تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1751 از 2550 اولاول ... 75112511651170117411747174817491750175117521753175417551761180118512251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,501 به 17,510 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه kv7_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

منظورت کلا مخابراته؟ همه ی دوستام تو بتل با پینگ 120 الی 180 بازی می کنند اونوقت من کمترین پینگم 250 ه. شما الان کدوم شرکت هستین؟ واسه پینگ خوب تو بازیا کدوم شرکت خوبه؟ دوستم ماکس نت داره میگه پینگش تعریفی نداره.
    بتل؟ کدوم بتل؟ آی دیت چیه داداش؟
    برا پینگ بلوط فوق العادس فقط اخیرا دانلود شبانش افتضاح شده!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم پیج سرور های بتل 4:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان من 3 روز دیگه این سرویس بلوطم تموم میشه!
    همون پارس آنلاین بگیرم؟ کسی محدودشو گرفته؟
    حسین میشه بگی چجوری محدود کردن پارس آنلاین رو دور میزنی؟ اونوقت همون نامحدود پارس رو میگیرم!

2. 2 کاربر از kv7_shadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behnam84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

واقعا من موندم کی وقت میکنید از این همه دانلود استفاده کنید
    واسه استفاده از اینهمه دانلود باید شب تا صبح دانلود کنی صبح تا شب هم بشینی پای کامپیوتر ازشون استفاده کنی
    شما یعنی از پای کامپیوتر جم نمیخوری؟ اصلا بیرون نمیری؟ دستشویی و حمام چی؟ درسی؟ شغلی؟ هاردشو از کجا میارین؟
    من خودم بیشتر وقتمو با کامپیوتر پر میکنم ولی با این حال نصف فیلمهایی که دانلود کردم رو ندیدم و کلی گیم تو لیست دارم که بازی کنم
    من دانلودام رو جمع میکنم تو دو هفته تا فوقش یک ماه دانلود میکنم بعدش تا چند ماه دانلود زیادی ندارم
    نمونش الان 5 - 6 ماهه دانلودی نداشتم و چون سرعت نتم رفته رو 420 همه دانلودام رو تو یه هفته تموم کردم
    الانم از رو بیکاری و این که این سرعت حیف نشه چون فقط تا آخر این ماه دارمش یه چند تا گیم سبک جدیدی که تا حالا بازی نکردم دانلود میکنم تا شاااید خوشم اومد!
    والا منم وقت نمیکنم %80 درصد از فیلم هایی که دانلود میکنم رو ببینم البته اصلا اهل بازی نیستم یعنی چند سال پیش معتادش بودم اما الان حتی یه دقیقه هم بازی نمیکنم شاید به خاطر سن و ساله که دیگه حوصله نمیکنم
    بعضی وقت ها به خودم میگم تا اخر عمرم وقت نمیکنم اینا رو ببینم اما یه جور حرص و طمع فیلم تو وجودم هست که برعکس خیلی ها که دوست دارن ثروت اندوزی کنند من دوست دارم فیلم اندوزی کنم. ادم دلش میخواد توی هاردش همه چی رو داشته باشه بعد خیالش راحته مهم نیست که حتما نگاه کنه شایدم من اینجوریم چون ما دهه شصدی ها تو دوران نوجوانی امکاناتی نداشتیم باید یه هفته صبر میکریدیم تا تلویزیون واسمون یه قسمت دوقلو ها یا هاکربرفین بخش کنه تازه اگه بعد یه هفته انتظار میدیدی وای دد وفاته این هفته پخش نمیشه همینه که عقده ای شدیم

4. 9 کاربر از behnam84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام به همگی

من 128 شاتل دارم که به خاطر بامبول هایی که اخیرن در میاره میخام سرویسم رو عوض کنم. الان شبانه تعطیلم، روزانه هم 80-110 تا داون دارم
    به نظر شما بهترین سرویس 128 کودومه؟
    پینگ اصلا برام مهم نیس، دانلود روزانه اولویتمه بعدشم شبانه
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    یه سوال (فقط نخندین ) نت مخابرات و همارا یکیه؟؟؟ آخه من رفتم سایت مخابرات redirect کرد رو همارا قسمت ایینترنتشو

درضمن کسی اینترنیک استفاده کرده؟؟؟ کلا این ISP های تازه ارزش دارن یه چند ماهی از خلوتیشون استفاده کنیم؟
    دوست عزیز همارا و مخابرات یکی نیستند فقط مخابرات بخش فروش خودش رو داده به همارا که واسش بفروشه همارا هم هر وقت مشتری میره میگه سرویس مخابرات میخوام میگه به روی چشم سرویس بی کیفیت خودش رو میندازه به مشتری!!!
    یکی از قربانی های این اتفاق هم خودمم که با هزار جور امید و ارزو رفتم سرویس مخابرا بگیرم بهم توربو همارا انداخت طرف بعد از پایان سرویس هم 3 ماه طول کشید تا جمع اوری کنه چند بار حضوری رفتم همارا دختره کارت ملی رو گرفت زد تو کامپیتر گفت تمومه تا چند روز دیگه خط جمع اوری میشه منم اون موقع مخابرات تابستانه رو که 9 تومن بود گرفته بودم تابستانه شد پاییزه بعدش هم زمستانه بعد 3ماه خط من جمع اوری کرد
    فقط مواظب باش بجای مخابرات بهت سرویس بی کیفیت خودش رو نندازه گر چه الان دیگه زیاد هم با هم فرقی ندارن

6. 3 کاربر از behnam84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

[QUOTE=vahidcorleone;8101214]نه، ناامید نباش، من که ظاهرا امشبو تا صبح بیدارم تا دقیقه ها رو هم اگه وصل شد، از دست ندم.

دیشب سیستم رو با مودم روشن گذاشتم که اگه یه وقت وصل بشه نصف شب تورنت یه چیزی واسم دان کنه صبح دیدم اصلا چیزی دانلود نکره هیچی 112 مگ هم ترافیک واسم حساب کرده

8. 2 کاربر از behnam84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز al pacino_masoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من اگر میدونستم بلوط همچین پینگهایی داره میرفتم بلوط میگرفتم...مخابرات رو نمدید نمیکردم...فعلا باید دو ماه با این مخابرات سر کنیم.بهدش کوچ کنم به بلوط .

10. این کاربر از al pacino_masoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kv7_shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من اگر میدونستم بلوط همچین پینگهایی داره میرفتم بلوط میگرفتم...مخابرات رو نمدید نمیکردم...فعلا باید دو ماه با این مخابرات سر کنیم.بهدش کوچ کنم به بلوط .
    بلوط فقط پینگش خوبه!
    سرعتش افتضاحه! :(
    یه جایگزین میخوام پیدا کنم!!

12. این کاربر از kv7_shadow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز al pacino_masoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بلوط فقط پینگش خوبه!
    سرعتش افتضاحه! :(
    یه جایگزین میخوام پیدا کنم!!
    سرعت واسه من مهم نیست..دو نا خط دارم..بلوط رو میگیرم فقط واسه بازی آنلاین..نامحدود میگیرم..فعلا 9 تومن دادم به این سرویسهای کاهش پینگ.تا دو ماه رو جواب میده..بعدش میرم به بلوط
    Last edited by al pacino_masoud; 09-02-2014 at 16:03.

14. این کاربر از al pacino_masoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام
    بلاخره بعد از چندین روز گیر و دار اینترنت منم وصل شد
    128 نامحدود رو خط جدید

تا 8 مگ خط جدید میکشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 5 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

واقعا من موندم کی وقت میکنید از این همه دانلود استفاده کنید
    واسه استفاده از اینهمه دانلود باید شب تا صبح دانلود کنی صبح تا شب هم بشینی پای کامپیوتر ازشون استفاده کنی
    شما یعنی از پای کامپیوتر جم نمیخوری؟ اصلا بیرون نمیری؟ دستشویی و حمام چی؟ درسی؟ شغلی؟ هاردشو از کجا میارین؟
    من خودم بیشتر وقتمو با کامپیوتر پر میکنم ولی با این حال نصف فیلمهایی که دانلود کردم رو ندیدم و کلی گیم تو لیست دارم که بازی کنم
    من دانلودام رو جمع میکنم تو دو هفته تا فوقش یک ماه دانلود میکنم بعدش تا چند ماه دانلود زیادی ندارم
    نمونش الان 5 - 6 ماهه دانلودی نداشتم و چون سرعت نتم رفته رو 420 همه دانلودام رو تو یه هفته تموم کردم
    الانم از رو بیکاری و این که این سرعت حیف نشه چون فقط تا آخر این ماه دارمش یه چند تا گیم سبک جدیدی که تا حالا بازی نکردم دانلود میکنم تا شاااید خوشم اومد!
    هر چند این تاپیک جای این بحث نیست ولی مجبورم جواب بدم.

راستش اصلا اهل بازی نیستم و بیشترین وقتم رو فیلم و فوتبال اروپا می گیره.

علت اینکه همیشه عقبم اینه که فقط انکودهای حجیم ( از 10 گیگ تا 30 گیگ یا شایدم بیشتر واسه هر فیلم ) دانلود می کنم و گرنه اگه فیلم های کم حجم دان کنم، هر روز باید یه 10-15 تایی فیلم ببینم.

تازه چند نفری دانلود می کنیم. یه نفر فقط کلیپ و نرم افزار و متفرقه. یه نفر فیلم های کلاسک تا زیر 2000 ( خودم ) و یه نفر هم فیلم های روز و تو زمان های خلوت از لحاظ ریلیز، بالای 2000.

در ضمن قاعده مند هر شب باید یه فیلم رو ببینم که با شرایط بالا شاید شبایی باشه که حتی فیلم نداشته باشم تا ببینم.

دیشب سیستم رو با مودم روشن گذاشتم که اگه یه وقت وصل بشه نصف شب تورنت یه چیزی واسم دان کنه صبح دیدم اصلا چیزی دانلود نکره هیچی 112 مگ هم ترافیک واسم حساب کرده
    بله، مال منم چیزی دان نکرده.

در ضمن نت من هم نه 6 ساعت که از 02:05 دقیقه بامداد امروز تا حدودای 11:15 قطع بود. از اون زمانم که وصله، شاید یه ده باری دیسی داشته.

سلام
    بلاخره بعد از چندین روز گیر و دار اینترنت منم وصل شد
    128 نامحدود رو خط جدید

تا 8 مگ خط جدید میکشه
    مبارکه ولی بازم محدود نگرفتی، حسین خان!
    Last edited by vahidcorleone; 09-02-2014 at 16:58.

18. 6 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

مبارکه ولی بازم محدود نگرفتی، حسین خان!
    یاشا ، ساغول
    ولی اینترنت نامحدود یه چیز دیگه است
    من اگر محدود بخرم اصلا و ابدا برام جوابگو نیست
    چون کم کم روزی 1 گیگ وبگردی دارم

20. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •