تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1750 از 3195 اولاول ... 750125016501700174017461747174817491750175117521753175417601800185022502750 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,491 به 17,500 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه huggy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    زندان

پيش فرض

یه سوال
    وقتی یه نفر از من تشکر میکنه چی میشه؟
    هیچی فقط آدم خوشحال میشه !!!!

---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------

دوست عزیز این اپدیت واسه داشبورد. هست اون اپدیت LT اپدیت فریم ور هست که باید دستگاه باز بشه.
    فریم ور فقط برای اینه که به لایو وصل بشم و بن نشیم ؟؟؟

2. 2 کاربر از huggy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

فریم ور فقط برای اینه که به لایو وصل بشم و بن نشیم ؟؟؟
    بله + نکات دیگه

4. 4 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

salam sry fingilish type mikonam
    uncahrtede 2 bara xbox360 am hast ya faghat ps3?

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

خب میدونید که الان قحطی اومده به نظر شما تو این قحطی بازی singularity رو بگیرم؟
    حال میده اصلا؟

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

singularity بدک نیست ، خوبه
    من راضی بومدم
    البته دو روز نکشید که تمومش کردم

8. این کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

این x360 جدیده خیلی با اینایی که الان هست فرق می کنه؟ یعنی می ارزه آدم بفروشه اینو و این جدید رو بخره؟
    ممنون
    والا از نظر طراحی آره واقعا زیباست ولی همانطور که میثم جان گفت باز هم میخواین همون بازی هارو بازی کنی شما .
    همه کنسول ها حتی در آینده کپی خور میشوند ، هیچ راهی هم برای جلوگیری نیست ، مگر اینکه مثل سونی بری دم هکر ها و تولید کنندگان مودچیپ و درایو های مجازی رو ببینی که اونطوری بعد از یک مدتی میشه تجارت برای هَکر ها کنسول ساز ها به خاک سیاه میشینند ، فقط میشه مدت زمان کپی خور شدنشون رو زیاد کرد که سونی خوب عمل کرده تا به اینجا .

خوب راستش من با فروزا اصلا حال نکردم ، من از اون دسته آدم هایی هستم که گیم پلی برام خیلی خیلی بیشتر از گرافیک ارزش داره . برای همینکه هنوز دارم متال گیر 1 بازی میکنم و خسته هم نشدم
    آره درسته , خدا لعنت کنه این Sony رو !! دلمون خوش بود PS3 میگیریم میشینیم یه سری بازی های قدیم رو بازی میکنیم حالشو میبریم که اینم کلا Chip رو از جا در آورد
    hi
    بازی کردن توی live خیلی حجم اینترنت رو میبره؟ مثلا اگه 10 دقیق یه بازی معمولی رو live بازی کنی چقدر از حجمت کم میشه؟
    tnx
    والا بستگی به بازیت داره ولی تو بیشترین حالت Send/Reciev که فکر کنم مربوط به بازیه GeOW 2 میشه حدود 30-32 MB در ساعت شما حجم کم میکنی.
    یه سوال
    وقتی یه نفر از من تشکر میکنه چی میشه؟
    هیچی حداقل آدم دلش خوش میشه که چند نفری هستن که تو تاپیک فعالیت میکنن
    salam sry fingilish type mikonam
    uncahrtede 2 bara xbox360 am hast ya faghat ps3?
    نه عزیز , چون ناشر خود بازی Sony هست تا قیامت این بازی در انحصار خوده شرکت خواهد ماند.

GOW و KZ و LBP و R و ... هم همین وضعیت رو دارن.

10. 12 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همه کنسول ها حتی در آینده کپی خور میشوند ، هیچ راهی هم برای جلوگیری نیست ، مگر اینکه مثل سونی بری دم هکر ها و تولید کنندگان مودچیپ و درایو های مجازی رو ببینی که اونطوری بعد از یک مدتی میشه تجارت برای هَکر ها کنسول ساز ها به خاک سیاه میشینند ، فقط میشه مدت زمان کپی خور شدنشون رو زیاد کرد که سونی خوب عمل کرده تا به اینجا .

خوب راستش من با فروزا اصلا حال نکردم ، من از اون دسته آدم هایی هستم که گیم پلی برام خیلی خیلی بیشتر از گرافیک ارزش داره . برای همینکه هنوز دارم متال گیر 1 بازی میکنم و خسته هم نشدم
    با حرف شما هم موافق هستم هم مخالف چون درسته که هر کاری کنن با کپی خور میشه اما اگر مثل سونی عمل کنه دیگه کار تمومه امید وارم هیچ وقت این جوری نشه.
    من هم به گیم پلی خیلی اهمیت میدم مثل شما اما اگر بازی گرافیک پاینی داشته باشه ولی گیم پلی توپ داشته باشه بازی نمیکنم.چون حالم بد میشه

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

رفقا فرق بین Xbox که چندتا مدل داره (Elite - Limit - و یه چندتای دیگه) تو چیه؟ "خواهش کامل توضیح بدین منه بی اطلاع با اطلاع شم...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

رفقا فرق بین Xbox که چندتا مدل داره (Elite - Limit - و یه چندتای دیگه) تو چیه؟ "خواهش کامل توضیح بدین منه بی اطلاع با اطلاع شم...
    فرق اینا تو تفاوتشونه!!

اینا که نام بردین همه از نظره قدرت سخت افزاری یکی هستن و همشون یه کار رو انجام میدن ولی در بعضی پک ها یک سری لوازم جانبی هست مثل : وجود یک بازیه اوریج و هارد 250 گیگ و یک دسته اضافی.

البته قیمته این نوع پک ها کمی زیاده (یکم بیشتر از کمی!) و توصیه میشه همون پک معمولی را بخرید که یک هارد 120 گیگ + تنها یک دسته درش موجود بیده!

14. 9 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

گیمر های گرامی مزاحم شدم یه پیشنهاد بدم چه طور یه تاپیک بزنیم و خودمونو یعنی شخصیت گیمری مونو توش توصیف کنیم نظرتون چیه خیلی خیلی خوب میشه ها
    هر کی موافقه تشکر کنه

16. 5 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •