دوست عزیز ببینید قرار به این صورت هست که اگر شخصی خودش تمدید سرویس رو پرداخت کنه تا زمانی که نمایندگی بر روی تأیید کلیک نکنه عملیات تمدید سرویس اعمال نمیشه ...
واسه ما اینجوری هست (فارس) شاید جاهای دیگه پنل هاشون فرق داشته باشه ..
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوست عزیز ببینید قرار به این صورت هست که اگر شخصی خودش تمدید سرویس رو پرداخت کنه تا زمانی که نمایندگی بر روی تأیید کلیک نکنه عملیات تمدید سرویس اعمال نمیشه ...
واسه ما اینجوری هست (فارس) شاید جاهای دیگه پنل هاشون فرق داشته باشه ..
سلام دوستان من میخوام از آسیا تک سرویس 128 بگیرم برای دفترم
ولی مشکل اینه که نمیخوام با خطی که روش رانژه میشه تماس بگیرن برای اعلام دایری یا هرچیز دیگه.چون نمیخوام پرسنل اونجا از وجود اینترنت با خبر بشن
چجوری امکانش هست؟
راستی سرویس 128 سرعت آپلودش چنده کسی اطلاعی داره؟
100% خطتون ایراد فنی داره !! من هم 2 مگ دارم سرعت دانلودم روی 500 الی 700 ئه اون وقت مال شما بالای 40 نمیره ؟!! حتما پیگیری کنید یه جای کار ایراد داره ... شبانه هم برای من روی 160 اینطوراس البته مال من از 1 تا 8 هست چون 10 مگ ترافیکه ...
----------------------------------------------------------------------------------
دوستان کسی میدونه سرعت دانلود این سرویس روی چنده ؟
اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود نقره اي ( با 4 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 20 گيگ) 512 549000 ريال
سلام
در صورت تمایل برای دریافت سرویس پیغام خصوصی یا پیغام بازدیدکننده بدید
برای اطلاع از سرعت آپلود سرویس 128 با 1544 تماس بگیرید
وضعیت این شرکت چطوره دوستان؟
لطفا یه نفر یه تست بزاره !
ممنون
آپ استریم رو براتون رو 450 کیلوبیت میبندن
اشتباه نگید اگر شخصی خودش قبل از اتمام سرویس تمدید کنه باید برای فعالسازی تمدیدش با نمایندگیش تماس بگیره البته به پشتیبانی هم تماس بگیره براش تمدید میکنند .
اگر خودتم مستقیما مشتری آسیاتک باشی و تمدید کنی اما زودتر از پایان سرویست باید اجرای تمدید را در پنلت بزنی تا فعال بشه
البته گاهی اوقات باگ داره سیتسم و مشتری مجبور میشه در هر صورت با نمایندگی تماس بگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست کنیدو سرعت شبانه رو بگین
آخه من چجوری با اون سیم تست کنم!؟سیم تلفن بلند ندارم.
ولی امشکل از سیمکشی داخل نیست.چون الان با سرعت 120 دان میکنه ( همون لینکای دیروزیه و از زمان رایگان هم هست ) پس هرچی هست از بیرونه. اگر میتونه یه مدت 120 باشه ولی بعدش میشه 30-40 یعنی داخلی نیست دیگه...
اینترنت آسیاتک اصلا" چرته،من چند ماه از این شرکت داشتم در رفتم از این شرکت،آسیاتر می تونه این سرعت و با سرویسای 10 مگیش بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)