تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1750 از 3347 اولاول ... 750125016501700174017461747174817491750175117521753175417601800185022502750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,491 به 17,500 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

شهر سقز وارد مدار شبکه فورجی شد.
    ممون اقا رضا از خبر رسانیتون
    میشه بگید کدوم مناطق تحت پوششن؟
    و اینکه پهنای باند سقز افزایش یافته یا خیر ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اقا رضا کرمان چی شد پهنای باند اضاف کردید؟؟؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    سلام. به زودی پهنای باند خود کرمان و شهرستان ها افزایش خواهد یافت.

3. 2 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست من با یدونه عکس تحت تاثیر قرار نگیرید اینها فقط تبلیغات هست .تبریز هم مانند شهرهای ديگه هست در ایران اینترنت بهمون علتی که خودتون بهتر میدانید ابتدا به تهران وارد وسپس پخش میشه. یکی مثل من از اولین روزی که شهریور سال گذشته اینترنت پرسرعت ایرانسل افتتاح شد تا الان یکسره داشتم بعلت علاقه خودم تو نقاط مختلف شهر که میرم تست میزنم بالاترین سرعتی که من دیدم دانلود نزدیک 1/5 مگابایت بوده اونهم نه حالا که افتضاح شده اون اوایل سال که هنوز طرح ها گران قیمت وکاربر کم بود.حتی من روز افتتاحیه در هتل همای شیراز بودم تستی که نماینده ایرانسل نشان داد حدود 20mb/sبود.این شرایطی بود که بخاطر تبلیغات و جلو دوربین حداکثر توانشون رو بر اون دکل گذاشته بودند. بعد حالا بعضیها میان اینجا ادعای 30و 40...میکنند!خود ایرانسل هم چنین ادعاهایی نداره. وضعیت کنونی هم که مشخصه در اکثر شهرها و نقاط ساعت اوج مصرف (12-24) سرعت زیر صد کیلوبایت هست با ناپایداری فراوان یه صفحه هم بزور بالا میاد یه پست همینجا میخوای بگذاری ده دفعه باید رفرش بکنی.
    دوست عزیز واقعا باید از سرعت نسبی ایرانسل در گسترش نسل سه و چهار تقدیر کرد تا همین پارسال خیلی از ماها نمی دونستیم lte یعنی چه . پس نباید این حقیقت رو نادیده بگیریم . همین الان خیلی ها مجبورن برن سراغ مخابرات چون فیبر نورین یا اصلا امکان adsl براشون نیست. من خودم معمولا از سرورهای داخل 10 مگ رو دارم و خیلی وقتها هم بیست مگه اما مشکل اصلی پهنای باند خارجی که مسئولین باید بیان جواب بدن آیا ایرانسل پهنای باند خارجی نمی خره یا اصلا کشور و زیر ساخت ما ساز و کار تامین پهنای باند رو برای خیلی از دکلها نداره. می تونه ایرانسل مقصر اصلی باشه اما به هر حال این تکنولوژی وجود داره که به شما تا 20 مگ هم سرعت بده و مانع اصلی تامین پهنای بانده. من شخصا حاضرم پول بیشتری بدم اما کیفیت خوب باشه. اون موقعی که ایرانسل 5 گیگ رو کرد 40 تومن چقدر اعتراض شد. من همون موقع 90 تومن دادم و 30 گیگ رو گرفتم و واقعا وبگردی تغییر کرده بود اما حالا همون شده 60 تومن و کلی باید برم سراغ وی پی ان ها داخلی با کلی زحمت که اگر هزینه اونم لحاظ کنیم همون تعرفه قبلی ایرانسل میشد
    خلاصه کلام، اکثرا، ما هم خر رو می خواهیم و هم خرما رو هم کیفیت عالی و هم قیمت ارزانتر از adsl
    Last edited by ak313; 14-12-2015 at 17:21.

5. 7 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ممون اقا رضا از خبر رسانیتون
    میشه بگید کدوم مناطق تحت پوششن؟
    و اینکه پهنای باند سقز افزایش یافته یا خیر ؟
    سلام. بیشتر مناطق تحت پوشش است. پهنای باند 20 درصد افزایش یافت.

7. 2 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

در استان خوزستان
    شهرهای بندر ماهشهر و مسجد سلیمان پس از چند روز تست وارد مدار فور جی شد.
    سلام
    مهندس جان من الان مسجدسلیمان هستم شبکه 4جی رو در منطقه 5 بنگله سرچ کردم ولی یک خط انتن دارم و برمیگرده رو 3جی.چه زمانی پوشش بهتر میشه؟
    سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام. برخی از قمست شهر هم تحت پوشش تری جی است و هم فورجی . تا اخر دی پوشش کل شهر کامل میشود.
    تو منطقه ما نهایت سرعت 100 هست؟؟؟؟؟؟؟چرا ؟؟؟

انتن هم 4 خط هست
    -71سیگنال داریم

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جناب آرین آیا ایرانسل نمی خواد رسما tdd-lte ثابت رو افتتاح کنه؟ توی الکامپ برنامه ای نداره؟

11. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

جناب آرین آیا ایرانسل نمی خواد رسما tdd-lte ثابت رو افتتاح کنه؟ توی الکامپ برنامه ای نداره؟
    من خودم خیلی مشتاقم ببینم کی اجرایی میشه !!
    چرا که با ADSL سرعت بیشتر از 2 مگابیت نمیتونم بگیرم
    با شرکتهای وایرلس هم که صحبت کردم تو منطقه ما عدم امکارن ارائه هست !!
    پس تنها گزینه ای که میمونه همین wimax هستش !! البته نه این وایمکس زپرتی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

در پی درخواست مردم سردرود باید عرض کنیم که ایرانسل 3 سایت در شهر سردرود دارد که سایت ورودی شهر وصل شده است. سایت دوم هم وصل شده و خیابان مطهری و قسمتی از باغبان تحت پوشش تری جی است. ولی سایت سوم که در مرکز شهر قرار دارد فعلا تجهیز نشده است. به زودی این سایت هم تجهیز خواهد شد و پوشش مرکز شهر از پارک جنگلی تا شهرداری تا ابتدای 3 راهی کامل خواهد شد.
    آقا رضا چرا سایت آخر عباسی جهت سکتور ها عوض شده ؟
    تو قسمت جنوبی دکل و به سمت خیابان عباسی اصلا پوشش خوبی وجود نداره !! تو خونه وقتی گوشی رو میگیری دستت آنتن میشه 2 تا و گاها سویچ میشه روی نسل 2 !! مثل اینکه تو نقطه کور باشی
    50 متر با دکل فاصله نداریم !! چرا اینجوریه ؟ آنتن وایمکس رو با مودم USB تست که میکنم 98 درصده کاش مثل اون بود
    در ضمن سرعت همین الان به زور به 1 مگابیت برسه !!
    LTE هم نهایت 3 مگابیت !!
    Last edited by fanoostalaei; 14-12-2015 at 19:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من امروز الکامپ بودم تخفیفی اصلا برای مودها به خاطره نمایشگاه نذاشته . در مورد TDLTE پرسیدم گفتن مجوزشو گرفتیم ولی طرحی براش تو نمایشگاه نبود .کلا نمایشگاه امسال چیز بدرد بخوری نبود .

15. این کاربر از hmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •