به ترتيب 1 2 3 4.
اعداد رو از راست بخون.
به ترتيب 1 2 3 4.
اعداد رو از راست بخون.
گویا هنوز بخت Resident Evil 4 نسخه ی PC باز نشده. کسی تونسته نسخه ی جدید رو خریداری کنه؟ آخه من یه سر به سایت شرکت UBI زدم، اما RE4 جزو محصولات فروشگاهش نیست؟! (تا چند وقت پیش بود) تاریخ عرضه هنوز May 2007 هست، البته ممکنه امتیاز فروش رو واگذار کرده باشه که بعید می دونم...
صورتی جان باید بگم آره منظورم همون تریلره (البته ما که بچه بودیم به اون فیلمایی که اول بازی ها پخش می شد می گفتیم دمو واسه همینم دیگه عادت کردیم شما ببخش).
اما راجع به بازی، اینکه این بازی رو واسه بازار گرمی Wii ساختن یا نه مهم نیست، مهم اینه که این بازی اسمش RESIDENT EVIL هست و کسایی که عشق evil باشن اصلا دلشون نمی آد یک evil رو از دست بدنT، مخصوصا که تمام کاراکترها و لوکیشن های قبلی رو داره و کلی خاطره انگیزه.
من با اين ترتيب زدم :
3
1
2
4
كسي mercenaries رو تموم كرده؟ بعد از آنلاك كردن همه شخصيت ها تازه بازي شروع ميشه. اين جوري كه من فهميدم بايد با همه بازيكن ها و در همه مراحل، يعني ميشه بيست تا مرحله بايد 5ستاره بياريم تا يه secret جديد باز بشه. من كه نتونستم بيشتر از چهار تا بيارم اگه كسي تونسته منو هم راهنمايي بكنه. با تشكر
![]()
سلام دوستان
من توی قسمتی گیر کردم که باید اون دختره(ashley's) را نجات بدم.نمی دونم چه طوری باید این کار را انجام بدم.لطفا راهنماییم کنید
از بالا با Rifle به کنار اون میله ها که اشلی توش قفل شده شلیک کن ، مواظب باش به وسطش نزنی چون اشلی میمیره. وقتی که سه تا میله رو زدی اشلش آزاد میشه ولی 5-6 تا گانادو میان که باید از همون بالا بزنیشون و گرنه اشلی رو می برن.
ترتیب خاصی نداره، میشه بی نهایت حالت براش درنظر گرفت، اما همون 4 3 2 1 از همه راحت تره.
من تموم کردم، اولش کار خیلی سختی به نظر می اد. البته خیلی سخت هست، نه فوق العاده سخت. برای کسب امتیاز 5 ستاره باید تموم وقت ها رو برداری و بدون ترس و احتیاط دشمن ها رو بکشی. حداقل هم باید دومرتبه رئیس ها رو بکشی، البته با یک بار هم میشه اما خیلی سخته. اپیزود آخر بیش از حد سخته، به خاطر رئیسش. راستی باید صبر و حوصله ی زیادی هم داشته باشی و توقعت رو بیاری پایین. Secret جدید هم اسلحه ی Handcannon هست که مجانیه و پس از Upgrade کامل به قدرت 99.9 و ظرفیت بی نهایت می رسه.
بچه ها کسی راجع به Resident evil 0 چیزی میدونه؟
من الان دازم فیلماشو از youtube دانلود می کنم. حدوده یک ساعت فیلم میشه . البته نه فیلمای کوتاه ، بلکه یه فیلم یه تیکه. فکر کنم یه داستان باشه
نه اشتباه شد. داستان نیست ولی اینو من بازی نکردم تا حالا. کسی بازی کرده؟
یه سوال دیگه ،نصب Patch 70M ای واسه گرافیک بازی، روش خاصی داره؟ اگه داره میشه یکی بگه چجوریه؟
Last edited by esi_1981; 16-07-2007 at 19:18.
Resident Evil Zero فقط برای کنسول GC منتشر شد و بخاطر فراگیر نشدن این کنسول در ایران خیلی ها نتوستن بازیش کنن... GC بازی Resident Evil زیاد داره که بصورت اختصاصی براش منتشر شدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)