تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1750 از 2605 اولاول ... 75012501650170017401746174717481749175017511752175317541760180018502250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,491 به 17,500 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

شما داری فقط رو rate دانلود تاکید میکنی و تستی که با speedtest میگیری ..
    کل نت فقط اینا نیستن .
    شما میگی رسپینا بده ؟ خوب من از شما میپرسم کاربری شما به جزء صفحه و دانلود چیزی دیگه ای هم هست ؟ اگر هست لطفا بگو .
    من بازی انلاین می کنم همین رسپینا کیفیت پینگی که به من میده از تبیان که گیگی 4500 دارن میفروشن بهتره شما میدونستی اینو ؟
    من 30 گیگ میخرم 6 تومن تبیان که لینکش از مسیر ثابت اذربایجانه میفروشن گیگی 4500 بعضی جاها حتی 5 تومن کیفیت پینگی که من با رسپینا دارم از اون بالاتره پینگمم صبح تا شب رو 90 هست من تو پست های قبل چیز دیگه ای رو گفتم و الان دارم باز میگم ..
    ببینید بعضی موقع ها شد مثلا من تو بازی 14 دردصد پکت لاس داشتم گفتم خوب برم 1 گیگ تبیان بخرم از شر پکت لاس و ... راحت شم اما وقتی اونم خریدم متوجه شدم اونم پکت لاس داره من حاضرم با هر تستی که خواستی بهت ثابت کنم در حال حاظز تبیان گیگی 4500 فرقی با رسپینا تو هیچی نداره حتی کیفیت صفحه باز کردنشم بهتر نیست حتی پینگشم بهتر نیست کلا شبکه مزخرف اینا از ظهر به بعد حالت نرمالشو از دست میده دیگه .
    فرق ی نداره شما از کجا سرویس داری از ساعت 12 به بعد پکت لاس و ... اضافه میشه منتها شما چون بازی نمی کنی خیلی چیزا رو نمی بینی .
    چطور نتی که ساعت 9 صبح عالیه بدون پکت لاس از ظهر به بعد شروع میکنه به لاس ؟ مخابرات پهنای باندش کمه دیگه چیزیه که همه هم میدوننن اما اگر این موضوع کندی و افت سرعت و پکت لاس فقط رو مخابرات بود من مشکلی نداشتم اما نیست .
    بازم کیگم کسانی که سرعت بالاتر از 1 مگ دارن متوجه نمیشن چه اتفاقی می افته چون جبران میشه اما اونایی که 1 مگ دارن مثل من خیلی واضحه چقدر کیفیت صبح و ظهر حتی با اکانت تفاوت داره .

یه چیزو فراموش کردم بگم : چرا صبح راحت میشه یوتیوب رو دید و از کل پهنای باندم استفاده میکنه اما از ظهر به بعد وقتی میخوام یه ویدیو یوتیوب رو ببینم با 50 کیلو از سرعتم استفاده میکنه ؟ حتی اگر به تبیان هم وصل باشم بازم از کل سرعتم نمیکشه ؟ علتش چیه به نظر شما ؟ یعنی خیلی جالبه من صبح کوچکترین مشکلی با هیچی ندارم صفحه عالی پکت لاس =0 یوتیوب فول اسپید اما از ظهر حتی با اکانت با تیبان به هرچی که شما تصورشو کنی دیگه یوتیوب رو نمی تونم فول اسپید باز کنم ؟ علتش شبکه پرترافیک و شلوغ نیست ؟ اگر نیست پس چیه ؟ یعنی 1 مگ من ظهر دیگه 1 مگ نیست میشه کمتر از 512 .

پینگ تبیان گیگی 4500 مسیر ثابت اذربایجان با سرورهای بازی :

پینگ رسپینا گیگی 216 تومن مسیر ثابت نیست یعنی تصمینی داده نشده با سرورهای بازی :

جفتشون در حال حاظر کوچکترین تفاوتی تو باز کردن صفجه ندارن فقط پینگ رسپینا با 4.2.2.4 بهتر هست اما جفتشون از ظهر به بعد پکت لاس پیدا میکنن و سرعت صفحه تبیان هم تغییر پیدا می کنه و افت پیدا میکنه شک دارین خودتون تست کنید .
    همه حرفاتو قبول دارم ولی این قضیه کندی بعد از ظهر روی کل ترافیک ایران رو مطمئن نیستم. حداقل برای من اینطور نیست. خود مخابرات که بعد از 12 شایدم زودتر سرعت میشه 50 کیلو و کمتر ، ولی با اکانت افزایش سرعت، من تا 12 شب هم با فول اسپید میتونم یوتیوب ، وبگردی و هر کار دیگه ای انجام بدم. افزایش تعداد کاربر ها قطعا توی کیفیت اینترنت تاثیر داره ولی طوری نیست که کل شبکه نت ایران هر روز بعد از ظهر داغون بشه. اینترانت که بیش از ظرفیت هست و همینطور که دوستمون گفتن هر زمانی از روز یه سایت داخلی باز کنی مثل بنز میاد. مساله سر پهنای باند بین الملله که توی اوج مصرف کمبود خودشو نشون میده ولی این قضیه هم باز شامل کل شبکه نمیشه. یعنی شرکت ارتباطات زیر ساخت کلا نمیخوابه. هر isp و دیتا سنتر نسبت به ظرفیت و تعداد کاربری که دارن دچار افت میشن. حالا یکی مثل مخابرات که ظرفیت کافی نداره و از طرفی هم بیشتر پهنای باند رو اختصاص میده به سرویس های حجمی ، مشترکین نامحدودش که من و شما باشیم و سرعت کمتر هم داریم ، این قضیه رو به وضوح متوجه میشیم. ولی یه شرکت دیگه هم میتونه شرایط رو داشته باشه ، ولی جوری کنترل کنه که تو ساعت های پیک مصرف کیفیت تا حد امکان حفظ بشه و این بستگی به ظرفیت و مدیریت اون شرکت داره. همیشه یه مقداری از ترافیک کل شبکه به صورت رزرو وجود داره تا در مواقع اوج مصرف یا ضروری وارد شبکه بشه. حالا این قضیه در حال حاضر تو ایران اجرا میشه یا نه رو نمیدونم. ولی میدونم که جا با جا فرق داره و همونطور که گفتم ، منم مثل خودت سرعت کم دارم و این تغییرات رو متوجه میشم ولی وقتی به دیتا سنتری وصل میشم که 24 ساعته سرعت 1 مگ خودم رو برای یوتیوب و بازی و امسال این در اختیارم میذاره دیگه نمیتونم افت سرعت و کیفیت رو به کل شبکه زیر ساخت تعمیم بدم. حالا نمیدونم شاید از یه جای دیگه مشکل داری یا مخابرات منطقه شما روی اینترانت هم اختلال داره و این قضیه روی اتصالت به سرور افزایش سرعت اینا تاثیر میذاره.

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کوچیکو دانلود کن network رو انتخاب کن باهرچیزی که وصل میشی اگر ethernet یا wireless بعد سایت های خارجی رو باز کن مثل guru3d.com یا هرچیزی دیگه ای ببین وقتی سایت باز میشه راحت 130 kb/s رو نشون میده یا با 60/70 میکشه .
    نه من مشکلی ندارم اخه ببین فقط اینترانت نیست تبیان هم که از فیزیک نظری میاد فول نمی کنه از ظهر به بعد من تنها اینطور نیستم .
    فقط سایت باز کن نه دانلود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

شما این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کوچیکو دانلود کن network رو انتخاب کن باهرچیزی که وصل میشی اگر ethernet یا wireless بعد سایت های خارجی رو باز کن مثل guru3d.com یا هرچیزی دیگه ای ببین وقتی سایت باز میشه راحت 130 kb/s رو نشون میده یا با 60/70 میکشه .
    نه من مشکلی ندارم اخه ببین فقط اینترانت نیست تبیان هم که از فیزیک نظری میاد فول نمی کنه از ظهر به بعد من تنها اینطور نیستم .
    فقط سایت باز کن نه دانلود .
    منم فقط سایت باز کردن و یوتیوب رو میگم. این که تبیان خوبه یا از فیزیک نظری اینا میاد رو ولش کن. باید ببینی در عمل چطوره . تبیان برای خودم بعضی اوقات سرعت نداره ولی دیتا سنتر های دیگه رو تست کردم فول سرعت میدن. منظورم هم از اینترانت اینه که شما برای اتصال به سرور افزایش سرعت که داخل ایرانه از شبکه داخلی که اینترانت باشه عبور میکنی دیگه و بعد از طریق اون سرور به اینترنت بین الملل متصل میشی. حالا من میگم شاید مشکل تو مسیر بین شما و اون سرور باشه نه بین سرور و زیرساخت و اینترنت. عکس زیر رو ببین. من همین الان ، ساعت 6 بعد از ظهر یوتیوب رو بدون اینکه کش شده باشه دارم لود میکنم. سرعت هم تو task manager مشخص هست. سمت چپ با افزایش سرعت ، سمت راست با قند شکن معمولی.

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دلیلش رو تو تایپیک عصر تلکام بحث کردیم یه بار

چون هر کشوری یه پهنای باندی داره در واقع میخره

شبا هم چون تعداد کسانی که به اینترنت وصل میشن بیشتر از صبح هاست،در نتیجه ترافیک تو کشور کمبود پیدا میکنه و این مشکلات به وجود میاد
    جرف شما با ایکه در ظاهر منطقی بنظر میاد ولی از اساس اشتباهه
    برخلاف اون چیزی که بنظر میاد توی امارهایی که از طرف مراجع مختلف دادن پیک مصرف پهنای باند تو ساعت اداریه نه شبها

5. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

جرف شما با ایکه در ظاهر منطقی بنظر میاد ولی از اساس اشتباهه
    برخلاف اون چیزی که بنظر میاد توی امارهایی که از طرف مراجع مختلف دادن پیک مصرف پهنای باند تو ساعت اداریه نه شبها
    شاید هم باشه ولی من بیشتر شبا تایم اوت میاد سراغم تا روزها،بیشتر دوستان هم فکر کنم شبا این مشکل براشون میاد ظاهرا

ولی در کل میخاستم بگم این مشکل از پهنای کم دولت

تو تایپیک عصر تلکام دوستمون bilmazlar توضیح دادند که دولت باید ترافیک بخره از شرکتهایی که پهنای باند میفروشن تا ما هم دچار تایم اوت کاهش پهنای باند نشیم

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مشکل اصلی انحصار پهنای باند در دست زیر ساخت هست.
    یه مشکل اصلی تر از اون هم هست، که دیگه بماند.

8. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه محمد 1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

الان 2 مگ نامحدود ماهی 150 هزار تومنی خیلی خوبه.چون این 2 مگ محدودها من 1 بار همینجوری دانلود کردم تو 28 روز 210 هزا رتومن پول اینترنت اومد.105 گیگ دانلود کردم 210 تومن پول حجمش شد.

به نظرم بریم 2 مگ نامحدود ماهی 150 تومنی بگیریم به نفعمونه.هر چه قدر دانلود کنیم ماهی 150 تومن بیشتر نمیشه. این 2 مگ محدود ها که من الان داریم همینجوری کنتور میندازه.2 مگ ناممحدود میتونی راحت ماهی 500 گیگ دانلود کنی

150 تومن میشه.ولی 2مگ محدود ماهی 500 گیگ بگیری 500 هزار تومن میشه پول حجمت.
    .........

رفتم الان تو سایت مخابرات جمش کردن عوضی ها 2 مگ نامحدود رو نمیصرفه براشون ماهی 150 تومن.فقط 256 و 512 نامحدود دارن. بقیشم حجمیشه.

اینا اگر بخوان 2مگ نامحدود بدن فکر کنم ماهی 300 تومن میکنن قیمتشو
    Last edited by محمد 1381; 27-04-2016 at 14:27.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

راستی این بحث ها رو که کردید الان بعد از چندین هفته ساعت 4 ظهره پبنگ نرفته هنوز بالا اینه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد اون دوستمون که نوشته بود ، " وقتی این مملکت اینترنت پر سرعت رو تهدید میدونن"

حالا منم اینو بگم ، یه بابایی که اکثرا میشناسنش ، نمیخوام اسم ببرم سخنرانی هم زیاد میکنه ، در مورد اینترنت داشت میگفت ، میگفتش امریکا پیگیره این بود که چرا تو ایران اینترنت انقد داغونه و اینا... بعد اون جواب داد اره بایدم اینطوری باشه! سرعت زیاد باشه ، مردم میخوان چیکار ؟! فقط میخوان فیلم دانلود کنن دیگه ، مگر نه مردم لازم ندارن! این امریکایی ها میخوان مردم ایران سرعت خوب داشته باشن فیلم بین هم رد و بدل کنن!

ببینید چقدر میتونه سطح فکری یه انسان پایین باشه که سرعت اینترنت زیاد رو فقط تو فیلم دانلود کردن میدونه ، یعنی هیچ کاره دیگه ای نمیشه انجام داد با خیال اسوده در اینترنت با یه سرعت خوب !

وقتی افرادی مثله این تو این جامعه هستن و یه سری هم پیرو دارند ، اصلا انتظار پیشرفت به خصوص تو اینترنت رو نداشته باشین.

البته خالی نماند : "کافران همه را به کیش خود پندارند"

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی این بحث ها رو که کردید الان بعد از چندین هفته ساعت 4 ظهره پبنگ نرفته هنوز بالا اینه :

تو روتر هاشون تنظیم کردن پینگ گوگل دی ان اس و اوپن دی ان اس بالا نره، شما سایت های مختلف رو تست کن تا نتیجه رو ببینی.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تو روتر هاشون تنظیم کردن پینگ گوگل دی ان اس و اوپن دی ان اس بالا نره، شما سایت های مختلف رو تست کن تا نتیجه رو ببینی.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
    پینگ رو از چه سایتی بگیرم شما بگو

این تست آی پی برا فرانسه :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •