ممون اقا رضا از خبر رسانیتون
میشه بگید کدوم مناطق تحت پوششن؟
و اینکه پهنای باند سقز افزایش یافته یا خیر ؟
ممون اقا رضا از خبر رسانیتون
میشه بگید کدوم مناطق تحت پوششن؟
و اینکه پهنای باند سقز افزایش یافته یا خیر ؟
سلام. به زودی پهنای باند خود کرمان و شهرستان ها افزایش خواهد یافت.
دوست عزیز واقعا باید از سرعت نسبی ایرانسل در گسترش نسل سه و چهار تقدیر کرد تا همین پارسال خیلی از ماها نمی دونستیم lte یعنی چه . پس نباید این حقیقت رو نادیده بگیریم . همین الان خیلی ها مجبورن برن سراغ مخابرات چون فیبر نورین یا اصلا امکان adsl براشون نیست. من خودم معمولا از سرورهای داخل 10 مگ رو دارم و خیلی وقتها هم بیست مگه اما مشکل اصلی پهنای باند خارجی که مسئولین باید بیان جواب بدن آیا ایرانسل پهنای باند خارجی نمی خره یا اصلا کشور و زیر ساخت ما ساز و کار تامین پهنای باند رو برای خیلی از دکلها نداره. می تونه ایرانسل مقصر اصلی باشه اما به هر حال این تکنولوژی وجود داره که به شما تا 20 مگ هم سرعت بده و مانع اصلی تامین پهنای بانده. من شخصا حاضرم پول بیشتری بدم اما کیفیت خوب باشه. اون موقعی که ایرانسل 5 گیگ رو کرد 40 تومن چقدر اعتراض شد. من همون موقع 90 تومن دادم و 30 گیگ رو گرفتم و واقعا وبگردی تغییر کرده بود اما حالا همون شده 60 تومن و کلی باید برم سراغ وی پی ان ها داخلی با کلی زحمت که اگر هزینه اونم لحاظ کنیم همون تعرفه قبلی ایرانسل میشد
خلاصه کلام، اکثرا، ما هم خر رو می خواهیم و هم خرما رو هم کیفیت عالی و هم قیمت ارزانتر از adsl
Last edited by ak313; 14-12-2015 at 17:21.
سلام. بیشتر مناطق تحت پوشش است. پهنای باند 20 درصد افزایش یافت.
سلام
مهندس جان من الان مسجدسلیمان هستم شبکه 4جی رو در منطقه 5 بنگله سرچ کردم ولی یک خط انتن دارم و برمیگرده رو 3جی.چه زمانی پوشش بهتر میشه؟
سپاس![]()
تو منطقه ما نهایت سرعت 100 هست؟؟؟؟؟؟؟چرا ؟؟؟
انتن هم 4 خط هست
-71سیگنال داریم
جناب آرین آیا ایرانسل نمی خواد رسما tdd-lte ثابت رو افتتاح کنه؟ توی الکامپ برنامه ای نداره؟
من خودم خیلی مشتاقم ببینم کی اجرایی میشه !!
چرا که با ADSL سرعت بیشتر از 2 مگابیت نمیتونم بگیرم
با شرکتهای وایرلس هم که صحبت کردم تو منطقه ما عدم امکارن ارائه هست !!
پس تنها گزینه ای که میمونه همین wimax هستش !! البته نه این وایمکس زپرتی![]()
آقا رضا چرا سایت آخر عباسی جهت سکتور ها عوض شده ؟
تو قسمت جنوبی دکل و به سمت خیابان عباسی اصلا پوشش خوبی وجود نداره !! تو خونه وقتی گوشی رو میگیری دستت آنتن میشه 2 تا و گاها سویچ میشه روی نسل 2 !! مثل اینکه تو نقطه کور باشی
50 متر با دکل فاصله نداریم !! چرا اینجوریه ؟ آنتن وایمکس رو با مودم USB تست که میکنم 98 درصدهکاش مثل اون بود
![]()
در ضمن سرعت همین الان به زور به 1 مگابیت برسه !!
LTE هم نهایت 3 مگابیت !!
Last edited by fanoostalaei; 14-12-2015 at 19:11.
من امروز الکامپ بودم تخفیفی اصلا برای مودها به خاطره نمایشگاه نذاشته . در مورد TDLTE پرسیدم گفتن مجوزشو گرفتیم ولی طرحی براش تو نمایشگاه نبود .کلا نمایشگاه امسال چیز بدرد بخوری نبود .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)