تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1750 از 2550 اولاول ... 75012501650170017401746174717481749175017511752175317541760180018502250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,491 به 17,500 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

آخر فروم باز al pacino_masoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

حرفهای خنده دار چرا میزنید...طرف پول vip رو داده به خاطر دانلود شبانش..بعدش میگید روزها اینترنتو قطع کنند ما نمیتونیم شارژ بفروشیم...خوب نفروشید به ما چه...ما چرا باید این وسط ضرر کنیم..والا

2. 2 کاربر از al pacino_masoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

حرفهای خنده دار چرا میزنید...طرف پول vip رو داده به خاطر دانلود شبانش..بعدش میگید روزها اینترنتو قطع کنند ما نمیتونیم شارژ بفروشیم...خوب نفروشید به ما چه...ما چرا باید این وسط ضرر کنیم..والا
    دوست من ،من منظورم شارژ تلفن بود..... اول بفهم بعد......

4. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیز من هم چند وقت پیش همین سرویس رو داشتم واقعا چیزی برای تعریف نداره و همه چیزیش از پینگ گرفته تا دانلود شبانه افتضاحه هر چه زودتر ازش بیای بیرون بهتره
    منظورت کلا مخابراته؟ همه ی دوستام تو بتل با پینگ 120 الی 180 بازی می کنند اونوقت من کمترین پینگم 250 ه. شما الان کدوم شرکت هستین؟ واسه پینگ خوب تو بازیا کدوم شرکت خوبه؟ دوستم ماکس نت داره میگه پینگش تعریفی نداره.

6. 3 کاربر از milad-wanted بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    azərbaycan

پيش فرض

انصافا تو اون 5 تا 8 میشه 4.5 گیگ دان کرد. ولی من تو اون 10 درصد هم نوبرم چرا که اگه دانلود نباشه، کامپیوتر و نت برام بی معنیه چون دیگه مدیایی نیست که وقتم پر شه!
    واقعا من موندم کی وقت میکنید از این همه دانلود استفاده کنید
    واسه استفاده از اینهمه دانلود باید شب تا صبح دانلود کنی صبح تا شب هم بشینی پای کامپیوتر ازشون استفاده کنی
    شما یعنی از پای کامپیوتر جم نمیخوری؟ اصلا بیرون نمیری؟ دستشویی و حمام چی؟ درسی؟ شغلی؟ هاردشو از کجا میارین؟
    من خودم بیشتر وقتمو با کامپیوتر پر میکنم ولی با این حال نصف فیلمهایی که دانلود کردم رو ندیدم و کلی گیم تو لیست دارم که بازی کنم
    من دانلودام رو جمع میکنم تو دو هفته تا فوقش یک ماه دانلود میکنم بعدش تا چند ماه دانلود زیادی ندارم
    نمونش الان 5 - 6 ماهه دانلودی نداشتم و چون سرعت نتم رفته رو 420 همه دانلودام رو تو یه هفته تموم کردم
    الانم از رو بیکاری و این که این سرعت حیف نشه چون فقط تا آخر این ماه دارمش یه چند تا گیم سبک جدیدی که تا حالا بازی نکردم دانلود میکنم تا شاااید خوشم اومد!
    Last edited by TurkOglu1993; 08-02-2014 at 21:19.

8. 4 کاربر از TurkOglu1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت jakejonson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام به همگی

من 128 شاتل دارم که به خاطر بامبول هایی که اخیرن در میاره میخام سرویسم رو عوض کنم. الان شبانه تعطیلم، روزانه هم 80-110 تا داون دارم
    به نظر شما بهترین سرویس 128 کودومه؟
    پینگ اصلا برام مهم نیس، دانلود روزانه اولویتمه بعدشم شبانه
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    یه سوال (فقط نخندین ) نت مخابرات و همارا یکیه؟؟؟ آخه من رفتم سایت مخابرات redirect کرد رو همارا قسمت ایینترنتشو

درضمن کسی اینترنیک استفاده کرده؟؟؟ کلا این ISP های تازه ارزش دارن یه چند ماهی از خلوتیشون استفاده کنیم؟
    Last edited by jakejonson; 08-02-2014 at 21:25.

10. 3 کاربر از jakejonson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rr9060's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من شبانه فیکس 4 الی 4.5 گیگ دانلود دارم با 230 الی 240 تا سرعت
    روزا هم 900 930 تا سرعت میده
    بنظرم تقریبا سرویس خوبیه برای کسایی که به اون صورت اهل دانلود نیستن
    نه
    دیگه هارد ندارم دانلود کنم
    فقط وب گردی

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

12. 3 کاربر از rr9060 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

جناب جمع بچه های تاپیک دوستانه تر از این هست که شما بخوای این طوری حرف بزنی.
    یا طرز صحبت رو عوض کن یا بیخیال تاپیک شو.....................

__________________________________________________ ___________________

پینگ عوضعش بهتر شده شاید داره مکس تغییراتی میده رو سیستم هاش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by night-sky; 09-02-2014 at 00:49.

14. 3 کاربر از night-sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز al pacino_masoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

جناب جمع بچه های تاپیک دوستانه تر از این هست که شما بخوای این طوری حرف بزنی.
    یا طرز صحبت رو عوض کن یا بیخیال تاپیک شو.....................

__________________________________________________ ___________________

[/CODE]
    کسی با شما حرف نزد ..خودتو درگیر ماجرا نکن...بقیه اش رو هم خودم میدونم بیخیال این تاپیک بشم یا نشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahdi.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ارسباران، اهر

پيش فرض

دیروز یه سرویس الترا گرفتمــ از مخابرات، مثلا باید 8 - 4 مگابیت باشه ولی اینطوریه:

زنگ زدمــ بهشونــ ، طرف میگه از کجا فهمیدید که ما سرعت پایینتر دادیمــ بهتونــ! -ای کاش یه امکانی بود طرف رو از پشت تلفن خفه می کردمــ!!- بعدش میگه به خاطر خودتونــ سرعت رو پایین قرار دادیمــ -چرا مثلا!؟- که یه وقت خط تلفنتونــ به خاطر فشار زیاد قطع و وصل نشه!! -شما خیلی بیجا فرمودید، من اصلا دلمــ می خواد خطمــ رو بسوزونمــ ، شما وظیفتهـ هر سرویسی که من خواستمــ بهمــ بدید، پولشو دادمــ!- طرف میگه: مشکلی نیست، چرا حرص می خوری، بهتونــ 8 میدیمــ!!!!! واقعا زبانــ عاجزه از توصیف این جماعت!! فعلا که 24 ساعت گذشته و همانــ آش و همانــ کاسه... . اگه این روند ادامه پیدا کنه به جرمــ کلاهبرداری از مردمــ به سازمان بازرسي كل كشور گزارش خواهمــ داد.
    امروز یکشنبهـ 20 بهمن ماه؛ از چهارشنبهـ هفته قبلــ منتظریمــ جنابانــ 8 مگ ببندنــ رو خط! :|

17. 2 کاربر از Mahdi.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behnam84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منظورت کلا مخابراته؟ همه ی دوستام تو بتل با پینگ 120 الی 180 بازی می کنند اونوقت من کمترین پینگم 250 ه. شما الان کدوم شرکت هستین؟ واسه پینگ خوب تو بازیا کدوم شرکت خوبه؟ دوستم ماکس نت داره میگه پینگش تعریفی نداره.
    نه مخابرات حسابش با همارا جداست اوایل مخابرات خیلی عالی بود اما الان مثل بقیه معمولی شده
    من خودم الان VIP مکس نت دارم از هر لحاظ خوبه فقط خیلی گرونه روی خط دیگه تا چند روز پیش صبانت برنز 128 داشتم که پینگ عالی داشت و قیمت مناسب اما چون واسه VIP حدود 130 تومن هزینه داده بودم دیگه تمدید نکردمش بعد از 2 روز از تاریخ پایان سرویس رفتم به پنل کاربری دیدم جمع اوری شده!
    به نظرم فعلا تو این تاریخ صبانت از بقیه بهتره بخصوص واسه وب گردی و گیم .

19. 3 کاربر از behnam84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •