تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 435 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

باز هم سلام دوستان

من دوباره توی یه قسمت گیر کردم.اون جایی که بایدچند تا تابلو را بچرخونم.باید به ترتیب چه اعدادی را بزنم؟ ممنون می شم جواب بدید.
    به ترتيب 1 2 3 4.
    اعداد رو از راست بخون.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گویا هنوز بخت Resident Evil 4 نسخه ی PC باز نشده. کسی تونسته نسخه ی جدید رو خریداری کنه؟ آخه من یه سر به سایت شرکت UBI زدم، اما RE4 جزو محصولات فروشگاهش نیست؟! (تا چند وقت پیش بود) تاریخ عرضه هنوز May 2007 هست، البته ممکنه امتیاز فروش رو واگذار کرده باشه که بعید می دونم...

داره خودمونی میشه esi_1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

دمو منظورت تریلره؟
    مگه برای بازیهای Wii هم دمو میاد بیرون؟
    تریلر رو دیدم بازم زیاد قشنگ نبود.
    بیشتر یک بازار گرمی برای Wii هست.
    صورتی جان باید بگم آره منظورم همون تریلره (البته ما که بچه بودیم به اون فیلمایی که اول بازی ها پخش می شد می گفتیم دمو واسه همینم دیگه عادت کردیم شما ببخش).
    اما راجع به بازی، اینکه این بازی رو واسه بازار گرمی Wii ساختن یا نه مهم نیست، مهم اینه که این بازی اسمش RESIDENT EVIL هست و کسایی که عشق evil باشن اصلا دلشون نمی آد یک evil رو از دست بدنT، مخصوصا که تمام کاراکترها و لوکیشن های قبلی رو داره و کلی خاطره انگیزه.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

به ترتيب 1 2 3 4.
    اعداد رو از راست بخون.
    من با اين ترتيب زدم :
    3
    1
    2
    4

كسي mercenaries رو تموم كرده؟ بعد از آنلاك كردن همه شخصيت ها تازه بازي شروع ميشه. اين جوري كه من فهميدم بايد با همه بازيكن ها و در همه مراحل، يعني ميشه بيست تا مرحله بايد 5ستاره بياريم تا يه secret جديد باز بشه. من كه نتونستم بيشتر از چهار تا بيارم اگه كسي تونسته منو هم راهنمايي بكنه. با تشكر

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من توی قسمتی گیر کردم که باید اون دختره(ashley's) را نجات بدم.نمی دونم چه طوری باید این کار را انجام بدم.لطفا راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

سلام دوستان

من توی قسمتی گیر کردم که باید اون دختره(ashley's) را نجات بدم.نمی دونم چه طوری باید این کار را انجام بدم.لطفا راهنماییم کنید
    از بالا با Rifle به کنار اون میله ها که اشلی توش قفل شده شلیک کن ، مواظب باش به وسطش نزنی چون اشلی میمیره. وقتی که سه تا میله رو زدی اشلش آزاد میشه ولی 5-6 تا گانادو میان که باید از همون بالا بزنیشون و گرنه اشلی رو می برن.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من با اين ترتيب زدم :
    3
    1
    2
    4
    ترتیب خاصی نداره، میشه بی نهایت حالت براش درنظر گرفت، اما همون 4 3 2 1 از همه راحت تره.

كسي mercenaries رو تموم كرده؟ بعد از آنلاك كردن همه شخصيت ها تازه بازي شروع ميشه. اين جوري كه من فهميدم بايد با همه بازيكن ها و در همه مراحل، يعني ميشه بيست تا مرحله بايد 5ستاره بياريم تا يه secret جديد باز بشه. من كه نتونستم بيشتر از چهار تا بيارم اگه كسي تونسته منو هم راهنمايي بكنه. با تشكر
    من تموم کردم، اولش کار خیلی سختی به نظر می اد. البته خیلی سخت هست، نه فوق العاده سخت. برای کسب امتیاز 5 ستاره باید تموم وقت ها رو برداری و بدون ترس و احتیاط دشمن ها رو بکشی. حداقل هم باید دومرتبه رئیس ها رو بکشی، البته با یک بار هم میشه اما خیلی سخته. اپیزود آخر بیش از حد سخته، به خاطر رئیسش. راستی باید صبر و حوصله ی زیادی هم داشته باشی و توقعت رو بیاری پایین. Secret جدید هم اسلحه ی Handcannon هست که مجانیه و پس از Upgrade کامل به قدرت 99.9 و ظرفیت بی نهایت می رسه.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

بچه ها کسی راجع به Resident evil 0 چیزی میدونه؟
    من الان دازم فیلماشو از youtube دانلود می کنم. حدوده یک ساعت فیلم میشه . البته نه فیلمای کوتاه ، بلکه یه فیلم یه تیکه. فکر کنم یه داستان باشه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض

بچه ها کسی راجع به Resident evil 0 چیزی میدونه؟
    من الان دازم فیلماشو از youtube دانلود می کنم. حدوده یک ساعت فیلم میشه . البته نه فیلمای کوتاه ، بلکه یه فیلم یه تیکه. فکر کنم یه داستان باشه
    نه اشتباه شد. داستان نیست ولی اینو من بازی نکردم تا حالا. کسی بازی کرده؟

یه سوال دیگه ،نصب Patch 70M ای واسه گرافیک بازی، روش خاصی داره؟ اگه داره میشه یکی بگه چجوریه؟
    Last edited by esi_1981; 16-07-2007 at 19:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نه اشتباه شد. داستان نیست ولی اینو من بازی نکردم تا حالا. کسی بازی کرده؟
    Resident Evil Zero فقط برای کنسول GC منتشر شد و بخاطر فراگیر نشدن این کنسول در ایران خیلی ها نتوستن بازیش کنن... GC بازی Resident Evil زیاد داره که بصورت اختصاصی براش منتشر شدن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •