تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 305 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 3048

نام تاپيک: کلوپ N73

پروفشنال shahi-007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

من فریم ور جدید n73 رو روی گوشیم ریختم توش یه بخشی اومده به نام search توی قسمتی که برنامه ها رو هم میتونیم remove کنیم پر از این برنامه search یعنی نزدیکه 5 یا 6 تا از این برنامه هست.می شه یکی بگه این به چه دردی می خوره واگر توی ایران فایده نداره اشکالی نداره remove کنمش./

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

1-دوستان چطور میشه شماره گیری صوتی رو فعال کرد وبا گفتن نام طرف شماره گیری کرد
    2-فیلمها رو چطور میکس کنیم
    3-من تنظیمات گوشیم رو تغییر ندادم ولی عکسی که میگیرم تو حافظه ذخیره میشه و وقتی محل سیو رو میگذارم رو مموری کارت اصلا عکسی سیو نمیشه تو شب هم کیفیت عکس خوب نیست خواهشن راهنماییم کنید
    1. برو تو tools > voice cm و اونجا میتونی برنامه هایی که میخوای با فرمان صوتی اجرا بشن رو اضافه کنی. option > new application....

با اضافه کردن contact میتونی با گفتن نام فرد شمارش رو بگیری. برای فرمان دادن هم دکمه بالای دکمه قرمز رو چند ثانیه نگه دار و بعد از صدای بوق فرمانت رو بگو.

3. مموری کارتت رو فرمت کردی ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

با عرض سلام مشکل n73 من اینه که : برنامه و بازی های با فرمت sis را ساپورت نمی کنه و پیغام not suported رو میده.
    من به دو برنامه ی زیر با فرمت java احتیاج دارم:
    1- چراغ قوه برای n73
    2- برنامه ی facewrap
    شما باید برنامه ها مخصوص این ورژن رو نصب کنی. نمیتونی برنامه های مثلا 6600 رو روی n73 نصب کنی.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

من فریم ور جدید n73 رو روی گوشیم ریختم توش یه بخشی اومده به نام search توی قسمتی که برنامه ها رو هم میتونیم remove کنیم پر از این برنامه search یعنی نزدیکه 5 یا 6 تا از این برنامه هست.می شه یکی بگه این به چه دردی می خوره واگر توی ایران فایده نداره اشکالی نداره remove کنمش./
    اگه کشور ایران رو. انتخاب کرده باشی. با یه بار مسترریست خود به خود پاک میشه.

داره خودمونی میشه hamid_azadi_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اگه میشه روش تبدیل ان 73 معمولی به ان 73 موزیک ادیشن کامل شرح بدین یا حداقل سایتی معرفی کنید تا کاملا شرح داده باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همگي...
    بهترين راه براي برطرف كردن بهم ريختگي music هاي اضافه شده به گوشي چيه؟..اصلا چرا وقتي فايلي رو كه ميريزي تو گوشي كه ميري ميره تو gallery/tracks.... و اونجا تمام track ها به هم ريخته قاطي مي شن و مجبوري خودت playlist بسازي؟....؟درستش كجا بايست ريخت كه ...همون فايل خودش يك play list باشه..؟

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام به همگي...
    بهترين راه براي برطرف كردن بهم ريختگي music هاي اضافه شده به گوشي چيه؟..اصلا چرا وقتي فايلي رو كه ميريزي تو گوشي كه ميري ميره تو gallery/tracks.... و اونجا تمام track ها به هم ريخته قاطي مي شن و مجبوري خودت playlist بسازي؟....؟درستش كجا بايست ريخت كه ...همون فايل خودش يك play list باشه..؟
    این مسیر رو برو
    menu
    musics
    playlist
    options
    create play list

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان سلام یه سوال ایا وقتی می خواین فیلم نگاه کنین کیفیت فیلم خوبه مال من چهار خونه نشون می ده موزیکالم هست ربطی هم به کوچیک کردنش نداره چون روی گوشی قبلی من که 6630 بود عالی بود اما حالا یکم تصویزپرش چهار خونه می شه مشگل چی ایا می شه از حالت فول اسکرون درش اورد

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

14

اقا سلام وقتی میرم تو گالری این ارور رو میده
    gallery: system error (-12
    و یکی دیگه gallery: system error (-20
    و محتویات گالری رو نشون نمیده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا چطور میشه زنگهای خود گوشی را با بلوتوث برای یک گوشی دیگه فرستاد از کجا وارد بشم(منظورم زنگهائی است که از اول روی گوشی بوده است)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •