردن به ارقام به این نتیجه رسیدم که ظرفیت خط شما به اینصورت تعیین میشه که:

حداقل نویز خط شما نمیتونه کمتر از 12 دسی بل باشه (چه آپلود و چه دانلود)، بنابراین ظرفیت (بغیر از محدودیت سرویس) در جایی بسته میشه که حداقل نویز آپلود و دانلود (هر کدوم کمتر بود) پایینتر از 12 دسیبل نباشه.

9. این کاربر از XSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MonteCarlo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

معلوم نیست چ خبره باز ک پینگ با 4.2.2.4 از صبح تا حالا روی 200 تا 250 هست.

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه از سرویس فیلیمو استفاده میکنید، فکر نکنید که این توی صبانت رایگان هست
    ترافیک فقط زمانی رایگان حساب میشه که برید از خود صبانت اشتراک این سرویس رو خریداری کنید.
    اشتراک مستقیم اگه داشته باشید و یا اشتراکتون مربوط به جای دیگه ای باشه، ترافیک محاسبه میشه و از حجم شما کم میشه.

Last edited by shaahani; 12-04-2020 at 10:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

ماشالله به صبانت
    از ساعت 12 امروز تا 3 ظهر نت قطع بود و زنگ میزدی به پشتیبانی 40 نفر تو صف بودن.
    واقعا افتضاح شده این گدانت

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

کسی از دوستان Annex M استفاده کرده ؟ مال من فعال نمیشه

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام، وضعیت سرعت صبانت نسبت به اوایل سال بهتر شده یا نه؟ تست سرعت جدید قرار بدهید ممنون می شوم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •