6965v2 مناسب تره
6965v2 مناسب تره
خوب منم زیادبرام مهم نیس که به قولا قدرتی باشه بیشتر کیفتیت با ولوم بالا برام مهمه میخوام یه چیزی از اب در بیاد که بتونه با یه امپ رو دست باند های مثل 6975سری اول و مثل این بزنه.شما قیمت کجا رو دارید که میگید گرونه ؟قیمتی که دارید چقدره؟اگه یه جفت میدبیس بزارم کنارش باهاش جور درمیاد که به قولا همون کار قدرتی و کمی بیس رو انجام بده؟
سلام
بله برای داشتن یه صدای با قدرت و با کیفیت وجود آمپلیفایر ضروریه.
بستگی داره.شما اگر بخواهیداز کالاهی برند و معروف استفاده کنید باید هزینه خوبی هم پرداخت کنید.
اگر نه در حد پایونیر و کن وود میخواهید با حدود 1800-900 میتونی یه سیستم کامل نصب کنی.
سلام
هلیکس و موافقم.کیفیت خوبی داره.اگر قیمت مناسب خواستی میتونم براتون از نمایندگی تهیه کنم.
سلام خدمت آقا حمید گل و بقیه عزیزان
سال نو دو هفته پیشتون مبارک
میخام ساب بخرم و بعد یکمی گشتن گرند زیرو GZUW 12SQ رو دیدم
کسی هست بدونه چطوره و چند قیمته
بیس دقیق و همراه با موزیک میخوام .
داداش همینو گرفتم بستم
در کنارش توییتر ببندم چطوره؟
اینا هم امپلی میخواد؟یا بی امپ هم میشه بست؟
من الان باندهای در جلو دراوردم به نظرتون اونارو هم عوض کنم؟چی بندازم واسه باندهای تو دریه جلو؟چون با باندهای عقب فرق داره صدارو خراب نمیکنه؟
واسه باندهی جلو چی پیشنهاد میدین که با 6965v2 جور باشه؟واسه تودری پرشیا
Last edited by Amir M.ohAma.D; 03-04-2015 at 13:13.
سلام دوستان یه سوال اومده تو ذهن من اونم اینه که راسته سیستم توی اتاق ماشین صدا میندازه؟
سلام برای پخش کنوود x10چه باندی مناسب تراست ضمنافعلا قصد خرید آمپ رو ندارم با تشکر
سلام
همناطور که تو pm ی که داده بودید 460 قابل تهیه هست اما به هیچ عنوان تو این رنج قیمت به پای هلیکس p12W از سریه پرسیزن نمیرسه.این ساب هم تو باکس سیلد و هم تو پورتد تست شده و کاملا تائید میشه.
450 تومن هم قابل تهیه هست.
باکس هم خودم براتون طراحی و سفارش ساختش رو میدم اگر مایل بودید.
سلام
دوست من اینها خودش تیوتیر هست دیگه منظورتون رو متوجه نشدن.
نه مستقیم به پخش متصل کنید.
برای جلو کامپوننت میخواهید یا کواکسیال؟
بله اگر از سابهای قوی و فرکانسهای پائین استفاده کنید بعد از مدتی کاملا ماشین به صدا می افته.البته ماشین با ماشین هم فرق میکنه. مثلا تو پراید که بدنه ضعیفتری داره بیشتر هست تا مثلا پژو
سلام دوست عزیز.سال جدید رو خدمتتون تبریک عرض میکنم. همچنین از اینکه p30 رو برای دریافت پاسختون انتخاب نموده اید از شما تشکر میکنیم.
محبت کنید نوع ماشین میزان هزینه و سایز اسپیکر یعنی 16 سانتی یا بیضی 6*9 اینچ رو مشخص نمائید.
سلام داداشسلام
دوست من اینها خودش تیوتیر هست دیگه منظورتون رو متوجه نشدن.
نه مستقیم به پخش متصل کنید.
برای جلو کامپوننت میخواهید یا کواکسیال؟
منظورم اینکه در کنار این 6965 وی2 اگه از این توییترا هم ببندم خوبه؟تغییر محسوسی ایجاد میکنه؟
واسه جلو هم کواکسیال در نظرمه یه چیز در حد همین 6965 وی2 نظر شما چیه؟تا 200تومن واسه جلو کامپوننت بهتره یا کواکسیال؟
Last edited by Amir M.ohAma.D; 03-04-2015 at 17:50.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)