تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1750 از 2365 اولاول ... 75012501650170017401746174717481749175017511752175317541760180018502250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,491 به 17,500 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

دوستان منم گفتم تجربمو بگم

روی سمند پخش 175ui گذاشتم با ی جفت 6965v2 ، باندهارو زیر طاقچه اصلی خود سمند نصب کردم و با چوبی ک براش دادم درست کنم و 4 جفت پیچ و مهره حسابی به فلز زیر طاقچه و بالای صندوق محکم کردم، صدای سیستمم حسابی بیس داره و میلرزوه ماشین رو اما اصلا کیفیتی نیست، شفافیت خوبی نداره، و فرکانس صدای بمم همونطور ک توی مشخصات باند هست از 31 هرتز شروع میشه و صدای بم قشنگی هم ندارم زیاد، کلا فقط ولوم زیادی داره این سیستم و بر خلاف اینکه میگفتن صدای 6965v2 صدای vocal هست به نظرم مهمترین مشکلش ضعف در پخش صدای وکال هست... اما من راضیم ازش و با یکم تنظیم تونستم صدای نسبتا راضی کننده ای ازش بگیرم هرچند بازم کیفیت پایین صدا یکمی تو زوق میزنه و بدرد لرزوندن ماشین میخوره فقط صداش.
    موفق باشید
    یکی از مشکلاتتون میتونه همون زیر طاقچه نصب کردنتون باشه یه جورایی شما صدای واقعی باندو تو صندوقتون دارید نه تو کابین واسه همین بیشتر صدای کوبش و بیس میشنوید
    من فقط یه بار همچین موردی دیدم تو سمند که سینی گذاشته بود مثل شما زیر طاقچه تو کابین فقط یه صدای بم و بیس دار می اومد یه صدای خیلی گنگ باندش هم 6975 قدیم بود
    شما تو خونه تست کردید گویا راضی بودید از صدا به نظرم باندو بیارید رو طاقچه تفاوت صدای محسوسی میگیرید

2. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmail194's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    توی رویاهام

پيش فرض

دوستان برای یک امپ و یک جفت باند ، باتری باید چند امپر باشه؟
    ماشین پرایده
    55 امپر کافیه؟

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

دوستان برای یک امپ و یک جفت باند ، باتری باید چند امپر باشه؟
    ماشین پرایده
    55 امپر کافیه؟
    آره کافیه

در هر صورت هر وقت خواستید آمپراژ باتری رو افزایش بدید حتما دینامتون رو هم بر اساس آمپر باتری مورد انتخابتون عوض کنید تا یه کار اصولی کرده باشید
    دیدم کسایی که باتری پژویی میزارن ولی باز دینامشون 55 هست اینطوری شما قادر به شارژ کامل باتری نیستید به باتری هم اسیب میرسونید

داره خودمونی میشه mishkaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان کسی جواب سوال های من را نمیدونه ؟

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .سلام. هم کنوود و هم پایونیر هر دو برند پخش های خوبی رو ب بازار میدن .
    فرق چشم گیری میشه گفت ندارن ک بشه نظر داد. بستگی ب این داره ک شما چه برندی رو بیشتر دوست داری پایونیر ؟یا کنوود ؟
    و این ک باندشما یا امپ شما چیه . والا طبق شنیده ها میگن هرچه حصولات از یک شرکت باشه مچ ترن .
    اگر نظر بنده رو بخوای X400کنوود یک پخش بسار خوبه با قیمت 315تومان ی پخشیه ک از خریدش پشیمون نمیشی .
    Last edited by kasra k2; 30-03-2015 at 23:55.

7. 2 کاربر از kasra k2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

یکی از مشکلاتتون میتونه همون زیر طاقچه نصب کردنتون باشه یه جورایی شما صدای واقعی باندو تو صندوقتون دارید نه تو کابین واسه همین بیشتر صدای کوبش و بیس میشنوید
    من فقط یه بار همچین موردی دیدم تو سمند که سینی گذاشته بود مثل شما زیر طاقچه تو کابین فقط یه صدای بم و بیس دار می اومد یه صدای خیلی گنگ باندش هم 6975 قدیم بود
    شما تو خونه تست کردید گویا راضی بودید از صدا به نظرم باندو بیارید رو طاقچه تفاوت صدای محسوسی میگیرید

ممنون، بله ممکنه تا حدودی درست باشه، متاسفانه نمیتونم طاقچه براش بزارم، چون نمیخوام جلب توجه کنه و دیده بشه بانداش، پارکینگ ندارم و باید ماشینو تو کوچه بزارم و مشکل امنیتی...
    بازم کار منو راه میندازه همین سیستم هم...
    ممنون لنگرود جان

9. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه جفت 6974 پایونیر داشتم با یه امپ 2 کانال 3602 پایونیر
    از صدا راضی بودم تا اینکه یکی از باندا از دستم افتادو مرخص شد

حالا باند تا 160-180 تومن چی پیشنهاد میکنید که کمی از 6974 قویتر باشه قیمتشم به 200 نرسه امپ خور هم باشه

من خودم به اینا رسیدم کدوم بهتره

6985s
    6975s
    6965 v2
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 31-03-2015 at 00:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    باند دايره واسه در جلو 206 چي پيشنهاد ميدين كه آمپلي نخواد؟
    باند عقب كنوود 7100 با آمپلي دو كانال دارم
    خودم نظرم اين هاست :
    JBL GTO628
    Pioneer TS-1675V2
    Helix Esprit E6X
    پايونير بدون آمپلي كسي هست نصب كرده باشه ؟

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

سلام.
    سوال:
    برای نصب ساب ووفر حتما باید آمپی لی فایر هم تهیه بشه؟

من بخوام یه "ضبط خوب + دوتا بلندگوی عقب (خربزه ای یا گرد) + دوتا بلندگوی جلو + ساب ووفر" بگیرم چه قدر میشه و چه مدلی هایی پیشنهاد میدین؟

مدل ماشین سایپا 131

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز خسته نباشید اول مرسی از راهنمایی هات بعد میخواستم یه سیستمی باشه که تو صداهای بالا شفافیتش رو از دست نده البته برای این که به امپلی بیشتر ربط داره ولی میخوام یه چیزی باشه که پابه پای یه سیستم میدبیس بزنه.بعدشرمنده میگم منظورتون از قدرتی نیس چیه؟من قیمت گرفتم مدل 693.11i میگه 470تومن با یه امپ پایونر 4کانال 360تومن گفت باهات میوفته...
    والا این چیزی که من بستم کاملا منو هم در زمینه کیفیت و هم قدرت ارضا کرده البته چون من بیشتر تو ولومهای 30-15 گوش میدم خیلی برام پرتاب صدا اهمیت نداره. منظورم از قدرتی نیست اینه که فکر نکنی پیچ و مهره ی ماشنتو بتونه شل کنه. در آخر باید بهت بگم نرخهایی که گرفتی بسیار گرونه

14. این کاربر از chaharnazm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •