هر چقدر هم که قوی باشه بازم اط چشمم افتاده
من خودم اینو گذاشتم ببینم میشه با 8968 یکی دیگه تعویض کنم![]()
هر چقدر هم که قوی باشه بازم اط چشمم افتاده
من خودم اینو گذاشتم ببینم میشه با 8968 یکی دیگه تعویض کنم![]()
بابا 100 تومن خرج کردن دیگه دیونه شدن نداره. اگه یه چیز میخوای که که چند سال کارتو راه بندازه حداقل بهتره tplink 8980 بخری که 270 تومنه. اگه فکر میکنه آدم باید دیونه باشه که 270 تومن بده مودماون موقع شک نکن 8968 بهترین گزینته. من خودم یه ساله 2750 سفید دارم و یه مودمیه که کارتو راه میندازه و ازش راضیم ولی 8968 بهتره(دلیل اینکه اون موقع 8968 نخریدم این بود که 40 تومن گرونتر بود و ورژنش یکش فقط پیدا میشد، ولی ورژن دو 8968 خیلی از 2750 بهتره)
میخوام Asus n12 u رو بخرم...اگه نشد Dlink 2750 or 2730 رنگ مشکیش رو میخرم اگه اینم نشد Tp link 8968 ورژن 2 یا 3 رو میخرم....
دوستان نظرتون در مورد ایسوس چیه؟
ممنون باتشکر
بی خود گرونه. 8968 ورژن 2ش هم کارائیش بهتره و هم امکاناتش (حتی از ورژن 3 هم بهتره)
ولی ایسوس کاراییش بهتر از بقیه نیست؟...این مدل قیمتش حدودا 207 تومن هست
جدی ورژن 2 هش بهتر هست؟
دمت گرم ....جایی میدونی که داشته باشه و به صورت آنلاین خریداری کنیم؟
جدا اگه 207 تومن میتونه خرج کنی این مودمم هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشگاهای مختلف هست که میتونی با گوگل پیداشون کنی و فرق اصلیشون بیشتر مربوط میشه به نحوه و هزینه ارسال کالا یه مثالش این باز خودت میتونی بگردی:
سلام..ممنون..ببین میخوام بدونم الان همه این مودم ها و حتی مودم هایی که خودم میگم میتونن چند تا دستگاه رو باهم ساپورت کنه؟مثلا دوتا موبایل و یه لپ تاپ رو همزمان ساپوت کنه.
ممنونن میشم راهنمایی کنین. باتشکر
شکا دست دست نکن و 8968 بگیر و خیالت راحت !!
الکی پول خودت رو خرج ایسوس نکن
ایسوس همیشهالکی الکی قیمتش زیاده
جدی؟.....................نمیدونم
انقدر بحث کردیم که به بیراه کشیدیم
من پیشنهاد های حلی خودم رو میگم
برای قیمت 70 تومن(حدودا) 8951 بخر و برای 120-140 2 انتخاب داری یکی 2750 و یکی 8961 که اگر بخوای از مودم نسل 3 هم استفاده کنی 2750 بهتره ولی اگر نه میتونی 8961 بخری
و برای قیمت بالاتر از این هم میتونی 8968 بخری با امکانات 2750 و چیپ beoadcam که برا خطوط نویز دار بهتره !!
البته مدل های قبلی tplink هم چیپشون برودکم هستش ولی مدل های سری 2 دی لینک رو نمیدونم چه چیپی دارن !! ولی هر چی باشه برای خطوط نویز دار خوب عمل نمیکنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)