همه حرفاتو قبول دارم ولی این قضیه کندی بعد از ظهر روی کل ترافیک ایران رو مطمئن نیستم. حداقل برای من اینطور نیست. خود مخابرات که بعد از 12 شایدم زودتر سرعت میشه 50 کیلو و کمتر ، ولی با اکانت افزایش سرعت، من تا 12 شب هم با فول اسپید میتونم یوتیوب ، وبگردی و هر کار دیگه ای انجام بدم. افزایش تعداد کاربر ها قطعا توی کیفیت اینترنت تاثیر داره ولی طوری نیست که کل شبکه نت ایران هر روز بعد از ظهر داغون بشه. اینترانت که بیش از ظرفیت هست و همینطور که دوستمون گفتن هر زمانی از روز یه سایت داخلی باز کنی مثل بنز میاد. مساله سر پهنای باند بین الملله که توی اوج مصرف کمبود خودشو نشون میده ولی این قضیه هم باز شامل کل شبکه نمیشه. یعنی شرکت ارتباطات زیر ساخت کلا نمیخوابه. هر isp و دیتا سنتر نسبت به ظرفیت و تعداد کاربری که دارن دچار افت میشن. حالا یکی مثل مخابرات که ظرفیت کافی نداره و از طرفی هم بیشتر پهنای باند رو اختصاص میده به سرویس های حجمی ، مشترکین نامحدودش که من و شما باشیم و سرعت کمتر هم داریم ، این قضیه رو به وضوح متوجه میشیم. ولی یه شرکت دیگه هم میتونه شرایط رو داشته باشه ، ولی جوری کنترل کنه که تو ساعت های پیک مصرف کیفیت تا حد امکان حفظ بشه و این بستگی به ظرفیت و مدیریت اون شرکت داره. همیشه یه مقداری از ترافیک کل شبکه به صورت رزرو وجود داره تا در مواقع اوج مصرف یا ضروری وارد شبکه بشه. حالا این قضیه در حال حاضر تو ایران اجرا میشه یا نه رو نمیدونم. ولی میدونم که جا با جا فرق داره و همونطور که گفتم ، منم مثل خودت سرعت کم دارم و این تغییرات رو متوجه میشم ولی وقتی به دیتا سنتری وصل میشم که 24 ساعته سرعت 1 مگ خودم رو برای یوتیوب و بازی و امسال این در اختیارم میذاره دیگه نمیتونم افت سرعت و کیفیت رو به کل شبکه زیر ساخت تعمیم بدم. حالا نمیدونم شاید از یه جای دیگه مشکل داری یا مخابرات منطقه شما روی اینترانت هم اختلال داره و این قضیه روی اتصالت به سرور افزایش سرعت اینا تاثیر میذاره.