هیچی فقط آدم خوشحال میشه !!!!
---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
فریم ور فقط برای اینه که به لایو وصل بشم و بن نشیم ؟؟؟
هیچی فقط آدم خوشحال میشه !!!!
---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
فریم ور فقط برای اینه که به لایو وصل بشم و بن نشیم ؟؟؟
بله + نکات دیگه
salam sry fingilish type mikonam
uncahrtede 2 bara xbox360 am hast ya faghat ps3?
خب میدونید که الان قحطی اومده به نظر شما تو این قحطی بازی singularity رو بگیرم؟
حال میده اصلا؟
singularity بدک نیست ، خوبه
من راضی بومدم
البته دو روز نکشید که تمومش کردم
والا از نظر طراحی آره واقعا زیباست ولی همانطور که میثم جان گفت باز هم میخواین همون بازی هارو بازی کنی شما .
آره درسته , خدا لعنت کنه این Sony رو !! دلمون خوش بود PS3 میگیریم میشینیم یه سری بازی های قدیم رو بازی میکنیم حالشو میبریم که اینم کلا Chip رو از جا در آورد
والا بستگی به بازیت داره ولی تو بیشترین حالت Send/Reciev که فکر کنم مربوط به بازیه GeOW 2 میشه حدود 30-32 MB در ساعت شما حجم کم میکنی.
هیچی حداقل آدم دلش خوش میشه که چند نفری هستن که تو تاپیک فعالیت میکنن
نه عزیز , چون ناشر خود بازی Sony هست تا قیامت این بازی در انحصار خوده شرکت خواهد ماند.
GOW و KZ و LBP و R و ... هم همین وضعیت رو دارن.
با حرف شما هم موافق هستم هم مخالف چون درسته که هر کاری کنن با کپی خور میشه اما اگر مثل سونی عمل کنه دیگه کار تمومه امید وارم هیچ وقت این جوری نشه.
من هم به گیم پلی خیلی اهمیت میدم مثل شما اما اگر بازی گرافیک پاینی داشته باشه ولی گیم پلی توپ داشته باشه بازی نمیکنم.چون حالم بد میشه
![]()
رفقا فرق بین Xbox که چندتا مدل داره (Elite - Limit - و یه چندتای دیگه) تو چیه؟ "خواهش کامل توضیح بدین منه بی اطلاع با اطلاع شم...
فرق اینا تو تفاوتشونه!!
اینا که نام بردین همه از نظره قدرت سخت افزاری یکی هستن و همشون یه کار رو انجام میدن ولی در بعضی پک ها یک سری لوازم جانبی هست مثل : وجود یک بازیه اوریج و هارد 250 گیگ و یک دسته اضافی.
البته قیمته این نوع پک ها کمی زیاده (یکم بیشتر از کمی!) و توصیه میشه همون پک معمولی را بخرید که یک هارد 120 گیگ + تنها یک دسته درش موجود بیده!
گیمر های گرامی مزاحم شدم یه پیشنهاد بدم چه طور یه تاپیک بزنیم و خودمونو یعنی شخصیت گیمری مونو توش توصیف کنیم نظرتون چیه خیلی خیلی خوب میشه ها
هر کی موافقه تشکر کنه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)