*1000مربع .
*1000مربع .
دوستان کسی از این سرویس شبانه اطلاع دقیق نداره؟سرعت و پهنای باند؟(میزان سرعت در روز و شب و پهنای باندی که شب ارائه میشه)
Last edited by hojjat74; 12-06-2016 at 20:30.
اطلاع دقیق رو ندارم ولی:
1. سرعت پایه رو زدند 128 یعنی هر چقدر سرعت اینترنت شبانه پایین اومد حق اعتراض ندارید!
یعنی به مرگ گرفتند تا به به تب راضی بشید.
2. ساعت رایگان از ساعت 2-7 هستنش. یعنی باز هم یک ساعت دیگر کم شد.
کم کم ملت میشن مث جغد که شبا بیدار بشن و دانلود کنند!
کارهای اینا کم از امریکا نیست که به تحریم بست ملتُ تا به همه چیز راضی بشن.
دوستانی که دسترسی به سرویس دهنده های دیگر دارند، خودشونُ تحقیر نکنند. واقعا کارهای مخابرات شرم اور و تحقیرآمیز به تمام معناست.
حالا شاید ممکنه بعضی به دلایلی تبلیغ بقیه رو بکنند ولی این دست کارهای مخابرات بسیار ناجوان مردانه ست.
الان ، سه روزه که اینترنت من ، خوابیدست. / قطع و وصل بسیار زیاد شده / بعضا در روز بیش از 50 بار آی پی میگیره مودم.
متاسفانه 4جی این اپراتورها هم درست و حسابی نیست(منطقه ما)
وگرنه یه 8372 میگرفتم و از دست اینها خلاص میشدم.
درورد
DSL همون رابط ارتباطی شما تا مخابرات هست .
که در مودم میتونید مشاهده کنید .
هر چی عدد DSL بالا تر باشه شما در اون شبکه اجازه دارید دیتا بیشتری رو جا به جا کنید .
البته این مورد با محدودیت اکانتینگ شما فرق داره .
برای باز کردن این مورد با اپراتور 2020 تماس بگیرید و بگید مشکل دارید و میخوایید DSL رو براتون باز کنند تا حدود 10 مگ اگر اپراتوره تازه کار باشه میگه نمیشه و از این حرفا بهش بگید باز کردن DSL هیچ ربطی به نوع و طرح تعرفه شما نداره و بنا به دلایل مشکلات خاص باید این مورد رو براش شما اعمال کنند .
موفق باشید .
باز خوبه طرح ما که شبانش از 4 تا 9 هست .
بخواییم بیدار باشیم از کل زندگی میوفتیم .
سلام دوستان
امروز نزدیگ های ساعت 5 بعد از ظهر بود که فهمیدم که مخابرات down stream رو محدود کرده
اول فکر کردم از مودمه مودم روهم ریستارت کردم ولی باز down stream تغییری نکرد من یک خط دیگه هم دارم اون رو هم چک کردم که بله down stream اون رو هم محدود کردند
قبلا down stream بود 10239 ولی الان شده 3071 سرعت دانلود هم از 320 بالاتر نمیره در صورتی که قبلا سرعت دانلود 1 مگ بود
بله
سرعت روز به شدت کاهش پیدا کرده
صد در صد نه
هزار درصد تایید میشه
شعورش در اورده این لعنتی مخابرات
نه برای من همون قبله شاید چون من طرح دارم جرات نکردن کمش کن سرعت تا 987 کیلو بیت در روز میره
همون طرح یکسال پیش تو نمایشگاه گرفتم 18 ماهه روز تا 10 مگابیت شب یک مگابیت > کلا دانلود شب 99 درصد تخفیفش عملا بدردنمی خوره چون حداکثر سرعت تو دان منجر 121 هست که بخوای حساب کنی با مصرف برق و استهلاک کامپیوتر نمی صرفه من به ندرت استفاده کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)