بازی بعدی چهارشنبه این هفته هست و وقت زیادی برای پیشبینی کردن ندارید.
بازی بعدی استقلال تهران -- -- راه اهن
تا حالا فقط 6 نفر پیشبینی کردن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی بعدی چهارشنبه این هفته هست و وقت زیادی برای پیشبینی کردن ندارید.
بازی بعدی استقلال تهران -- -- راه اهن
تا حالا فقط 6 نفر پیشبینی کردن!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا بازیه سختیه راه آهن هم روزهای خوبی داره ولی به نظرم استقلال 3-1 راه آهنو رو میبره.
سلام
امار منو قشنگ ثبت کنید
استقلال 3 راه اهن 1
سلام
پس بهتره یکی از خواب بیدارش کنه![]()
روانخواه: نمى خواهم به خاطر بازى در دربى بهبودى ام به خطر بیفتد
تهران IranSport.Net - امیدرضا روانخواه، هافبك استقلال كه دوران نقاهت خود را طى مى كند در مورد آخرین شرایط خود اظهار داشت: در حال حاضر در تمرینات استقلال فقط مى دوم و همچنین تمرینات سبكى را زیر نظر دكتر نوروزى انجام مى دهم. خوشبختانه همه چیز خوب پیش مى رود و فكر مى كنم به زودى مى توانم براى استقلال بازى كنم.وى در مورد بازى كردن در دربى گفت: دوست ندارم به خاطر بازى كردن در یك بازى بهبودى ام به خطر بیفتد. من از دستورات پزشكان اطاعت مى كنم و هر موقع آنها اجازه دهند براى استقلال بازى مى كنم.علاقه خودم را به بازى كردن در دربى نمى توانم كتمان كنم اما مهم این است كه استقلال بازى هاى دیگرى را هم پیش رو دارد. فرصت براى بازى كردن در دربى زیاد است اما بازى در آسیا كمتر نصیب هر بازیكنى مى شود. با این حال اگر پزشكان صلاح بدانند مقابل پرسپولیس بازى مى كنم و نهایت تلاش خودم را براى برد استقلال انجام مى دهم.روانخواه در رابطه با دیدار تیمش مقابل استقلال اهواز خاطر نشان ساخت: من در منزل بازى را تماشا كردم و از بازى هم تیمى هایم لذت بردم. به نظر من استقلال در این دیدار خیلى خوب و مقتدر بازى كرد و ۳ امتیاز را گرفت. معتقدم استقلال شایسته كسب عنوان قهرمانى است و اگر استقلال قهرمان نشود در حق این تیم اجحاف شده است.وى اضافه كرد: ما باید در ۳ جام حضور پیدا كنیم. با شناختى كه از بازیكنان دارم معتقدم مى توانیم هر ۳ جام را كسب كنیم چرا كه پتانسیل آن را داریم. روانخواه در پایان صحبت هایش گفت: مى خواهم در بازگشت به میادین همان بازیكنى شوم كه همگان انتظار دارند و به همین خاطر براى بازگشت عجله نمى كنم.
مهمترین عناوین روزنامه های ورزشی امروز(استقلال جوان)ساعت خبر: 8:51 - تاریخ خبر: 14/11/1387
تهران / واحد مرکزی خبر / ورزشی 1387/11/14
استقلال جوان:
- قلعه نویی: دادکان می خواست مرا جایگزین برانکو کند.
- دایی تهدید به رفتن کرد و بعد ارام شد.
- خوردبین با فغانی تماس گرفت،نیکبخت به دربی رسید.
- بیک زاده دربی را از دست داد.
- پیروانی به تمرین پرسپولیس نرفت.
- هیجان در زیر اب ،التهاب برای نفت.
- مارادونا از هوگو چاوز حمایت می کند.
- صفار هرندی:برملا کردن اسرار زندگی افراد،غیر قابل تحمل است.
- علی ابادی:دخالتی برای انتخاب سرمربی خارجی پرسپولیس نمی کنم.0001/10105/75
رینالدو از دیدار با راهآهن در استقلال؛ اولین آزمایش بازیكن پرویی
رینالدو كروز مهاجم پرویی تیم استقلال از دیدار مقابل راه آهن برای این تیم بازی میكند.
کدخبر :10603
تاریخ : دوشنبه 14 بهمن 1387
ساعت: 21 : 11 بازدید کنندگان : 230 نفر
رینالدو كروز مهاجم پرویی تیم استقلال از دیدار مقابل راه آهن برای این تیم بازی میكند.
به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، رینالدو كه پیش از ورود به ایران چند ماهی از فوتبال دور بود پس از حضور در تمرینات شدوار استقلال دچار كشیدگی عضله شد. وی پس از تمرین زیر نظر دكتر نوروزی پزشك استقلال به آمادگی رسید و درحال حاضر آماده حضور در رقابت های لیگ برتر است.
اولین آزمایش وی در دیدار مقابل راه آهن خواهد بود كه كادر فنی استقلال تصمیم گرفته در این دیدار رینالدو را بهز مین بفرستد.
مقابل استقلال فقط حمله می کنیمیاوری: می توانیم استقلال را در آزادی شکست دهیم
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: سرمربی تیم راه آهن شهر ری در آستانه دیدار حساس این تیم با استقلال تهران گفت: می توانیم استقلال را در آزادی شکست دهیم.محمود یاوری روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطرنشان کرد: بازیکنان تیم راه آهن در آمادگی بالایی به سر می برند و به اعتقاد من آنان توانایی شکست استقلال را دارند.
وی ادامه داد: تیم استقلال در هفته های اخیر بسیار خوب کار کرده و این تیم حتی یک تساوی هم نداشته ولی این برای ما مهم نیست زیرا ما روند رو به رشدی پیدا کردیم و می خواهیم به آن ادامه دهیم.
وی افزود: تیم من اکنون 3 هفته متوالی است که در بازی های خود به پیرئزی دست پیدا کرده و بازیکنان تیم از انگیزه بالایی برخودار هستند ضمن آنکه اکنون آماده مسابقه با استقلال تهران هستیم.
مربی تیم راه آهن در خصوص عملکرد خوب این تیم در هفته های اخیر به ایسکانیوز گفت: در 3 بازی آخر خود گل های برتری را در نیمه دوم به ثمر رساندیم که این امر نشان دهنده فیزیک بالای بازیکنانم راه آهن می باشد.
یاوری اضافه کرد: بارها گفته ام که بازیکنان من از فهم و درک بالایی برخوردار هستند و قدرت تاکتیک پذیری بسیار خوبی دارا می باشند که این امر باعث شده تا تمام دستورات من در زمین از سوی بازیکنان تیم اجرا شود.
وی در این رابطه عنوان کرد: از طرفی در نیم فصل دوم ما شاهد رشد راه آهن بودیم و این مسئله جز با اتحاد تمام عوامل راه آهن میسر نبود و تمام مدیران باشگاه تاکنون ما را در جهت پیشرفت تیم یاری داده اند.
وی در خصوص سوالی مبنی بر اینکه آیا در مقابل استقلال تدافعی بازی می کنید یا خیر تاکید کرد: من از بازی تدافعی بیزاریم و مطمئن باشید در مقابل استقلال فقط حمله می کنیم تا پیروز شویم.
یاوری در رابطه با بازی مقابل داماش اظهار داشت: بازی خوبی را در مقابل داماش انجام دادیم و توانستیم این تیم را در خانه خود شکست داده و وضعیت خود را در جدول رده بندی بهبود بخشیم.
وی در پایان در خصوص محروم یا مصدوم برای بازی در مقابل استقلال خاطرنشان کرد: بازیکنان راه آهن آنقدر در بازی های خود در این مدت خوب بازی کرده اند که حتی یک نفر هم در تیم ما 3 اخطاره نیست.
خبرنگار:
عزیز محمدی:نیكبخت واحدی می تواند مقابل استقلال بازی كند
عزیز محمدی، رئیس مسابقات لیگ برتر طی اظهار نظری كوتاه گفت: نیكبخت واحدی دو اخطاره بود و در بازی پیام خراسان كارت زرد گرفت و اخراج شد، به همین منظور در بازی با استقلال محروم نیست.
عزیز محمدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: چون نیکبخت در این دیدار با كارت قرمز مستقیم داور زمین اخراج شد، كارت زرد وی محسوب نمی شود و اینكه می گویند نیكبخت واحدی در دو دیدار اخیر پرسپولیس مقابل داماش گیلان و استقلال محروم است، درست نیست.
رئیس مسابقات لیگ برتر در پایان گفت: این قانون درست است و هر بازیكن هم كه به این صورت كارت زرد با قرمز بگیرد، این روش را انجام می دهیم./اص
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)