تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1750 از 4751 اولاول ... 750125016501700174017461747174817491750175117521753175417601800185022502750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,491 به 17,500 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بابا من نمیدونم برای یه جیز که به صورت رایگان هست چرا اینقدر صر و صدا می کنید طرف داره واسه سرعت 512 ، 18000 میده توقع داره همه ی پهنای باند شاتل رو بدن آقا شبا رایگان دانلود کنه شبی 700 مگ هم خوبه البته مطمئن باشید دانلود بلد نیستین وگرنه شبی کمتر از 1.3 نباید دانلود داشته باشین من هر روز میام این تاپیک میخونم میخندم شاتل باید شبانش برداره تا شما سر حال بیان این تاپیکم باید قفل بشه شده اسپم دونی
    دوست عزيز واقعاً براي طرز فكرتون متأسفم! برادر من خارج ماهي 18 دلار براي اينترنت 24 مگابيت ميداد اونوقت شما ميگي 512 با 3 گيگ حجم ماهي 18 تومن خوبه؟!! حالا نميگيم بيان 24 مگابيت بدن ولي حداقل شبيه به تعرفه هاي مخابرات كه ميتونن 512 نامحدود رو همين قيمت 512 با 3 گيگ حجم بدن.
    Last edited by siamak_mu; 21-02-2010 at 16:28.

2. 12 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دوست عزيز واقعاً براي طرز فكرتون متأسفم! برادر من خارج ماهي 18 دلار براي اينترنت 24 مگابيت ميداد اونوقت شما ميگي 512 با 3 گيگ حجم ماهي 18 تومن خوبه؟!! حالا نميگيم بيان 24 مگابيت بدن ولي حداقل شبيه به تعرفه هاي مخابرات كه ميتونن 512 نامحدود رو همين قيمت 512 با 3 گيگ حجم بدن.
    به این مورد هم اشاره میکردی که 18 دلاری که اونا میدن درآمد 1 ساعت کارشون هم نمیشه ! درآمد اونا دلاری و یورویی است و درآمد ما بدبختا ریالی.
    حقیقتا دیگه تو این مملکت خراب شده چی مونده که قیمتش ارزونتر از قیمتهای جهانی باشه ؟ یه نفت و بنزین و یه نون لواش بود که دلمون خوش بود ارزونه، که اون هم گرون شد...

4. 14 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به این مورد هم اشاره میکردی که 18 دلاری که اونا میدن درآمد 1 ساعت کارشون هم نمیشه ! درآمد اونا دلاری و یورویی است و درآمد ما بدبختا ریالی.
    حقیقتا دیگه تو این مملکت خراب شده چی مونده که قیمتش ارزونتر از قیمتهای جهانی باشه ؟ یه نفت و بنزین و یه نون لواش بود که دلمون خوش بود ارزونه، که اون هم گرون شد...
    ميخواستم بگم ديگه گفتم از تاپيك پرت ميشيم.بله اونا حداقل ماهي 3-4 هزار دلار درآمد دارن بعد ما حداقل 275 هزار تومن حقوق كارگر در سال 88 هست! اونا براي 24 مگابيت نامحدود ماهي 18 تومن ميدن بعد ما براي 64 كيلوبيت نامحدود ماهي 19 تومن ميديم به شاتل!

آخه چرا نبايد شاكي باشيم جناب gla021 ؟

6. 8 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بهش میگن: مدیریت دانلود.

حرف بی راه هم نمیگه.

من باورم نمیشد اما خیلی ها نمیدونن و انتظار دارن وقتی از راپیدشیر بدون اکانت استفاده میکنند سرعت ماکزیموم رو بهشون بده. یا اینکه شاید لینک راپیدشیر رو بذارن تو لیست که شب ها دانلود بشه و صبح که بیان میبینن که ایرور داده.

این مورد خیلی درشتی بود. موارد ریز هم هست که اگر اونا رو رعایت کنی میتونی خیلی دانلود کنی.
    عزیزم من از لینک مستقیم از 10 بیشتر نمیگیرم (سرور خودم). این که دیگه رپید نیست براش اکانت بخرم

بابا من نمیدونم برای یه جیز که به صورت رایگان هست چرا اینقدر صر و صدا می کنید طرف داره واسه سرعت 512 ، 18000 میده توقع داره همه ی پهنای باند شاتل رو بدن آقا شبا رایگان دانلود کنه شبی 700 مگ هم خوبه البته مطمئن باشید دانلود بلد نیستین وگرنه شبی کمتر از 1.3 نباید دانلود داشته باشین من هر روز میام این تاپیک میخونم میخندم شاتل باید شبانش برداره تا شما سر حال بیان این تاپیکم باید قفل بشه شده اسپم دونی
    شما اصلا صحبت نکن که Post count شما حتی هنوز از 10 بالاتر نیومده !!! برو به رفیقات بگو برن بمیرن . شاتلی....

8. 2 کاربر از Mohaddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

ميخواستم بگم ديگه گفتم از تاپيك پرت ميشيم.بله اونا حداقل ماهي 3-4 هزار دلار درآمد دارن بعد ما حداقل 275 هزار تومن حقوق كارگر در سال 88 هست! اونا براي 24 مگابيت نامحدود ماهي 18 تومن ميدن بعد ما براي 64 كيلوبيت نامحدود ماهي 19 تومن ميديم به شاتل!

آخه چرا نبايد شاكي باشيم جناب gla021 ؟
    امریکا میانگین درآمد ماهی 5000 دلاره ... یه دانشجو ماهی 2000 دلار حقوق داره .... اینایی که از این وضع دفاع می کنند باید خفه شن ...

10. 7 کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

ببینم کجات میخاره؟؟؟؟
    دوست نداری هرری برو تو یه فروم دیگه
    اینجا همینه که هست
    احتمالا یا خیلی مایه داری یا از خودشونی چون واسه پولی که داری میدی به این مفت خورها زحمت نکشیدی که زورت بیاد.
    اگر هم فکر میکنی که خیلی حالیته احتیاج نیست همه جا جار بزنی چون ممکنه مردم شک کنن

12. 2 کاربر از momkhbpsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

حالا یه نفر جواب بیچاره رو داد همه پش بندش شیر شدین یه تیکه ای بهش انداختین

14. 5 کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gla021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اولا اینجا ایران نه آمریکا......
    دوما من نه پولدارم نه شاتلی من دانشجو برق شیرازم که همزمان کارم میکنه تا خرج خودم و برادرم در بیارم............
    سوما خودتون میدونید تو ایران 512 با دانلود رایگان شبانه هیچ isp با این قیمت نمیده به نظر من هر کی هم ناراحت بگه خطش جمع کنن بره یه isp دیگه تا ترافیکم کمتر بشه
    چهارما من چیزی نگفتم ، گفتم شاتل شبانش باید برداره تا شما قدر همین 700 مگ رو هم بدونید

16. 2 کاربر از gla021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

حالا یه نفر جواب بیچاره رو داد همه پش بندش شیر شدین یه تیکه ای بهش انداختین
    خب اینجا همه اعصابشون خورده از این وضعیت بعد این میاد این وسط حرکات نمایشی انجام میده

18. این کاربر از momkhbpsp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gla021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دیگه او آقایی که ادعایه پست زادش میشه (با 70 پست) فکر کنم من قدیمی تر از شما باشم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم اولین پستم اینجا (فکر کنم) gla میبینید که منم شاکی بودم
    ولی مشکل از من بود
    دیگه امیدوارم همتون صحیح وسالم به همراه دوستان وخانواده تان به تمام آرزو هاتون برسید .خدا نگهدارتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 40 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 40 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •