تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1751 از 2376 اولاول ... 75112511651170117411747174817491750175117521753175417551761180118512251 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,501 به 17,510 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

: اگر استقلال در 10 بازی آینده خود 7 گل به ثمر رساند به رکورد جدیدی در تاریخ فوتبال ایران دست می باید.
    استقلال در حال حاضر با به ثمر رساندن 55 گل بهترین خط حمله لیگ را با فاصله زیادی در اختیار دارد، در حالی که خط حمله بعدی از آن ذوب آهن است با 41 گل زده!
    فصل گذشته استقلال اهواز با به ثمر رساندن 61 گل یک آمار عالی در لیگ ایران را به ثبت رساند و رکوردار گلزنی در تاریخ لیگ های ایران شد اما به نظر می رسد این رکورد در کمتر یک سال شکسته می شود زیرا با روندی که مهاجمان استقلال در پیش گرفته اند در 10 بازی آینده می توانند 7 گل بزنند و رکوردار گلزنی در تاریخ فوتبال ایران شوند...

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

رفتن به اروپا، مهمترین هدف برهانی و اكبرپور
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فوتبال- كریم اعظمی:
    اگر تلاش استقلالی‌ها در ابتدای فصل برای جذب رضا عنایتی نتیجه می‌داد، شاید آرش برهانی كه یك فصل ناموفق را در این تیم پشت‌سر گذاشته بود، با تیم آبی‌پوش پایتخت خداحافظی می‌كرد. برهانی در تیم ناصر حجازی و فیروز كریمی آن‌قدر موقعیت گل از دست داد كه قلعه‌نویی تردیدهای زیادی در خصوص حفظ این بازیكن داشت. قلعه‌نویی از مسئولان استقلال درخواست كرد كه شرایط را برای بازگشت مهاجم سابق استقلال فراهم كنند تا یك بار دیگر زوج رویایی عنایتی و اكبرپور در خط حمله استقلال شكل بگیرد اما این اتفاق نیفتاد تا در نهایت برهانی در استقلال بماند و در این فصل تمامی پیش‌بینی‌ها را بر هم بزند. او حالا با زدن 16 گل جدی‌ترین مدعی برای كسب عنوان آقای گلی است و پس از مدت‌ها توانست پیراهن تیم ملی را هم به دست آورد.
    قلعه‌نویی در اكثر بازی‌های استقلال از برهانی به عنوان مهاجم اول استفاده كرده و سیاوش اكبرپور كمی عقب‌تر به عنوان مهاجم دوم بازی می‌كند. ماهیت و شكل فوتبال اكبرپور بیشتر به دوندگی و درگیری‌های فیزیكی با بازیكنان حریف خلاصه می‌شود و این موضوع آزادی عمل برهانی را بیشتر می‌كند. البته اكبرپور هم از لحاظ گلزنی آمار نسبتا خوبی داشته و در بازی با استقلال اهواز دهمین گل این فصل را به ثمر رساند. آبی‌پوشان با زدن 55 گل صاحب بهترین خط حمله لیگ برتر هستند كه از این تعداد برهانی و اكبرپور 26 گل استقلال را به ثمر رساندند تا عنوان بهترین زوج خط حمله لیگ برتر را از آن خود كنند.
    برهانی: قهرمانی ما قطعی نیست

* فكر می‌كردی استقلال اهواز را ببرید؟

ما برای برد به اهواز رفته بودیم و خیلی خوب بازی كردیم. در زمین نامساعد ورزشگاه تختی و در شرایطی كه باد شدیدی می‌وزید كار ما بسیار سخت بود ولی خوشبختانه 3 امتیاز را گرفتیم. نكته قابل توجه این بود كه به موقع گل زدیم و تمركز استقلال اهواز به هم ریخت.

* به نظر می‌رسد مدعی اول قهرمانی هستید، اینطور نیست؟

خیر. به نظر من قهرمانی استقلال قطعی نیست. ممكن است تا پایان لیگ اتفاقات زیادی بیفتد و حق نداریم از حالا همه چیز را پایان‌یافته تلقی كنیم. من در تیم‌هایی بازی كرده‌ام كه در رقابت قهرمانی قرار داشته‌اند و می‌دانم كه فوتبال بالا و پایین دارد.

* چرا مقابل استقلال اهواز از ابتدا در تركیب ثابت قرار نگرفتی؟

در بازی با تایلند مهاجم ثابت بودم و سفر خسته‌كننده‌ای هم داشتیم. به همین دلیل از لحاظ بدنی آمادگی كامل نداشتم و از قلعه‌نویی خواستم كه در تركیب ثابت قرار نگیرم.

* فكر می‌كنی امسال عنوان آقای گلی را تصاحب كنی؟

باور كنید من اصلا به این موضوع فكر نمی‌كنم و موفقیت استقلال برایم مهمتر است.

* یعنی آقای گلی برایت مهم نیست؟

هیچ چیز به اندازه قهرمانی استقلال نمی‌تواند برای من كه یك بازیكن هستم، سود، خوشحالی و اهمیت داشته باشد.

* ولی چند هفته پیش در روزنامه‌ها، با علیرضا واحدی‌نیكبخت بر سر تصاحب عنوان آقای گلی جدال لفظی داشتی؟

من به هیچ عنوان در مورد نیكبخت حرف نزدم و احترام او به عنوان یك بزرگتر برایم واجب است.

* برای خیلی‌ها این موضوع جای سئوال است كه فصل گذشته از لحاظ گلزنی آمار چندان خوبی نداشتی ولی امسال دگرگون شدی. دلیلش چیست؟

سال گذشته فشار روحی زیادی را تحمل كردم و این موضوع تاثیر منفی روی فوتبال من گذاشت. تنها عاملی كه باعث شده امسال خوب گل بزنم آرامش و آرام بودن ذهنم است.

* دوست داری همچنان در استقلال بمانی؟

من در این تیم راحت هستم و مشكل خاصی را احساس نمی‌كنم. البته هر بازیكن ایرانی دوست دارد در اروپا فوتبال بازی كند. من باید این فصل بهترین عملكرد را داشته باشم و گلزنی‌هایم را در تیم ملی هم ادامه دهم تا شانس رفتنم به فوتبال اروپا را افزایش دهم. من از بازیكنانی كه در حال حاضر در اروپا بازی می‌كنند، چیزی كم ندارم.

* از عملكرد خودت در تیم ملی راضی هستی؟

خوشبختانه تا حدود زیادی با بازیكنان هماهنگ شده‌ام ولی باز هم به زمان احتیاج دارم. مهم این است كه دایی به من اعتماد كرده و باید جواب اعتماد او را بدهم.

* قبول داری در بازی با تایلند نمایش ضعیفی داشتی؟

به نظر من انتظارات از تیم ملی بیش از حد بالا رفته و همین موضوع انتقادها را هم بیشتر می‌كند. برخلاف تصور تایلند تیم خوبی است. دانمارك در یك بازی تداركاتی و در حالی كه با تیم اصلی‌اش به میدان رفته بود نتوانسته بود تایلند را شكست دهد. امیدوارم بعضی‌ها دست از انتقاد بردارند و در آستانه بازی با كره‌جنوبی تیم ملی را حمایت كنند.

اكبرپور: نظر دایی را عوض می‌كنم

گلزنی اكبرپور در دقایق ابتدایی بازی با استقلال اهواز، قلعه‌نویی را تا حدود زیادی از كسب 3 امتیاز مطمئن كرد. اكبرپور كه یكی از موثرترین بازیكنان استقلال در این فصل بوده در مورد این بازی می‌گوید: «مثل خیلی از مسابقات قبلی حرفه‌ای بازی كردیم و 3 امتیاز را گرفتیم. حالا باید بگویم كه فقط ذوب‌آهن اصلی‌ترین حریف ماست و اگر تا چند هفته دیگر این روند را ادامه دهیم حتی آنها هم نمی‌توانند یك تهدید جدی برای استقلال محسوب شوند.»

مهاجم استقلال عملكردش در این فصل را قابل‌قبول می‌داند و می‌گوید: «هرچند در هفته‌های ابتدایی چندان در گلزنی موفق نبودم ولی در ادامه شرایط را تغییر دادم.

مدت‌هاست كه رفتن به فوتبال اروپا را اصلی‌ترین هدف خود قرار داده‌ام و امیدوارم در پایان فصل به این هدف برسم.»اكبرپور كه در بازی ایران و تایلند حتی در لیست 18 نفره هم قرار نداشت، می‌گوید: «این به تصمیم دایی برمی‌گشت و هیچ اعتراضی ندارم. در ضمن تیم ملی به اندازه كافی بازی در پیش دارد و مطمئن باشید به زودی نظر دایی را عوض خواهم كرد.»

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

عملکرد خوب استقلال در لیگ هشتم ناصر حجازی را به تحسین واداشت، او دیروز در جمع خبرنگاران گفت: « استقلال با جمعی از بهترین فوتبالیست های کشور به تیمی پویا، قدرتمند و با انگیزه تبدیل شده و با ادامه این روند قهرمان ایران که هیچ، قهرمان آسیا خواهد شد.
    حجازی درباره بازی استقلال مقابل همنام اهوازی گفت: « نمی توان از استقلال اهواز خرده گرفت چون میزبان قوی ترین تیم لیگ بود و استقلال تهران با فوتبالی برتر توانست با اختلاف 3 گل به پیروزی برسد. »

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: پیروزی های استقلال را نتیجه لطف خداوند می دانم.

امیر قلعه نویی که این روزها تیمش در لیگ برتر یکه تازی می کند به خبرنگاران گفت: بچه های تیم در تمرینات زحمات فراوانی می کشند اما جدا از این مسئله، بنده معتقدم که نتایج اخیر استقلال بخاطر لطفی است که خداوند به ما دارد.
    وی در رابطه با گمانه زنی ها در مورد قهرمانی استقلال افزود: هنوز زود است که درباره قهرمانی حرف بزنیم و بنده هم عادت ندارم کری بخوانم اما تمام تلاش ما بر این است که روند اخیر تیمی مان ادامه داشته باشد و برای محقق شدن این خواسته، شکل تمرینات را طوری برنامه ریزی کرده ایم که بر قدرت استقلال روز به روز افزوده شود.
    قلعه نویی در ادامه گفت: از روز اول هدف ما این بود که تیم را روی ستاره ها بنا نکنیم و به معنای واقعی تیم باشیم. به همین دلیل هم است که شما می بینید آرش نباشد یا جان واریو و جباری نباشند بر روند تیم مان خللی وارد نمی شود.
    سرمربی استقلال در پاسخ به این شایعه که؛ کادر فنی استقلال قصد دارد برای جلوگیری از سه اخطاره شدن خسرو حیدری و حسین کاظمی، در دیدار با راه آهن از وجود آنها استفاده نکند گفت: این حرف خنده دار است. مگر در گذشته چنین کارهایی را انجام داده ام که حالا بخواهم انجام دهم. سه امتیاز دیدار با راه آهن برای ما از سه امتیاز بازی با پرسپولیس مهمتر است. لذا با تمام قدرت به مصاف این تیم می رویم.
    قلعه نویی که علاقه ای ندارد درباره وضعیت بحرانی پرسپولیس صحبت کند، می گوید: فعلاً تمام فکر و ذکرم را به بازی با راه آهن معطوف کرده ام و اتفاقات باشگاه پرسپولیس ارتباطی به من ندارد.
    سرمربی استقلال در انتها پیرامون آخرین وضعیت رضا عنایتی گفت: ریش و قیچی دست خود رضا است و ما منتظریم او با رضایتنامه اش برگردد. ظاهراً باشگاه اماراتی موانعی بر سر راه او قرار داده است اما بنده بازهم تاکید میکنم که به عنایتی احتیاج دارم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نیکبخت واحدی: برای استقلالی‌ها کری‌ نخوانده‌ام.

علیرضا واحدی نیکبخت گفت: تاکنون هیچ مصاحبه‌ای درباره‌ی داربی با هیچ رسانه‌ای انجام نداده‌ام و برای استقلالی‌ها "کری"‌ نخوانده‌ام.
    مهاجم پرسپولیس گفت: من اصلا تاکنون هیچ مصاحبه‌ای درباره‌ی داربی انجام نداده‌ام چه برسد که بخواهم بگویم "عروسی استقلالی‌ها را در بازی داربی تبدیل به عزا می‌کنم"، من بر علیه استقلالی‌ها صحبت نکرده‌ام و هیچ صحبتی هم درباره‌ی داربی ندارم. معتقدم تمام این صحبت‌ها که از بنیان دروغ محض است را از قول خودشان نوشته‌اند.
    وی درباره‌ی امکان حضورش در بازی داربی پس از اخراجش در بازی پیام گفت: داور در آن مسابقه به من کارت قرمز داد و از زمین اخراجم کرد. جریمه‌ی این کارت محرومیت از بازی بعدی پرسپولیس مقابل داماش است و من با احتساب دو کارت زرد که در پرونده‌ام دارم، می‌توانم در مقابل استقلال و در بازی داربی به میدان بروم.
    نیکبخت همچنین درباره‌ی شرایط فنی‌اش در تیم پرسپولیس خاطرنشان کرد: خوشبختانه وضعیت خوبی دارم و بچه‌ها با اینکه از اتفاقات بازی پیام دلخور بودند شرایط خوبی نسبتا خوبی پیدا کرده‌اند. آنها برای بازی با داماش آماده می‌شوند و از آن پس هم تمام سعی و تلاش‌مان را به کار می‌بندیم تا تیم قدرتمندی در بازی داربی داشته باشیم.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

پس از اخراج از پرسپوليس
    كريمي:براي فوتبالي كه انصاري فرد مديرش است، متاسفم

كريمي خاطرنشان كرد: غير از قبول اين دستور هيچ كاري نمي توانم بكنم. واقعا براي خودم متاسفم كه به پرسپوليس آمدم. فكر كنم پس خداحافظي از تيم ملي امروز بايد از پرسپوليس خداحافظي كنم.
    وي ياد آور شد: متاسفانه متوليان ورزش ما بعد از حرف هاي درستي كه مي شنوند به دنبال جريمه، تنبيه و يا محو كردن از ورزش مي روند. من هر جايي كه باشم حرف هايم را به طور شفاف مي زنم و در دلم هيچ چيزي را نگه نمي دارم.
    انتهاي پيام/ا
    منم برات متاسفم... بزرگترین اشتباه رو کردی.

بین دو نیمه تو شبکه 3 ذوالفقار نسب گفت:

استقلال با سیستم 2-5-3 بازی میکنه و خیلی خوب نتیجه می گیره
    خیلی ها از سیستم استقلال انتقاد میکردند ، خود من اعتقاد دارم که
    15 سال هست این سیستم در فوتبال حرفه ای کاربردی نداره اما وقتی
    تیم به این خوبی نتیجه می گیره عقل حکم میکنه که از همین سیستم استفاده بشه

بلافاصله جواد خیابانی گفت : درست مثل ماشین های اسقاطی در سطح شهر تهران !!!
    درسته که اسقاطی هستن اما راه که میرن !!!

ذولفقارنسب که از این حرف خیابانی شوکه شده بود فقط تونست به سفاهت این ابله لبخند بزنه !

خلاصه اقا جواد اتیـــــــش گرفته بود
    من که به مزخرفات بین دو نیمه کارشناسها و مجری ها اصلا نگاه نمیکنم.... چرت و پرت زیاد میگن. مخصوصا این خیابانی که خودشم بعضی وقتها نمیفهمه چی میگه...

راستی یه نکته ای در مورد دربی به نظرم رسید. اولا زیاد خوشحال نیستم که پرسپولیس به این وضعیت دچار شده. این همه هزینه کردن بازیکن خریدن. رحمان رضایی و علی کریمی و نیکبخت و باقری و .... همه ملی پوش بودن. حالا مقابل پیام که استقلال گلبارانش کرد یه گل اونم از رو پنالتی میزنن. امیدوارم وضعیت پرسپولیس بهتر بشه. اما چیزی که در مورد دربی به نظرم میرسه اینه که با این وضعیتی که الان استقلال داره در مقابل پرسپولیس اگر بازیش مساوی بشه دیگه 100% مطمئن میشم که نتیجه دربی تهران یه جایی غیر از زمین ورزشگاه آزادی تعیین میشه. تو یه جلسه امنیتی.... تا الان خیلی ها این نظریه رو داشتن ولی خوب 100% مطمئن نبودم شخصا که اینطور باشه ولی اگر این دربی هم مساوی بشه دیگه مطمئن میشم. چون دیگه تابلوئه برنده دربی استقلاله... اینکه میگن تو فوتبال هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست برای تیم هایی که فراز و نشیب دارن. اما در مورد استقلال الان دیگه وضعیت طوری شده که وقتی میخوان پیش بینی کنن بازیهاشو همه برد استقلال رو ثبت میکنن فقط رو تعداد گلها اختلاف نظر هست. خوب حقم دارن استقلال الان چند هفته س داره یکه تازی میکنه ؟
    به هر حال باید منتظر بازی دربی بشینیم ببینیم چی میشه ....

راستی استقلال 4 - راه آهن 1

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

بردوباخت تيم‌های صدرنشين

استقلال

ذوب اهن

پرسپولیس

صبای قم
    من آخرش از این نمودار چیزی سر در نیاورم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدول امتیاز های پیش بینی ها تا پایان هفته ی بیست و چهارم (جدول کلی)

لیگ برتر

الان من نقش داماش گيلان رو دارم

عملکرد خوب استقلال در لیگ هشتم ناصر حجازی را به تحسین واداشت، او دیروز در جمع خبرنگاران گفت: « استقلال با جمعی از بهترین فوتبالیست های کشور به تیمی پویا، قدرتمند و با انگیزه تبدیل شده و با ادامه این روند قهرمان ایران که هیچ، قهرمان آسیا خواهد شد.

حجازی درباره بازی استقلال مقابل همنام اهوازی گفت: « نمی توان از استقلال اهواز خرده گرفت چون میزبان قوی ترین تیم لیگ بود و استقلال تهران با فوتبالی برتر توانست با اختلاف 3 گل به پیروزی برسد. »
    سلام گرگ بي طمع نيست!اين آدم حتي اگر تعريف هم كنه يه چيزي پشتش هست.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من آخرش از این نمودار چیزی سر در نیاورم.
    خوب به نمودار دقت کن
    اگراستقلال بازی راببره نمودار خط صعودیه
    اگر بازی مساوی بشه خط راست میذارند
    واگرببازه خط به سمت پایینه
    این نمودارمیگه استقلال بازی اولشو برده بازی دوم راباخته بازی سوم مساوی کرده بازی چهارم باخته و........
    تیم ذوب آهن هم که باخط آبیه 3تابازی اولشو برده بازی چهارم رامساوی کرده بازی پنجم هم مساوی کرده وبازی 6م راباخته (اگردرست یادم باشه به ابومسلم باخته بود دوررفت) و...........

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بچه ها شک نکنید که علیرضانیکبخت واحدی نبایددردربی بازی کنه چون کارت زرد و کارت قرمز گرفت .
    اگریادتون باشه تومحوطه جریمه پرید قیچی بزنه و به جاش کله بازیکن حریفو شوت کرد که داوربهش کارت زردداد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •